До колко витарата (дълга база) е проходима спрямо един опел фронтера?
Уточнявам - не става въпрос за комфорт, возия, разход на гориво, пространство в купето, нито за това, кой е по-добрия джип. Най-много ще ми помогнат колеги, който имат опит и са карали и двете машини.
Относно проходимостта, интересно ми е кое къде (при какви условия) е по- в свои води.
Уточнявам - не става въпрос за комфорт, возия, разход на гориво, пространство в купето, нито за това, кой е по-добрия джип. Най-много ще ми помогнат колеги, който имат опит и са карали и двете машини.
Относно проходимостта, интересно ми е кое къде (при какви условия) е по- в свои води.

След лифта нещата добиха друг вид. Но въпреки това Фронтерата фабрично е по-висока и има по-добри ходове. За проходимост не мога да ти кажа. Витарата има много голям + че е автоматик и е истински кеф да я караш на бавни по баирите за разлика от фронтерата където съединителя му се разгонва фамилията. Обаче с Фронтерата имаш усещане за по-голяма сигурност. По-широко стъпва и носи много по-големи гуми без да се пипа нищо което обуслава по-висок клиренс и от там проходимост при минимално никакво тунинговане на 2-те. Витарата обаче е по-тясна и се вре по-лесно.... абе трябва да покараш и 2-те и да прецениш сам. Като добавиш и останалите фактори които си изключил ще вземеш фронтерата. Защото освен проходимост в гората трябва и да си седнал някъде и да не си биеш главата в колонката през 1 минута.

Коментар