Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-красивата и най-грозната кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Най-красивата и най-грозната кола

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
    Ето и предложението на северните комшии Румъния на Франкфуртския автосалон. Според мен не е за най-красива...
    Мдааа, какво ли не измислят "дизайнерите" само резултатът да е различен. Дано да са го уволнили...
    Иначе, концепцията "калник - фар" и "калник - стоп" вече е завършена. Към момента имаше само плахи опити...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

За мен най-красивите коли са Mercedes Cls и Jaguar X-Type , а пък какво по грозно от Ssang-Yong Musso
      Прикачени файлове
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Най красива и най грозна кола... вие преценете коя!

Може би тази е най грозната...

А тази красивата.../ А иначе за мене най красивите са японските/
        (0+)
        Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от stoilov Преглед на мнение
          има нещо симпатично в нея, но все пак си остава водач на грозните автомобили:
          Може и да има, ама като качат някоя манекенка, иначе до тук печели
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Може и да има, ама като качат някоя манекенка, иначе до тук печели
            Като каза "манекенка", та се сетих: Преди години, когато мултиплато беше чисто ново и го бяха докарали на Пловдивския панаир, се беше събрала доста голяма тълпа, поне 150-200 души, всеки гледа, цъка и възклицава "Баси грозотията". Персонала на щанда притеснен. Някой от навалицата се изепва: "К'во толкова бе, те жените такива ги харесват, грозни". Да, обаче секунда и половина по-късно, две девойки се навират за да видят какво толкова има за гледане и едната веднага: "Въъъ, много грозно това".
            Тъкпата изпопада от смях, а тия, дето бяха на щанда, направо се прибраха и не се показаха повече...
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
              ...а пък какво по грозно от Ssang-Yong Musso
              Ssang-Yong Rodius, жалко, че нямам снимка. Това е единственото нещо, кето може да оспори титлата по грозота на Мултипла. И е по-нефункционално от нея.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                Ssang-Yong Rodius, жалко, че нямам снимка. Това е единственото нещо, кето може да оспори титлата по грозота на Мултипла. И е по-нефункционално от нея.
                че какво му е грозно на мусото? )

http://www.4x4offroads.com/image-fil...-38-pickup.jpg

Коментар

Много се смях на описанието на Екшън 2009 Еволюшън. За непросветените това е нов модел на едноименната легенда. Ето подробности:

Екшън 2009 е взаимствал най-добрите черти от Новия Кайрон. Сега стилът му е по-класически, също като на "големия брат", но младежкият чар и сексапил все пак не са пожертвани. Модерната "купе" задница дори е подчертана с елегантен спойлер, а екстрите са повече от когато и да било. За първите клиенти - отстъпки!
                  Източник: http://www.actyon.bg/
                  Vitara 2.0 V6
                  Honda CRV (Gen 1)
                  Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                  ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от rodil_reg Преглед на мнение
                    Аз си мисля, че от времето на немските Kubelwagen-и от Втората световна война насам, по грозен "офф-роуд-ник" (а не "паркетник" !) от моя грозник не е произвеждан.

Аз съм красавицата, а той е звярът !
                    Просто плаче да го караш с каска !

Вижте сами, пък ще се произнесете.

Длъжен съм да си самовъзразя и и да се самоопровергая (пост #69) ...
                    Като видях "на живо" тия дни, а след това се поразрових и в Интернет и се загледах в снимки на Land Rover-и от "сериите" (особено Series 1) - безусловно прозрях колко безпочвени са били претенциите ми за лидерство в грозотата на моя грозник (UMM Alter II - Поргугалия) измежду "off-road-ниците" от Втората световна война до наши дни.
                    Хипотетично ако горния мой любимец се срещне лице в лице с някой автентичен "хубавец" от Series 1, съм почти сигурен, че моя юнак в първия момент ще трепне и ще се стъписа, а след това незабавно ще отстъпи поне два кардана дължина назад и встрани за да стори място и даде път на безспорния фаворит !

Оттеглям си претенциите, посипвам си главата с пепел и се извинявам на всички собственици на "серийни" Land Rover-и за нескопосното си узурпаторство !

Съдете сами по виртуалната среща в картинки, която съм им устроил по-долу.
                    Прикачени файлове
                    [FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=darkred]Живея и местопребивавам off-road ! ...[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium][B][COLOR=#000000][SIGPIC][/SIGPIC] [/COLOR][/B]Помагат ми [B]Range Rover[/B],[B] Defender, UMM[/B] и [B]ГАЗ-69[/B][I].[/I][/FONT]
                    [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=red][I][SIZE=3]... И никуй ни мой ма върна у сиелу !!![/SIZE] :wink:[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Коментар

Първоначално публикуван от stoilov Преглед на мнение
                      че какво му е грозно на мусото? )

http://www.4x4offroads.com/image-fil...-38-pickup.jpg
                      за Родиус иде реч :http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...716&f1=details
                      подпис : Драги ми смехурко;))

Коментар

Според мен дизайнера на тая фирма трябва да бъде бит с пръчки - дълго и болезнено.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от enev Преглед на мнение
                          Мерси колега, ей за тая грозотия говоря. Отивам да драйфам, толкова е отвратителна.
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Тази тема трябва да се забрани за деца под 18 годишна възраст.
                            Те не че на такава възраст са точно деца, но такива снимки могат да причинят трайни психически увреждания.

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                              Мерси колега, ей за тая грозотия говоря. Отивам да драйфам, толкова е отвратителна.
                              Направих си неудоволствието да разгледам всичките снимки. В това няма нито една линия, дето да се връзва с останалите. Рядък талант е това - от където и да погледнеш - все грозно. Отвътре също. На всичкото отгоре и тия гумки му седят като на лагерна количка.

Биенето с пръчки е твърде софт! Трябва нещо ултра хард за тоя "творец"!
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от rodil_reg Преглед на мнение
                                Длъжен съм да си самовъзразя и и да се самоопровергая (пост #69) .....
                                Не знам, но серия 1 си има някакъв чар в нея. Ама португалското нещо, не прилича на нищо
                                Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X