Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой дизелов 4Х4 си заслужава за 90 000 лева?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой дизелов 4Х4 си заслужава за 90 000 лева?

Кой нов 4х4 автомобил за 90 - 92,000 лева си заслужава покупка?
    BMW E 46 Sedan,

До: Кой дизелов 4Х4 си заслужава за 90 000 лева?

Японски - Тойота, Мицубиши, Нисан ама само Патрол, другите са по скоро Европейски.

Следващите 5 години ше сипваш само гориво и масло. След това има планови ремонти - скъпи около 10 хияди лева и още 5 години.
    Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Демирев Преглед на мнение
      Кой нов 4х4 автомобил за 90 - 92,000 лева си заслужава покупка?
      Range Rover, но сигурно е по скъп
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Че съм пристрастен към марката е ясно, Но!
        В събота затвориха пътя за Боровец заради катастрофата. Съответно трябваше да се изнасят хората през пътя за Бели Искър, който принципно е затворен зимата. На мен пък ми се наложи да сляза до селото и да се върна. 10 см. сняг на пътя и лед отдолу. Тръгнаха ония ми ти шофьори и стана истинска Масакра. Единствените които вървяха безпрепятствено бяхме моя Рънер (3,0 тд), няколко Хайлукса, един бодър Патфайндер и разбира се уазките на местните На мен ми се наложи да дърпам и един закъсал Ван нагоре, та си имах ремарке даже.
        Или Тойота или Нисан... И ако може с по-малко копчета по таблото По-добър тест от съботния, няма за мене ...

Коментар

Дискавъри 3 - естествено!
          http://www.landrover.bg/vehicles/discovery/prices.php
          А тук цените са и по-ниски. Отделно, че на място могат да ти направят и допълнителна промоция:
          http://www.landrover.de/de/de/Vehicl...k__Thumbnail_2
          А ако го вземеш направо от източника - при настоящия курс на паунда... :
          http://www.landrover.co.uk/gb/en/veh...ces/Prices.htm
          Последно редактирано от chris_vicom; 29-12-08, 12:12. Причина: допълване
          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

И аз съм пристрастен. За мен за тези пари най подходящ е ТЛК120. Здрав, относително безпроблемен, с истинска гаранция, и с нормален разход за подръжка и гориво. Успех с правилния избор. Друг вариант е Патрул. Само нещо двигателите им не харесвам много. Иначе си е на твърди мостове. Ако не бъркам някъде на тая цена бяха. Патрула си е по камион. ТЛКто е по комфортен на пътя и държи по висока остатъчна стойност за следваща препродажба. Частите на ТЛК идват по бързо, Имат по добре развита сервизна мрежа. Най-добре е да покараш и да видиш кое ти пасва на теб точно. За ровърите или хубаво или нищо, та нищо няма да кажа...
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Волвото не!

Интересно е къде ще го караш,иначе отговори много
              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

По принцип се насочих първо към ХС 70 с всички възможно екстри - най-високото ниво на оборудване + адаптивен би ксенон и прочие.
                Твърдо съм решен да чисто нов всъдехода и единствения компромис е до 12 месеца да е от по-скъпите марки.
                Запалиха ме приятели че в Германия новото Х 5 3.0 д. януари 2008 г. на 17-18 000 км. с малкия турбо дизел мотор 235 коня го има за 45 000 евро..но става дълга и широка.
                Все пак не търся същински офроудър да ходя из реките с интериор тип УАЗ 73 г., а луксозно 4х4 с което няма да закъсам в сняг и лед на между селските пътища край малките селца до Елена и подобни пътища където цяла зима стоят с по 5 см. дебел слой лед под снега.
                И най-важното търся нещо, което държи цена!
                BMW E 46 Sedan,

Коментар

Аз по твоите критерии избрах "Туарег"

Коментар

Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнение
                    Аз по твоите критерии избрах "Туарег"
                    Май не си виждал тоарег на 100к
                    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Зле ли е вече?
                      Даи малко инфо.
                      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                        Зле ли е вече?
                        Даи малко инфо.
                        Ще ме захапят колегите. Най-добре в някоя автокъща да се погледне някой на подобни километри....

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Не съм. Но ще видя на следващата смяна на маслото.

Но за това пък, съм виждал на 147к и на 212к. Нищо особено, Фолксваген като Фолксваген

Коментар

Re: Кой дизелов 4Х4 си заслужава за 90 000 лева?

Според моите наблюдения, тия модерните SUV-ове като Х5 или Туарег не държат цена... За разлика от Тойотите примерно.

Иначе и аз бих избрал Тойота 120 - хем по-евтино, хем 3 години гаранция, хем горе-долу става и за извън пътя.

Но ако няма да се кара по черен път, Х5 също е добър избор - на 1 година седемместно от Германия... обаче ми е интересно, ако се пусне едно х5 и една корса из дупките в София, на кое ще му се счупи окачването първо?
                            "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Първоначално публикуван от Демирев Преглед на мнение
                              По принцип се насочих първо към ХС 70 с всички възможно екстри - най-високото ниво на оборудване + адаптивен би ксенон и прочие.
                              Твърдо съм решен да чисто нов всъдехода и единствения компромис е до 12 месеца да е от по-скъпите марки.
                              Запалиха ме приятели че в Германия новото Х 5 3.0 д. януари 2008 г. на 17-18 000 км. с малкия турбо дизел мотор 235 коня го има за 45 000 евро..но става дълга и широка.
                              Все пак не търся същински офроудър да ходя из реките с интериор тип УАЗ 73 г., а луксозно 4х4 с което няма да закъсам в сняг и лед на между селските пътища край малките селца до Елена и подобни пътища където цяла зима стоят с по 5 см. дебел слой лед под снега.
                              И най-важното търся нещо, което държи цена!
                              Моето мнение–ТОЙОТА
                              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X