Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към всички колеги - търся си кола :-)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос към всички колеги - търся си кола :-)

Паджерото вече е без колт - да не стават обърквания. Промоцията изтече на 31 март. В началото на април бяха останали няколко налични автомобила на суперцена, но свършиха. В петък ходих в магазина - в момента пак върви промоция, но по-дребна - при нея Паджерото е 79 хил. с ДДС.
    www.offnews.bg

Коментар

Търси в мобилето някое по-ново Пежо Партнер VTC. Тази версия е по-висока спрямо обикновения Партнер,с усилено окачване и метлани плочи,пазещи картера,ск.кутия и резервоара,абе точно skid plates. А по-новите(последните) от VTC-тата са и с прилично обурудване- ABS,4airbags,radio-cd,a/c,аларма и др. Имах подобно Пежо(Партнер,ама малко по-стар) и освен че вози ХИПЕР меко и комфортно,товари много багаж и е от най-нечупливите Пежа. За 25+5к лева ще си вземеш такова в перфектно състояние,а дизелака 2.0/1.6HDi с 90к.с. и турбо е страшен. Не съм имал никакви проблеми. Така че си помисли,за товите нужди(без офф-роуд) това е КОЛАТА. А и тъй като е по-високо (около 16-17см му е клирънса) можеш без проблем да си драпаш и към манастири/поляни и тн.

Също така споменаваш и РАВ4. В такъв случай погледни Туксон на Хюндай. Освен че е по-надежден ( http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...913#post752913 ) е и по евтин. А не е по-малко проходим и товарим. Напротив,по-широк е,а и обурудването за сигурност и краш теста са почти еднакви,да не са и по-добри.
      Hyundai Santa Fe CM D4EB 4WD
      Peugeot 406 RHZ, Peugeot 405 RFV, Peugeot 205 DKZ
      Volkswagen Bora AKL

Коментар

Първоначално публикуван от Dino Преглед на мнение
        Търси в мобилето някое по-ново Пежо Партнер VTC. Тази версия е по-висока спрямо обикновения Партнер,с усилено окачване и метлани плочи,пазещи картера,ск.кутия и резервоара,абе точно skid plates. А по-новите(последните) от VTC-тата са и с прилично обурудване- ABS,4airbags,radio-cd,a/c,аларма и др. Имах подобно Пежо(Партнер,ама малко по-стар) и освен че вози ХИПЕР меко и комфортно,товари много багаж и е от най-нечупливите Пежа. За 25+5к лева ще си вземеш такова в перфектно състояние,а дизелака 2.0/1.6HDi с 90к.с. и турбо е страшен. Не съм имал никакви проблеми. Така че си помисли,за товите нужди(без офф-роуд) това е КОЛАТА. А и тъй като е по-високо (около 16-17см му е клирънса) можеш без проблем да си драпаш и към манастири/поляни и тн.

Също така споменаваш и РАВ4. В такъв случай погледни Туксон на Хюндай. Освен че е по-надежден ( http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...913#post752913 ) е и по евтин. А не е по-малко проходим и товарим. Напротив,по-широк е,а и обурудването за сигурност и краш теста са почти еднакви,да не са и по-добри.
        Да, и мен взе да ме тегли към Хюндай - добри отстъпки правят за автмобили на по една-две годинки (Тюксън и Теракан).

За паджерото ще поразгледам, благодаря!

Коментар

Днес видях реклама на Киа Соренто, свалили са цената с 33% и вече е 33 000 лева. Аз съм карал малко такава. Върви си, вози си, джип си е, здрава е, всичко си е наред и все пак винаги остава усещането, че нищо не е на макс, винаги си даваш сметка, че е компромис. Но все пак е нова. Ако струваше, колкото другите в класа си, изобщо не бих я препоръчал. Но за тия пари сигурно си заслужава да се помисли. Макар че аз когато можех да избирам между ново Соренто и Ситроен Пикасо на 2 г. избрах Пикасото.
          www.offnews.bg

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X