Преди най-красивите коли за мен бяха Ягуар и Ламборгини. Едните ги купи Тата, а другите все още са красиви. Мисля, че в колите се влюбваш времено и сега съм се влюбил в тази. Нищо, че е пототип на Дачия.
Преди най-красивите коли за мен бяха Ягуар и Ламборгини. Едните ги купи Тата, а другите все още са красиви. Мисля, че в колите се влюбваш времено и сега съм се влюбил в тази. Нищо, че е пототип на Дачия.
Мм да хубав е Duster-a.
Първоначално публикуван от slavin
Различен е и ако е здрав колкото Логана... съм фен отвсякъде
Последно редактирано от cveti; 28-06-09, 10:24.
Причина: моя грешка
Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
Volkswagen Bora AKL
Ще помоля cveti да си върне постовете както бяха,а не пак да ме обвиняват,че се самоцитирам. В моето мнение е прикачено мнението на slavin. Моля модераторите да гледат малко повече какво и как правят.
Volkswagen Bora AKL
Ще помоля cveti да си върне постовете както бяха,а не пак да ме обвиняват,че се самоцитирам. В моето мнение е прикачено мнението на slavin. Моля модераторите да гледат малко повече какво и как правят.
То и сега в твоето мнение прикачено мнение на славин..... Какъв е проблема?
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Aми те бяха две отделни мнения. Моето свършва до втория цитат(без него). Вторият цитат + това дето се споменава,че става фен си беше съвсем отделно мнение на slavin. Както и да е, има някаква грешка.
Поздрави.
Volkswagen Bora AKL
С този интериор и дизаин малко отива към "паркетник" , но пък е много красив, Бих го карал с удоволствие...
А иначе от последните модели на Jeep най ми харесва Рубикона . Мое мнение...
Еми, малко. В сравнение с други си е направо малко. (между другото, няма нужда да крещиш Който не вижда, ще си сложи цайси)
...иначе, светла тапицерия и аз не обичам. Дори за градската кола. Много зле изглежда нацапана. Явно обаче такава е модата напоследък. В такива ми е съвестно като влизам, без да си сваля обувките.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар