Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-красивата и най-грозната кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-красивата и най-грозната кола

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
    Не знам, но серия 1 си има някакъв чар в нея. Ама португалското нещо, не прилича на нищо
    Благодаря, колега nyvatest ! Оценил си по достойнство НИЩОТО ми !!!
    Аз тогава да си измия главата от пепелта дето си я посипах и да си се качвам отново на шампионската стълбичка !

Между впрочем обаче - НИЩОТО е уникално, изключително проходимо и май единствено в България ! Важно е да подчертая, че това го казвам без докачение - просто си се хваля !

P.S. Ако имах свободно разрешено дисково пространство (ама нямам и не знам как да имам), можех да приложа още завладяващо грозни снимки на моето уникално НИЩО. Съжалявам !
    [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=darkred]Живея и местопребивавам off-road ! ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium][B][COLOR=#000000][SIGPIC][/SIGPIC] [/COLOR][/B]Помагат ми [B]Range Rover[/B],[B] Defender, UMM[/B] и [B]ГАЗ-69[/B][I].[/I][/FONT]
    [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][I][SIZE=3]... И никуй ни мой ма върна у сиелу !!![/SIZE] :wink:[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от rodil_reg Преглед на мнение
      Между впрочем обаче - НИЩОТО е уникално, изключително проходимо и май единствено в България ! Важно е да подчертая, че това го казвам без докачение - просто си се хваля !
      Нищото ти си е много готино нещо, военен спартански джип с отлична проходимост и товароносимост. Има и скрита красота според мен, с тая муцуна го докарва малко като Унимог. И не си прав, аз знам къде има поне още едно като твойто в София, военно зелено, ама май го карат рядко. А за Серия 1 си тотално неправ, има страхотна визия, като стара очукана консерва, толкоз стара, че чак антична. И в това му е чара. А най-грозното нещо е Родиуса, нали Ви казах!?
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

За мен една от най-красивите коли като дизайн е Alfa-Romeo Brera
        Последно редактирано от CarTest™; 12-10-09, 13:05.
        [URL="http://userbarmaker.com/"][/URL]

Коментар

и красивата е:

[COLOR=navy][I]TLC 80[/I][/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
            Нищото ти си е много готино нещо, военен спартански джип с отлична проходимост и товароносимост. Има и скрита красота според мен, с тая муцуна го докарва малко като Унимог. И не си прав, аз знам къде има поне още едно като твойто в София, военно зелено, ама май го карат рядко. А за Серия 1 си тотално неправ, има страхотна визия, като стара очукана консерва, толкоз стара, че чак антична. И в това му е чара. А най-грозното нещо е Родиуса, нали Ви казах!?
            Уважаеми колега Златев,

За позитивната част от поста ти - приеми моите топли благодарности ! Затова сме се събрали в тази уникална общност на интелигентни хора, защото имаме определени сходства в манталитета, разбиранията и вкусовете си дори. Така, че си прав в топлите си думи за моя любимец ! Което не пречи на въпросния грозник от Португалия да си е просто грозен, макар и да е доста стойностен "офф-роуд-ник". (Ние в тази тема си говорим за красиви и грозни коли, което си мисля, малко или много предполага абстрахиране от останалите им качества.) А да му уловиш скрития чар на UMM-а - затова вече си е нужна повече от средна интелигентност !

За негативната част от поста ти - какво да ти кажа ... Затова сме се събрали в тази уникална общност на интелигентни хора, защото сме обединени от нещо общо въпреки различията в манталитета, разбиранията и вкусовете си дори. Така, че не си прав в топлите си думи за дълбоко заровения и трудно откриваем чар на тези безспорни грозници от Серия 1. Тя при тях, според мен, грозотата е целенасочено търсена и успешно намерена. И за да му уловиш скрития чар на Серия 1 - тука вече си трябва интелигентност за MENSA, при това може би леко ферментирала !
            Т.е. ако си послужа с една пейзанска аналогия - то и моята баба (светла й памет !) много хора я намираха за изключително чаровна личност във всяко отношение, дори и при нейните преклонни години, но никой от тези хора, а едва ли въобще някой би гласувал за нея на някой конкурс за красота.

Уважаеми колега Златев,

Убеден съм, че вече си разбрал, че дотук просто се шегувам ! Затова сме се събрали в тази уникална общност ... за да можем да се закачаме без да се докачваме !
            А иначе високо ценя мнението ти за моите позиции по тази тема, а мога да кажа в принцип и градивната ти роля във форума и в клуба на "ровър-джиите". (Не го приемай като натягане на младши участник към старши участник, а като искрена позиция !)

С уважение:

P.S. Между впрочем ти тоя "военно-зелен" UMM в София виждал ли си го скоро на четири колела ?! Защото и аз знам един "военно-зелен" брат-UMM в София, ама той от доста време вече е разкостен и по-нататъшната му съдба ми е неизвестна.
            Ти вероятно също си запознат с историята на тези екземпляри UMM в България - от четирите бройки, внесени в средата на 90-те години в опит да бъдат наложени на българския пазар, аз знам, че е оцелял досега само притежавания от мен. За други екземпляри извън тези четири аз нямам информация.
            И още нещо - за творения като Родиус аз просто нямам мнение.
            [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=darkred]Живея и местопребивавам off-road ! ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium][B][COLOR=#000000][SIGPIC][/SIGPIC] [/COLOR][/B]Помагат ми [B]Range Rover[/B],[B] Defender, UMM[/B] и [B]ГАЗ-69[/B][I].[/I][/FONT]
            [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][I][SIZE=3]... И никуй ни мой ма върна у сиелу !!![/SIZE] :wink:[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Коментар

Дори в това "нещо" има малко чар!
              Прикачени файлове

Коментар

Днес видях ето този жабобус. Дали така си е по рождение или са го гримирали с рекламна цел???

Искам България чиста!

Коментар

Мултипла във вариант автобус

Коментар

Мани,мани. Има и още по-грозни. Някаква фирма,уж мислеща за доброто за хората и природата, пуска „аеродинамични“ камиони по европейските пътища. Че даже предлагат и боди-китове за настоящите камиони. Даваха го по Дискавърито,когато още го имахме (тъп Евроком), а и в нета съм го срещал. Не знам как мислят за доброто на хората. Може би да не задържат много време храна в стомасите си,само че това не е ли обратен процес? Смисъл храната по принцип не би трябвало да излиза оттам,откъдето е влезнала,нали???
                    Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                    Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                    Volkswagen Bora AKL

Коментар

• До: Най-красивата и най-грозната кола

Аеродинамика=икономия на гориво=екологичност. Това добре. Но по едно време се мислеше и за безопасността на пешеходците. Правеха се меки брони и заоблени ръбове. А това е толкова ръбато, че ако се подпреш на него и ще те заболи...

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение
                        Днес видях ето този жабобус. Дали така си е по рождение или са го гримирали с рекламна цел???

С този печелиш Първа награда!Темата може да се заключи,няма друго такова нещо!Даже ССанг-Манг са произведения на изкуството,сравнени с този урод
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Ауууууу!
                          Утре ще ходя да ми леят куршум...
                          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Абе то хубуу екология,ама малко да бяха помислили. Няма пълно щастие. Затова има едни сътношения,например цена-качество и тн. И в тези влиза и визия-функционалност/екология все тая. Иначе всички коли щяха да са квадрат (максимално много място) с малко панели от фибростъкло или карбон,които да правят колата във формата на нещо аеродинамично.
                            Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
                            Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
                            Volkswagen Bora AKL

Коментар

Това го видях оня ден в студентски град! Ама все си мисля, че имаше подобен прототопип - на Рено ли беше?
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнение

Истина си е. http://en.wikipedia.org/wiki/Colani В началото на статията пише, че дизайнът на Колани е с преобладаващо заоблени форми
                                Последно редактирано от Александър Белов; 25-11-09, 22:51.
                                JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X