Изчетох темите на колеги, който са се интересували от покупка на автомобил 4х4 и избор между марки и възникна в мен дилема между няколко модела...
Вмомента карам лек автомобил Фиат Браво и си търся нещо, което да е издръжливо за нашите пътища и също така търся по-добра возия...
За момента съм се спрял на дизеловите варианти на
Toyota 4-Runner
Jeep Cherokee
Suzuki Vitara
Изискванията ми към модела са:
- Дизел
- Климатик
- Airbag поне 1бр
- Сравнително меко возене
- Сравнително лека подръжка
- Разход на гориво в границите на разумното
Просто съотношението цена:качество да е на ниво...
Тъй като не съм много още наясно с моделите можете да ми препоръчате и други варианти на други марки.
Най-вероятно ще си я вкарам сам от Германия или Австрия, но първо трябва да си избистря какво търся...
Извинявам се ако се повтаря някъде темата, замомента не видях сходно сравнение между модели и затова конкретно задавам тема за разискване...
Цената за момента е около 4000 евро за самия автомобил, без разходи за вкарване, така че и това може да бъде като ориентир...
Вмомента карам лек автомобил Фиат Браво и си търся нещо, което да е издръжливо за нашите пътища и също така търся по-добра возия...
За момента съм се спрял на дизеловите варианти на
Toyota 4-Runner
Jeep Cherokee
Suzuki Vitara
Изискванията ми към модела са:
- Дизел
- Климатик
- Airbag поне 1бр
- Сравнително меко возене
- Сравнително лека подръжка
- Разход на гориво в границите на разумното
Просто съотношението цена:качество да е на ниво...
Тъй като не съм много още наясно с моделите можете да ми препоръчате и други варианти на други марки.
Най-вероятно ще си я вкарам сам от Германия или Австрия, но първо трябва да си избистря какво търся...
Извинявам се ако се повтаря някъде темата, замомента не видях сходно сравнение между модели и затова конкретно задавам тема за разискване...
Цената за момента е около 4000 евро за самия автомобил, без разходи за вкарване, така че и това може да бъде като ориентир...
Коментар