Кой нов 4х4 автомобил за 90 - 92,000 лева си заслужава покупка?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой дизелов 4Х4 си заслужава за 90 000 лева?
Свий
X
-
До: Кой дизелов 4Х4 си заслужава за 90 000 лева?
Японски - Тойота, Мицубиши, Нисан ама само Патрол, другите са по скоро Европейски.
Следващите 5 години ше сипваш само гориво и масло. След това има планови ремонти - скъпи около 10 хияди лева и още 5 години.Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения))
-
Първоначално публикуван от Демирев Преглед на мнениеКой нов 4х4 автомобил за 90 - 92,000 лева си заслужава покупка?Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Че съм пристрастен към марката е ясно, Но!
В събота затвориха пътя за Боровец заради катастрофата. Съответно трябваше да се изнасят хората през пътя за Бели Искър, който принципно е затворен зимата. На мен пък ми се наложи да сляза до селото и да се върна. 10 см. сняг на пътя и лед отдолу. Тръгнаха ония ми ти шофьори и стана истинска Масакра. Единствените които вървяха безпрепятствено бяхме моя Рънер (3,0 тд), няколко Хайлукса, един бодър Патфайндер и разбира се уазките на местнитеНа мен ми се наложи да дърпам и един закъсал Ван нагоре, та си имах ремарке даже.
Или Тойота или Нисан... И ако може с по-малко копчета по таблотоПо-добър тест от съботния, няма за мене ...
Коментар
-
Дискавъри 3 - естествено!
http://www.landrover.bg/vehicles/discovery/prices.php
А тук цените са и по-ниски. Отделно, че на място могат да ти направят и допълнителна промоция:
http://www.landrover.de/de/de/Vehicl...k__Thumbnail_2
А ако го вземеш направо от източника - при настоящия курс на паунда... :
http://www.landrover.co.uk/gb/en/veh...ces/Prices.htm"Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
-
И аз съм пристрастен. За мен за тези пари най подходящ е ТЛК120. Здрав, относително безпроблемен, с истинска гаранция, и с нормален разход за подръжка и гориво. Успех с правилния избор. Друг вариант е Патрул. Само нещо двигателите им не харесвам много. Иначе си е на твърди мостове. Ако не бъркам някъде на тая цена бяха. Патрула си е по камион. ТЛКто е по комфортен на пътя и държи по висока остатъчна стойност за следваща препродажба. Частите на ТЛК идват по бързо, Имат по добре развита сервизна мрежа. Най-добре е да покараш и да видиш кое ти пасва на теб точно. За ровърите или хубаво или нищо, та нищо няма да кажа..."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
По принцип се насочих първо към ХС 70 с всички възможно екстри - най-високото ниво на оборудване + адаптивен би ксенон и прочие.
Твърдо съм решен да чисто нов всъдехода и единствения компромис е до 12 месеца да е от по-скъпите марки.
Запалиха ме приятели че в Германия новото Х 5 3.0 д. януари 2008 г. на 17-18 000 км. с малкия турбо дизел мотор 235 коня го има за 45 000 евро..но става дълга и широка.
Все пак не търся същински офроудър да ходя из реките с интериор тип УАЗ 73 г., а луксозно 4х4 с което няма да закъсам в сняг и лед на между селските пътища край малките селца до Елена и подобни пътища където цяла зима стоят с по 5 см. дебел слой лед под снега.
И най-важното търся нещо, което държи цена!BMW E 46 Sedan,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнениеАз по твоите критерии избрах "Туарег""...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеМай не си виждал тоарег на 100к
Даи малко инфо.Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.
Коментар
-
Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнениеЗле ли е вече?
Даи малко инфо."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеМай не си виждал тоарег на 100к
Но за това пък, съм виждал на 147к и на 212к. Нищо особено, Фолксваген като Фолксваген
Коментар
-
Re: Кой дизелов 4Х4 си заслужава за 90 000 лева?
Според моите наблюдения, тия модерните SUV-ове като Х5 или Туарег не държат цена... За разлика от Тойотите примерно.
Иначе и аз бих избрал Тойота 120 - хем по-евтино, хем 3 години гаранция, хем горе-долу става и за извън пътя.
Но ако няма да се кара по черен път, Х5 също е добър избор - на 1 година седемместно от Германия... обаче ми е интересно, ако се пусне едно х5 и една корса из дупките в София, на кое ще му се счупи окачването първо?"Човекът е човек тогава, когато е на път!"
Коментар
-
Първоначално публикуван от Демирев Преглед на мнениеПо принцип се насочих първо към ХС 70 с всички възможно екстри - най-високото ниво на оборудване + адаптивен би ксенон и прочие.
Твърдо съм решен да чисто нов всъдехода и единствения компромис е до 12 месеца да е от по-скъпите марки.
Запалиха ме приятели че в Германия новото Х 5 3.0 д. януари 2008 г. на 17-18 000 км. с малкия турбо дизел мотор 235 коня го има за 45 000 евро..но става дълга и широка.
Все пак не търся същински офроудър да ходя из реките с интериор тип УАЗ 73 г., а луксозно 4х4 с което няма да закъсам в сняг и лед на между селските пътища край малките селца до Елена и подобни пътища където цяла зима стоят с по 5 см. дебел слой лед под снега.
И най-важното търся нещо, което държи цена!ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар