Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За жената - Корса ,Поло или Пунто?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За жената - Корса ,Поло или Пунто?

Преди 5 дни купих на жената Корса 1.4i екотек 90кс 1997г. за 3400лв. Тази кола дърпа като ферари или на мен така ми се струва след Фронтерата Иначе супер женска кола.
    Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

А все пак жената няма ли право на избор, защо и натрапвате тези марки. Аз препоръчвам Рено Клио. Идеална женска кола.

Коментар

Първоначално публикуван от maystora6 Преглед на мнение
        Преди 5 дни купих на жената Корса 1.4i екотек 90кс 1997г. за 3400лв. Тази кола дърпа като ферари или на мен така ми се струва след Фронтерата Иначе супер женска кола.
        Екотека е хубаво и пъргаво моторче,но е крехък друже(два счупени собственоръчно.Една тигра и една Корса) карайте го лекинко и му сменяйте консумативите редовно и ще ви слушка дълго време

Коментар

Първоначално публикуван от 6tur4e Преглед на мнение
          А все пак жената няма ли право на избор, защо и натрапвате тези марки. Аз препоръчвам Рено Клио. Идеална женска кола.
          Разбирасе ,че има право тя си я избра
          Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

Давам отговор като жена, карала какво ли не, ама си имам тайни предпочитания!по възможност-японско!!! Втори вариант-немско.Никакво италианско!

Коментар

Първоначално публикуван от indiglo Преглед на мнение
              .......Понеже моята Хонда и била голяма /на жена ми де/ .........
              Аз също се ужасявах от големите коли, ама - на - свикнах. Комфотно возя 4 човека с мен (+кучето), голям багажник (спокойно побира 4 куфара (освен 60 l газова бутилка) ...
              ПОМИСЛЕТЕ ПАК!
              НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА СЛЯП, КОЛКОТО ОНЗИ, КОЙТО НЕ ИСКА ДА ВИДИ!
              Omnia vincit amor !

Коментар

В момента в който жена ми каза че отива да си купи личен автомобил и си представих че ще вози детето в някакъв "Дамски"автомобил,звъннах на всичките ми приятели и намерих Мерцедес 190.Съпругата,каза че и е голям,но като седна вътре,уж само да пробвала,всички деттски..."дамски"колички отидоха в съзнанието и на заден план.Съветвам за жени и деца,големи и сигурни автомобили8.Вярно ,че сега с джипа е като"луд с картечница",но поне всички и правят път.Успех с избора.Когато някой си избира кола,нека потърси в интернет и краштест за съответното возило,защото,за мен например на първо място е сигурността,после качеството,след него дизайна и на последно 4-то място е разхода.
                Последно редактирано от adwokat; 08-10-08, 15:09.
                Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

благодаря за бързата реакция ....ще се огледам за някое клио или корса
                  [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Викайти линейкътъ дукът е времи[/B][/SIZE][/FONT] :D!!

Коментар

Да кажа аз като собственик на Корса, макар че си получил супер изчерпателни отговори(особено от Veritas). Та ако е Корса да е Бе (до 2000г.).
                    Купих малка кола, защото я кара основно сестра ми и първоначално бях супер отрицателно настроен, а сега ми е легнала на сърцето и си мисля дали мога да й вдигна окачването и да я направя офф роуд Малко налудничево, ама не и невъзможно

Минимум 1.4 двигател(С14SE ми се вижда най-добре), който да не е Екотек и да има серво и климатик, за да не се измъчи жена ти. Моята е с 1.2i (X12SZ) и върви драстично по-малко от 1.4i и 1.4si (не съм им гледал номерата на двигателите, а само съм ги карал пробно), а харчи никак не малко, щото я пришпорвам.

Ако намериш някоя по-нова и запазена не се колебай въобще. Лично мен да ме накарат да заменя корсата за клио трябва да ми дадат само някаква Sport модификация, за да се навия.

P.S. Чак сега разбрах, че моята е 45 коня, което я прави с 6 коня повече от мотора ми...и като знам колко са в конюшната
                    Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

За жена....готварска печка
                      Пия вино само по два повода: когато за вечеря има дивеч и когато няма.

Коментар

Опела е добър избор, струва ми се, но все пак, ако можеш да добавиш някой друг лев, мисля, че би могло да се намери Ярис 99 год, за около 6-7 000. Струва си. Жена ми караше 205 пежо преди, сега е с Ярис от 2002 от магазина, стана на 75.000 км вече, не знам къде е сервиза откак спрях да й сменям маслата там по гаранция.
                        Говоря за 1.3 мотора ВВТИ 86 коня, има и по-слаба 1.0 още по-става за града.
                        Успех!
                        Galoper Exceed V6 3.0 1998 къса база

Коментар

И аз съм пред дилема каква "градска" кола да си взема, но ако трябва да съм чесна всичките корси, морси, поло-та и сие "дамски" коли са ми изключително противни Из начало мислех да е корса но ... огледах се в Хонда Сивик, харесва ми идеята че е Хонда, и че може да се намери за около 3500 лв, но не знам какво да търся. Някой потърпевш да се изкаже тук ако може
                          Аз сондирах известно количество мнения, и всичките са + за сивика, но има и малко отрицателни - ниска била и частите и са скъпи и ги нямало много много.
                          DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                            И аз съм пред дилема каква "градска" кола да си взема, но ако трябва да съм чесна всичките корси, морси, поло-та и сие "дамски" коли са ми изключително противни Из начало мислех да е корса но ... огледах се в Хонда Сивик, харесва ми идеята че е Хонда, и че може да се намери за около 3500 лв, но не знам какво да търся. Някой потърпевш да се изкаже тук ако може
                            Аз сондирах известно количество мнения, и всичките са + за сивика, но има и малко отрицателни - ниска била и частите и са скъпи и ги нямало много много.
                            Нали си имаш Самурай, за какво ти още нещо.....Че може и да катери по бордюри при нужда
                            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                              ... огледах се в Хонда Сивик......
                              Ето за това говорим.Аз лично карах 2 години CRX 1.6 16v и бях адски доволен.Мотора тропкаше откъм биелките още когато го взех с идеята да го отворя и да го оправя,но а днес ,а утре и то си минаха 2 годинки Така и го продадох на един тийнеижЕр който си го оправи и още го засичам по улиците чат-пат.Единствения и проблем беше ,че беше(и продължава) да е на два пръста от земята
                              На пълна гас ми даваше разход 8-9.Доволен съм много

Коментар

Защо навирате жените си в консерви? Е, ако са ви омръзнали е друг въпрос, но в повечето случаи с тях се возят и децата ви.
                                Какви са предимствата на "дамската кола"? Лесно паркиране? В ръцете на неопитен шофьор Полото е колкото Линкълн по място, необходимо за паркиране.
                                Една красива дългокрака дама се сгъва на осем в такава кола, а да не забравяме, че по отношение на багаж на жената не и стига и прицеп.
                                За безопасността стана дума...
                                Значи, щом отпадат функционалност, комфорт, сигурност... остава, че тези коли са идеални за дребни на ръст, цепещи стотинката вманиачени еколози, не за дами!
                                Съвсем лично и не много сериозно мнение!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X