Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо hummer H1 не става за offroad?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Защо hummer H1 не става за offroad?

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Иначе, неприятно впечатление ми прави, че Н1 няма никаква артикулация...
    Първи правилен и смислен отговор. Браво, Яро! Факт. Ходовете са малки поради независимото. И все пак малки като за това което очаква окото. В действителност в непроменен вид едва ли на много машини са по-големи по абсолютна стойност.

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Какво като е с 37-ци? А ако сложиш на 80 Series 37-чки? И като гуми, и като мотор и като тегло и като ходове ще си по-добре.

Я си карай Da Kruzza...
    Тук обаче не си прав! Сравняваш сток автомобил с много сериозно преправен и потготвен такъв. Иначе противно на други широко разпрстранени схващания и за Н1 има много прилични лифт окачвания с които и ходовете се подобряват и машината започва да се чувства и изглежда доста добре с 41". А тойота с 41" не изглежда добре, както да го въртиш. Дори и тези на arctic trucks над 38" стават само за ледовете.
    Technical Rescue Direct - life lies in courage
    http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660

Коментар

Чета тука,става ли,не става ли...аз казвам :СТАВА!!!Дайте ми един за тест-драйв и ще го докажа...на какъвто и да е терен
      Някои вече го казаха,ама да питам и аз,защо се сравнява сток автомобил с тунингован?А Хамара к'во?Не може да се наджипи ли?Или няма да държи после...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Абе щом УАЗ-а става защо да не става и Н1 ?
        Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=cL0tV4-AJX4
          Действително артикулация никаква ама и тея момци имат дупе
          Subaru Outback H6 MY 05 продаден :(
          Opel Frontera V6

Коментар

Значи всичките ви изказвания са безсмислени. http://www.youtube.com/watch?v=35oYI...eature=related Ако бяхте сериозни хора и трезвомислещи също,нямаше да се превръщате в ляляджии.Ясно е,че идеално возило няма,което да е подходящо за абсолютно всяка ситуация!По форумите само си мерите пишките и нищо градивно не казвате.Мойто мнение е това което се вижда във филмчето.Три различни машини,не е нужно да говорим,всеки средно интелигентен човек ще разбере.И отварям една скоба - за състезателния оф - ами тука в нашите условия уазката сигурно се представя много добре,а и по принцип.Но аз не харесвам уаз,предпочитам bowler и типа състезания за които е създаден.И това пак си е оф-роуд,но скоростта не е постижима за нито една уазка.И последно - много съм ги слушал тия за дадена машина,че "там откъдето мина не може да мине никаква друга".Това са пълни глупости.Там където се катеря аз пеша,по тези скали,не може да мине нито един джип,дори не може да започне да се изкачва,и това е неоспоримо.И какво от това?Да не караме джипове ли?Да не си правиме кефа ли?

Коментар

Глупости са. Ти какво, очаквал си че хамъра няма да мине от там ли? Тогава верно не си умен. Естествено че ще мине. И ЛуАЗа ще мине. Ендуристите изобщо ще го прелетят. Само дето между това да минеш от някъде, и офроуда изобщо, имало някакви разлики. Особено ако сравняваш коли от несъпоставими ценови категории.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Глупости са. Ти какво, очаквал си че хамъра няма да мине от там ли? Тогава верно не си умен. Естествено че ще мине. И ЛуАЗа ще мине. Ендуристите изобщо ще го прелетят. Само дето между това да минеш от някъде, и офроуда изобщо, имало някакви разлики. Особено ако сравняваш коли от несъпоставими ценови категории.
                Стефане, к'во се занимаваш, не гледа ли на клипа как кривят камерата. На тоя терен един чичка от горското с камаз, с едната ръка ще държи бирата, с другата фаса и ще кара с .... си като пич.
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от zazero Преглед на мнение
                  http://www.youtube.com/watch?v=35oYI...eature=related ...
                  Мойто мнение е това което се вижда във филмчето...
                  Много наивно филмче пич!

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                    Ще взема да помоля за отварянето на нов раздел "Стефанизми"

Заглавието на темата ако не се лъжа е "Защо hummer H1 не става за offroad?"

Н1 си е сурогат на военното Хъмви. Цивилна версия е планирана още от 80те години. Производителят е AM General.

AM General продава името Hummer на General Motors в края на 90те - GM се захващат с маркетинга, рекламата и продажбата, AM General продължава производството. Става въпрос за H1

По-късно излизат и моделите H2 и H3, които имат общи платформи с други машини на General Motors (Шевролет Колорадо за Н2, не помня кое точно за Н3), и нямат нищо общо с H1.

Новите цени на бензина и общата конюнктура в Щатите теглиха балтията на цялата гама - през 2006та на Н1, тази година на останалите двама.

Апропо Н2 се сглобяваха по едно време и в Русия - в Калининград. На ви сега

Според мен да се твърди че Н1 няма офроуд способности е меко казано дръзко твърдение. Чукнете Hummer H1 в Youtube, има предостатъчно филмчета, все си мисля че не на всички H1 е смешен.

По въпроса е спорено в сума ти теми в този форум. Но да не забравяме че брезентова уазка е по-добре от брониран хъмър
                    Н2 е базиран на блайзъра, а Н3 на колорадо.
                    Това че използват същия двигател от силвърадо на Н1 не значи че е същото.
                    Но упреките над тези афтомобили не е заради техните качества а заради това че са символ на америка. Тоест политически. По тази логика е руските хъмвита трябва да са лоши щото използват двигател от форд Ф-250.(пауърстроук)
                    Изречения от типа че хамър не ставали ми казва само едно: Абе не мога да си го позволя и за това е боклук. Но когато някой седне, зад кормилото на едно такова животно и даде гаста на 300+ коня и 500+ момент на въртене, често си сменят мнението. Няма да влизам със мнение на това кой става и кой не. Тази тема е дъвкана много пъти. Всйка кола си има + и -. За различни ситуации и терени. А политическата страна на този спор не си заслужава времето.
                    CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                    http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                    http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Дефинирай "да си го позволя". А после спри да проповядваш счетоводни теории за естеството на офроуда.
                      Какво изобщо смяташ да си позволяваш, когато най-близкия склад за резервни части е на 12 000 километра? Или когато и да не си изпуснал гайките в реката, 103% от населението на околните 300 квадратни километра, е сигурно че ключове 16, 18 и 13/16 не съществуват в природата? Или просто ги нямат, също като тебе. Защото обаче наистина не им трябват.

Коментар

Спокойно... Вижте тази тема:

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=2812&page=15

И говорете направо с новия колега... Даже е със зимни гуми

Е не е Хъм-ви... но все пак, може да даде няколко повода за цъкане с език..

Коментар

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                          ...

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=2812&page=15
                          ... Даже е със зимни гуми

Калинка, как ги намираш тия "бисери" бе братко!

Коментар

Aбе незнам ама между Уаз и Хамър за нашите хобита (OFFROAD) Уаза ще си остане най-доброто евтино и мощно

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                              Дефинирай "да си го позволя". А после спри да проповядваш счетоводни теории за естеството на офроуда.
                              Какво изобщо смяташ да си позволяваш, когато най-близкия склад за резервни части е на 12 000 километра? Или когато и да не си изпуснал гайките в реката, 103% от населението на околните 300 квадратни километра, е сигурно че ключове 16, 18 и 13/16 не съществуват в природата? Или просто ги нямат, също като тебе. Защото обаче наистина не им трябват.
                              Стефан, аз твоя отговор го очаквах, но не можах да те разбера.
                              Къде в моя пост съм проповядвал счетоводни теории, или да съм споменал нещо за достъпноста на части или сервис? А това за ключовете изобщо не го разбрах и ще те помоля да го пренапишеш на по разбираемо ( и можеби по ниско ) ниво.
                              Мерси
                              CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
                              http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
                              http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от sharrko Преглед на мнение
                                Стефан, аз твоя отговор го очаквах, но не можах да те разбера.
                                Къде в моя пост съм проповядвал счетоводни теории, или да съм споменал нещо за достъпноста на части или сервис? А това за ключовете изобщо не го разбрах и ще те помоля да го пренапишеш на по разбираемо ( и можеби по ниско ) ниво.
                                Мерси
                                За ключовете мноо просто: подобни размери много рядко се използват при разпространените коли тук. Само гордите собственици на американските возила се допират до подобни......Съответно не можеш да спреш някакъв дървар с ИФА/ТАТРА/ЗИЛ, и да му поискаш да ти услужи с ключе 13/16-ти, примерно.....Ремонтопригодност в полеви условия.
                                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X