Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо hummer H1 не става за offroad?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Защо hummer H1 не става за offroad?

Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнение
    Алекс, там има и една количка за голф дето се катери по стената на един контейнер.
    Че има ли кой да оспори качествата на количките за голф извън пътя?! Безумно лека, ел. двигател, на който не му пука от оборотите, ултракъса база(при това квадрат като Нивата), зварски нисък център на тежеста, тесни мостове, с които може да се движи по средата на коловоза... . Е, за сериозно ходене в гората няма да ти стигне тока, пък и не знам с водата как ще се справи, но... няма пълно щастие .
    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
      Че има ли кой да оспори качествата на количките за голф извън пътя...

Между другото тоя от последните три клипа е една и съща кола. Като че ли е доста доработвана.

Коментар

С изключение на онова изкачване с пръстта, което ме вЧепетли, изкачването на стените има ли някакво практично приложение ?
        Аз се сещам за едно - първата машина да застане така, и да служи като рампа за следващите. Дали би станало ? Евентуално с някакви мдтални водачи по покрива ?
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
          ей, нестига, че качи баира, ами и между дървета мина
          Глупости на търкала
          Ровара немина само защото е къса база и двата моста заставаха едновременно на ръбовете ! 110 или 130 щеше да си мине като пич !
          А и90-ката май нямаше никакви гуми !
          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            С изключение на онова изкачване с пръстта, което ме вЧепетли, изкачването на стените има ли някакво практично приложение ?
            ...
            Да, Има в тесни дерета/рекички, често забива бронята в земята и колата не може да мине (Говоря от собствен опит!), качването на стени просто онагледява геометричната проходимост (единственото нещо което ми липсва в 80-ятката). И не само качването, а и слизането е важно, без удари и щети

П.С. Хора темата (според мен) е да бъдем ОБЕКТИВНИ, а не фенове или Противници на марка и/или модел, да си кажем плюсовете и минусите и да ги приемем. Вече казах, че аз Н1 Няма да си купя (и казах защо - цена, потдръжка...), което не ми пречи да виждам някой Заложени предимства, като големи гуми - Клиренс >40см, Перфектна геометрия (сигурно може и по-добре, ама и тая ме кефи)... Както и Минусите, големи габарити (не задължително минус), Голямо тегло...
            Последно редактирано от alex_markov; 25-11-08, 20:26.

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение
              Да, Има в тесни дерета/рекички, често забива бронята в земята и колата не може да мине (Говоря от собствен опит!), качването на стени просто онагледява геометричната проходимост (единственото нещо което ми липсва в 80-ятката)...
              Там за където говориш, където ти закъса това няма шанс дори да влезе и ти го знаеш... А иначе, колкото и Стефан да опява за Уазките и половината планета, оразмерена за тях, понякога е прав - помниш ли горичката от първия ден на наш'та разходка тази година (трака на Адвенчъра). Е представяш ли си Хъмвито там?...

Иначе, неприятно впечатление ми прави, че Н1 няма никаква артикулация. Дълъг, широк и нисък, като тава за козунаци. Какво като е с 37-ци? А ако сложиш на 80 Series 37-чки? И като гуми, и като мотор и като тегло и като ходове ще си по-добре.

Я си карай Da Kruzza...

Коментар

Пребройте на първото клипче оборотите на предните и задните гуми и ще видите че са компютърно обработени.

Коментар

И са..... става ли или не става....
                  Щото се чудех до преди малко дали да ОДИМ до Капитолия да го взема. А и познавам поне 100човека дето търсят точно това та да не ме преварат а.

Коментар

Какви трябва да са оборотите при положение че предните гуми минават примерно 20см във вертикална плоскост докато колата (демек задните гуми) минава 5см в хоризонталната плоскост ?

Коментар

• До: Защо hummer H1 не става за offroad?

Ето още едно интересно клипче:
                      http://br.youtube.com/watch?v=9U1mMx...eature=related

Коментар

не разбрах защо не става.......... освен че ще му е тясно между дърветата....

я пуснете една анкета с питане:

какво ще предпочетете, при условие че цената на придобиване и на резервните части са съотносимо близки (до 50% разлика) УАЗ или Хъмви?

Коментар

Днес видях 5 бр на влакова композиця Изглеждаха много добреПредполагам са от тези дето са подарък от USA

Коментар

Първоначално публикуван от Dusesun Преглед на мнение
                            Ето още едно интересно клипче:
                            http://br.youtube.com/watch?v=9U1mMx...eature=related
                            Този първия е H2 - мислех че говорим за H1

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                              Този първия е H2 - мислех че говорим за H1
                              Да първият е Н2, но ако не се лъжа вторият белият кораб е Н1.

Коментар

Единственото което виждам по-нататък е шайка доста некомпетентни и неособено умни водачи/собственици. Особено оня последния с рампата, направо съм му фен. Сигурен съм че това прави хъмъра калпав.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X