Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За жената - Корса ,Поло или Пунто?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За жената - Корса ,Поло или Пунто?

Здравейте

Не искам да пиша една тема в отделните клубове на Опел,VW или Фиат та затова запитвам тук имайки в предвид безпристрастието на повечето тук към нещо малко различно от 4х4
    Понеже моята Хонда и била голяма /на жена ми де/ ще взема нещо от тоя клас Корса ,Поло,Пунто ....или ??? до към 3500 - 4000 лв.
    Помагайте!
    благодаря
    [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B]Викайти линейкътъ дукът е времи[/B][/SIZE][/FONT] :D!!

До: За жената - Корса ,Поло или Пунто?

Микра
    Land Rover Defender 110SW 300tdi

Коментар

Мисля че Корсичката е най-удачния вариант,макар аз лично да не харесвам хлОпел

Полото(потдържаш Пасат),а за Фиатите ич дума няма да обеля Мое мнение

Коментар

Успех в търсенето......
        Последно редактирано от Злой; 08-10-08, 14:08.
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Корсата е колата. За тези пари даже, ще има и климатик
          Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Глас за Корса Б,само избягвайте 3 цилидровия 1.0 моторПрепоръчвам 1.5 ТДИ(Исузо)
            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
              Глас за Корса Б,само избягвайте 3 цилидровия 1.0 мотор
              Подкрепям на 100%

Коментар

По принцип и трите стават. Важното е какви изисквания имаш - дали наблягаш повече на екстрите, или повече на здравината.

Зависи от жената, но имайки впредвид че повечето жени нищо не вдяват от коли - аз бих търсил най-простата и непретенциозна кола.

Като прости и непретенциозни определям Корса 1,2 (да не е екотек двигателя), Пунто 1,1, Поло - 1,4 или 1,6 (75 к.с.)

Иначе много пъргави, но доста по-скъпи за поддръжка и с повече проблеми са Корса 1,4/1,6 16V Екотек, Поло 1,6 16V, Пунто 1,2 16V 85 к.с. Точно тези обикновено имат и повече екстри. Ако исакш по-мощна, с много екстри и много здрав двигател - Рено Клио 1,8 90 к.с. модификация Бакара - при нея се бърка трудно покрай двигателя щото е доста голям, но пък е здрав и непретенциозен мотор от "старото поколение".

Ако исакш дизел - много икономични са Ситроен Саксо/Пежо 106 1,5D. Клио 1,9D пък също е икономично, но двигателят е доста пъргав с това леко купе.

Корса 1,5 ТД - много пъргава и икономична, ама от както разбрах че гарнитурата на главата и струва към 150 лв (щото е една по-особена, метална) и нещо ме сряза. Ако се спреш на такава - очите на 6 за нередности по двигателя че там си тракало капаците

Ако аз бях на твое място бих взел жената с мен да обиколи няколко къщи и да си избере сама автомобила. Те жените ги избират предимно по цвят и по-рядко по лъскав вид. Поразходи я ти жената с теб, нека тя да си избере колата на външен вид, пък ти я прибутай към по-евтин за поддръжка двигател. Стига да искаш де...
                Последно редактирано от bullet_pk; 08-10-08, 14:30.
                Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение

Като прости и непретенциозни определям Корса 1,2 (да не е екотек двигателя), Пунто 1,1, Поло - 1,4 или 1,6 (75 к.с.)

Корса 1,5 ТД - много пъргава и икономична, ама от както разбрах че гарнитурата на главата и струва към 150 лв (щото е една по-особена, метална) и нещо ме сряза. Ако се спреш на такава - очите на 6 за нередности по двигателя че там си тракало капаците
                  Корса В бензинова да не е Екотек няма.Човека едва ли търси Корса А...Корса А едва ли ще намери някоя,която да не е пълен гнилоч.А за исузовия 1.5ТД,едва ли ще сменя гарнитура на главата през ден.По-принцип истина е че частите за този мотор са скъпи(в сравнение с немския дизел)но пък при правилна подръжка е чудесен.Даже незнам немски дизел да се монтира на Корса В(може и да греша)
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Корса В бензинова да не е Екотек няма.Човека едва ли търси Корса А...Корса А едва ли ще намери някоя,която да не е пълен гнилоч.А за исузовия 1.5ТД,едва ли ще сменя гарнитура на главата през ден.По-принцип истина е че частите за този мотор са скъпи(в сравнение с немския дизел)но пък при правилна подръжка е чудесен.Даже незнам немски дизел да се монтира на Корса В(може и да греша)

Има Корса В 1,2 45 к.с. която не е екотек !!!
                    За градско е много удобна и икономична. Слаба е като конски сили, но скоростната кутия е с подходящи предавателни числа за каране в града.

За дизела съм съгласен - това го казах за да се внимава много при покупката, а не за да откажа човека от такава
                    Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Има Корса В 1,2 45 к.с. която не е екотек !!!
                      Т.е C12HE двигател?
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

не, C12NZ. Има и C14NZ на Корса б.
                        Audi Q7 - продава сe ... http://www.offroad-bulgaria.com/attachment.php?attachmentid=934535&d=1508126732

Коментар

Т.е C12HE двигател?
                          Не помня точно означението, но погледни тази обява например. Снимката на двигателя - за него ти говоря
                          Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

За да не спорите другари ще поясня какви мотори има на Corsa B 93-00 лето

1.2-45 коня-Моношприц(C12NZ,X12SZ)
                            1.2 16v-65hp-Ecotec(X12XE)
                            1.4-60hp-моно(C14NZ,X14SZ)
                            1.4-82hp-пълна инжекция(C14SE)
                            1.4 90hp-Ecotec(X14XE)

Писал съм само малките мотори,че ме мързи да изброявам

Поздрави
                            Последно редактирано от veritas; 08-10-08, 15:28.

Коментар

Не помня точно означението, но погледни тази обява например. Снимката на двигателя - за него ти говоря
                              Таз обява, като я гледам, чак не мога да повярвам, че това е Корса. Ел. огледала, полуавтоматична ск., 97г. и черни брони...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                              X