Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой дизелов 4Х4 си заслужава за 90 000 лева?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой дизелов 4Х4 си заслужава за 90 000 лева?

За тези пари ..около 100 хил. ...повярвай ми ...нищо не си струва парите, нито като качество, нито като надеждност..ОСОБЕНО НОВО!!!
    ....лично мнение, не се засягайте.
    СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
      За тези пари ..около 100 хил. ...повярвай ми ...нищо не си струва парите, нито като качество, нито като надеждност..ОСОБЕНО НОВО!!!
      Ми тогава кое?
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от pe4en Преглед на мнение
        Мда, гроздето е кисело....
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнение
          Ми тогава кое?
          Един от моите МОНСТЕРИ и то на една трета от сумата , и то на лизинг .

Коментар

....
            Последно редактирано от Джамбазов; 29-12-08, 20:42. Причина: Взето решение от автора на темата.
            "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Блазе ти за трудния избор !!!Дай боже всеки му !!!
              Колко хил. км ще го караш през първата и втората година - горе долу ??? Ако вземеш нов на 00.00 км цяла година трябва да го жалиш от сериозно натоварване ( до около 20 - 30 000 км ) За доброто на автомобила и джоба на стопанина ! Затова - според моето скромно мнение (иска ми се да съм на твое място ) най - добре е да заложиш на всъдеход на 50 - 60 000 км до 1-2 години . Автомобила си е нов (поддържан в сервиз гаранционно ),км са реални (сервизна книжка ), цената е на половина от твоя таван . За една година шофиране на всъдехода - вече ще си ориентиран със сигурност каква кола ти е по сърце !!! Сега всеки те съветва според своята " слабост ". Единствената кола (джип) която си запазва високата цена е Дефендъра ! Това си е мое мнение !!! И това е най-добрия избор !!! Лукс , качество ,проходимост . УСПЕХ !!!

Коментар

....
                Последно редактирано от Джамбазов; 29-12-08, 20:42. Причина: Взето решение от автора на темата.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                  Сега всеки те съветва според своята " слабост ". Единствената кола (джип) която си запазва високата цена е Дефендъра ! Това си е мое мнение !!! И това е най-добрия избор !!! Лукс , качество ,проходимост . УСПЕХ !!!
                  Дифендърите и на мен са ми слабост. Проходимост, качество, визия.

Ама освен на сърцето, са ми слабост и на бъбреците. Не, все пак, по пътищата предпочитам да се возя в УАЗ-ка - по-комфортно е.

Коментар

Взимай 120ка и не му мисли,моята я продадох и съжалявам вече.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                      Ти карал ли си дефендър?
                      Не , не съм карал ! Ако мога да си позволя Дефендър 2006- 2007 год. с него ще се пенсионирам без да погледна друг автомобил !!! Иначе карам и слабостта ми е Диското 3.5 i ,осмак( по финансови причини ). Освен това - всеки си има мнение . Повече мнения - по добър отговор на темата !!!

Коментар

...
                        Последно редактирано от Джамбазов; 29-12-08, 20:43. Причина: Взето решение от автора на темата.

Коментар

Капарирах Дискавъри 2.7 TDV6 - 190 hp.
                          Само дето се очертава голямо чакане.
                          BMW E 46 Sedan,

Коментар

Само уточнение за Дифендър :
                            Служба " Митници - автопарк " Дифендър " БГ,Германия, Австрия,Швейцария и др.
                            Електроснабдяване - автопарк " Д..........р "
                            Лесничейство БГ -автопарк " Д..........р "
                            По - добра информация за возилото - съответните служби !
                            Поддръжка - за кола от клас " горния " нова , на 1 - 2 години запазена не съм чул освен при инцидент с каско !!!

П.С. Мнение на незнаещ (знаещите вече са си "уредили" Службите !!!

Коментар

...
                              Последно редактирано от Джамбазов; 29-12-08, 20:43. Причина: Взето решение от автора на темата.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                                Аз мисля че е добре да даваме отговор от опита които имаме с различните машини. Защото от едно такова мнение човек които не е карал може да реши че това нещо дефендъра е страхотен автомобил. Аз съм карал дефендър. Това нещо е страхотно, но за гората. От всички СУВ-ове които съм карал аз лично предпочитам 120ката заради надежноста, наличието на сервизна мрежа, бързата доставка на части. Много важно е за мен че може да се поръчват различни дребни части. Например четки за стартера, а не цял стартер, ремонтен комплект за кормилна рейка, а не цяла рейка и други такива неща.
                                Ама ти карал ли си ги или си се возил зад волана.
                                Ооо, щом продавате ремонтни комплекти, значи е много надеждна.
                                Бързата ви доставка е две седмици за едно бушонче дето струва 10лв.
                                Що пропусна да кажеш че има само две седалки в повече от Гранд Черокито. Друго всичко и е по-малко.
                                А кормилната рейка на Гранда има нужда от ремонтни комплекти някъде към 15-тата година. До тогава Тойотата ще е гробница ако не се дадат едни хиляди левове за ремонтни комплекти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X