Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee 2.7CRD 2005 или LR Discovery Td5, 2003?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Grand Cherokee 2.7CRD 2005 или LR Discovery Td5, 2003?

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Не знам какво имаш в предвид под "желе", но седалките на Гранда са няколко вида. Има едни твърди с гладка кожа на които верно не можеш да спреш да се пързаляш по завоите. Такива съм виждал само на 2.7CRD Black Pearl Series (2004, Export).

Странно,, при положение че е доста скъпа версия, да сложат такива дървени седалки. Сигурно някой Германски гений го е измислил.
    Другите модели седалки са все едно сядаш във фотьол и те поглъщат като черна дупка.
    Сорри че цитирам целия пост...., ама: Пламене, на туй нещо защо са му разменени лостове на СК и РК?

На мои Гранда и Урунгела, лоста на РК по-наляво от този на СК?

Да беше с обратна дирекция щях да го разбера, ама
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      Сорри че цитирам целия пост...., ама: Пламене, на туй нещо защо са му разменени лостове на СК и РК?

На мои Гранда и Урунгела, лоста на РК по-наляво от този на СК?

Да беше с обратна дирекция щях да го разбера, ама
      2.7CRD са така. Сигурно защото автомата е на Мерцедес. Има и типтроник.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        2.7CRD са така. Сигурно защото автомата е на Мерцедес. Има и типтроник.
        Това на снимката явно е друга кутия - при мен няма типтроник. Що се отнася до седалките - моите изглеждат по същия начин като тези от снимката по-горе, но са черни и са меки. Дори ми идваха една идея по-меки в началото.
        Това за пукането на главата не съм го чувал досега с изключение на случаите, в които не се обръща внимание на дюзите и нагарът става прекалено много.

ПП. Потвърждавам, че с моите 188см. Грандът ми пасва супер

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
          Това на снимката явно е друга кутия - при мен няма типтроник. Що се отнася до седалките - моите изглеждат по същия начин като тези от снимката по-горе, но са черни и са меки. Дори ми идваха една идея по-меки в началото.
          Това за пукането на главата не съм го чувал досега с изключение на случаите, в които не се обръща внимание на дюзите и нагарът става прекалено много.

ПП. Потвърждавам, че с моите 188см. Грандът ми пасва супер
          Седалките са прекалено меки и предразполагат към конфорт, и сладостна дрямка, а не към скокове, в които гумите не опират в земята /изпробвано многократно/ Макар, че има много добри динамични качества за 4х4 автомобил, джипа е ориентиран към семейства търсещи конфорта, сигурността и лукса, а не към спартанските атлети.
          Това за пукането на главата е вярно и според един инженер ДВГ работещ в Блаканстар МЛ270 ЦДИ разполага със 177 к.с., а джипа е скопен до 163, а аз си мислех, че са ги писали толкова, за да не се води акцизен, но не съм бил прав, защото проблема бил в сцепените глави в гаранционен срок. И ако си купиш нова глава за този двг. и като разоборудваш старата и ги сложиш на кантара ще видиш, че новата тежи повече.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

С ангренажна верига ли е двигателят или с ремък на Grand Cherokee 2.7 CRD, защото LR е с верига а това мисля е по-добре....
            УАЗ 469Б & LR DISCOVERY II

Коментар

Първоначално публикуван от janissary Преглед на мнение
              С ангренажна верига ли е двигателят или с ремък на Grand Cherokee 2.7 CRD, защото LR е с верига а това мисля е по-добре....
              С верига е.

Коментар

Защото веригата като се разтегне, се сменя по-лесно, нали.

Коментар

Не мисля, че е по-лесно, но определено е по-евтино.

Моя СААБ е на 305 000 кв. и мотора е с верига. Не се чува разтегната верига и може да изкара още 50 000 км. За смяната на веригата ми искат само 400 лв.
                  Като гледам другите какви пари дават на 60 000 км. и като направиш сметката е по-добре да е с верига, нали.

Коментар

Моя СААБ е на 305 000 кв. и мотора е с верига. Не се чува разтегната верига и може да изкара още 50 000 км. За смяната на веригата ми искат само 400 лв.
                    Като гледам другите какви пари дават на 60 000 км. и като направиш сметката е по-добре да е с верига, нали.

E, та ремъците все аз си ги сменям. За верига обаче бих се замислил дали да не я дам някому.

Темата "верига или ремък" изобщо няма смисъл да зачеквате.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Тя веригата и милион километра може и да изкара. И ремък може да изкара вероятно 500К. На колко следва да се сменя е съвсем друг въпрос. За мен е абсолютно без значение с верига ли е или с ремък моторът.

Коментар

Първоначално публикуван от Сашо Пунчев (Stuntman_Mike) Преглед на мнение
                        Тя веригата и милион километра може и да изкара. И ремък може да изкара вероятно 500К. На колко следва да се сменя е съвсем друг въпрос. За мен е абсолютно без значение с верига ли е или с ремък моторът.
                        На 2.7 мотора веригата на колко км. се сменя?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X