Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към всички колеги - търся си кола :-)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпрос към всички колеги - търся си кола :-)

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
    Запазен Мерцедес 140,но ще се наложи да ровиш по него и да си технически грамотен както и да пазаруваш части по нета.Десетина годишен осмак ще се намери за тия пари.Без ровене обаче няма да мине,иска си любов,а любовта струвала скьпо.

За зимата ще ти трябва друга кола обаче

Познат от един форум продаде страхотен дизел / 350 ма пак се брои за Мерцедес /за 15 000 лева.Другите 15 дето си заделил ще ги гльтне за 3-5 годинки ако я намериш запазена.Ако е таралясник...............до края на третия месец са отишли.
    Първоначално публикуван от matros Преглед на мнение
    Аз на бих си взел един МЛ 270 или ако излезе и 320 още по добре.Верно не е нов ама ако го вземеш читав само гориво ще наливаш.И много по добре е да си го дакараш Ти от Австрия или Германия...
    Хора, моля ви, не карайте човека да си купува стар Мерцедес. По-лош вариант от това не се сещам... И от опит и от доста приятели не знам някой да си е купил "такова нещо" и след първите седмици да не почва едно чудене как да се оттърве от него...

Нисан,Тойота по-вървят за това, което търси човека...
    Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
    A2 (+)

Коментар

Аз бих препоръчал Опел Вектра караван 3.0cdti 177кс,страхотна голяма кола а и вече има нов модел и можеш да купиш за малко пари.По отношение на разходите след това те са напълно поносими,а и сервизните бази са навсякъде и доста
      sigpic
      Land rover lightweight-series 3
      Range Rover V8
      Range Rover Classic Vouge SE V8
      Mercedes G280

ВАШИЯТ СЪВЕТ Е МОЯТ ГЛАС В ОБЩИНАТА!

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
        Хора, моля ви, не карайте човека да си купува стар Мерцедес. По-лош вариант от това не се сещам... И от опит и от доста приятели не знам някой да си е купил "такова нещо" и след първите седмици да не почва едно чудене как да се оттърве от него...

...
        ML ли имаш предвид или Мерцедес изобщо ? ... щото аз съм такъв "някой" , който търкаля "такова нещо" от `90-та година до ден -днешен . Да ти споделям ли опит ?
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Колега,аз не мога да ти отговря,на въпроса ако става дума за новите марки автомобили.Всички дават някакъв вид дребни и досадни дефекти/някой и не толкова дребни/.За по-старите ако искаш да караш и да не ремонтираш МБ-124,190,БМВ -3 -Е-36,Е-30,Вектра,и почти всичко японско.Френските не са моята слабост.За да не мислиш че говоря празни приказки имам опит от 74-лични автомобила преминали,през мен за последните20г.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
            ML ли имаш предвид или Мерцедес изобщо ? ... щото аз съм такъв "някой" , който търкаля "такова нещо" от `90-та година до ден -днешен . Да ти споделям ли опит ?
            И МЛ, и стар Мерцедес изобщо...Винаги има изключения, ама са рядкост и по-добре да не рискува човека...Ами да си вземе нещо по-ново
            Хайде, темата не е за стари Мерцедеси... Ако много държиш драсни ЛС с историята
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Колега,не се впрягай,девойчето е от новия свят на колите които без куп екстри не се котират.А вечните коли се правеха преди нейното раждане.Повечето млади хора не могат да си представят как една кола може да се кара 300 000 и + км без да се ремонтират сериозно.Но за МЛ-а подържам мнението и.

Коментар

Първоначално публикуван от Ozzy06 Преглед на мнение
                а за 4х4 просто като че ли не ми трябва.
                Точно този вариант на 4х4 върши работа предимно в градски условия през зимата... ама я върши добре . Можеш да паркираш в дълбоки преспи, да издрапваш лесно по заледени баири и т.н. Така че си помисли пак дали не ти трябва .
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Ozzy06 Преглед на мнение
                  Здравейте,

Дойде вече време да си сменя колата. Бюджетът ми е 25 000 лева кеш. плюс 5, за зор заман или добавка ако много ми хареса нещо.

дилемата ми е дали да изчакам юни месец изложението и да си взема нова кола (евентуално кашкавала на нисан или тойота ако предложат рав 4 на оферта) или да си потърся кола на старо?

Не карам офроуд въобще, но ми трябва по-голям автомобил, щот сме повече хора вкъщи и има нужда от място за багаж :-)))

въобще, ако е на старо каква кола да си взема за тия пари според вас, така че да не се изръся после за поддръжка ?

Предварително благодаря на всички!

Доста ти е голям бюджетът 25 000 лв., и то кеш!
                  Честно да ти кажа имаш голям избор,а и за тези пари можеш не една кола да си купиш а две,или пък джип.Но,ти си си писал,че искаш кола.За такава сума моделът ще е поне 2000,или 2002 или по нова,аз имам колега който кара Alfa Romeo 166 JTD, не се сещам годината коя е,но е наистина добро решение......... А не си писал - бензин или дизел,защото ако е дизел добре,а на бензин можеш и газова да си сложиш,но няма да имаш място за багаж,тъй като сте повече/голямо сем - во/.
                  А също е за предпочитане е Нисан или Тойота,и те също са добри,е,не че карам такава...... Братовчедите ми са имали от тези модели,е не баш нови,но и те са за предпочитане.
                  А и може да е нещо като миниван,за повече хора....Така,че успех в избор на кола!

Коментар

Здравей колега, понеже виждам, че везните ти клонят към Нисан Кашкавал, а аз имам такъв , закупен 2007г нов 2.0 л 140 к.с., 4х4, средно ниво на оборудване. колата ни е втора ( не основна) имаме и Нисан Навара, като идеята за кашкая беше да е втори автомобил . За съжаление , оказа се ,че ни е малък и в момента ми пътува Тойота FJ Cruiser от Щатите и търся купувач за кашкавала. Ако имаш интерес пиши на лични или звъни на тел 0888 506879 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                      Точно този вариант на 4х4 върши работа предимно в градски условия през зимата... ама я върши добре . Можеш да паркираш в дълбоки преспи, да издрапваш лесно по заледени баири и т.н. Така че си помисли пак дали не ти трябва .
                      да ти кажа и сега си се движа много добре по леда и в преспите с Opel Omega 2.0, задно предаване и качествени зимни гуми. Може би 4х4 помага, сигурно си прав, но тогава (освен разхода на гориво) се качва най-вече цената с около 10 бона, което освен че е доста нагоре и извън лимита, вече включва като алтернатива и XTRAIL, или RAV4. Тогава кашкавал-а отпада като опция, поне за мен, за толкова пари бих си взел евентуално РАВчето :-)

Коментар

И аз имам същия проблем - "какво по-голямо да си взема от Омега 2.0"?

Засега съм се насочил към Тойота Хайлукс - по възможност "Сърф" ,няколко месеца чета, разпитвам и оглеждам - и пак не съм сигурен в избора, ще следя темата с интерес.

Коментар

Здрасти,
                          лични не мога да пращам, форума не ми дава :-)
                          Иначе ако можеш прати снимки и информация за колата и търсена цена на archi (at) gbg.bg

Поздрави!

Първоначално публикуван от lilia_prim Преглед на мнение
                          Здравей колега, понеже виждам, че везните ти клонят към Нисан Кашкавал, а аз имам такъв , закупен 2007г нов 2.0 л 140 к.с., 4х4, средно ниво на оборудване. колата ни е втора ( не основна) имаме и Нисан Навара, като идеята за кашкая беше да е втори автомобил . За съжаление , оказа се ,че ни е малък и в момента ми пътува Тойота FJ Cruiser от Щатите и търся купувач за кашкавала. Ако имаш интерес пиши на лични или звъни на тел 0888 506879 - Стоян

Коментар

моят съвет е ако се спреш на кашкай задължително 4х4 защото един приятел си взе от другите и сега има ни кон ни магаре за което си гризе ноктите
                            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Хм, вземи едно Паджеро от магазина и за отстъпка дават Колт за жената
                              --------------------------------------------------
                              [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
                              [/FONT]

Коментар

Паджеро ми е много off the limit, иначе две в едно е добра идея :-)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X