Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Г 55 AMG-500 к.с.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Г 55 AMG-500 к.с.

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
    А в калта как е? Пробва ли я?
    Не. С нископрофилни гуми за над 250 км/ч, едва ли би се "зарадвала" на кал

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=OksPgaZtfjU Ето едно клипче как ускорява,от кокпита на самолета.

Коментар

Този трябваше и да завие с 204км/ч,да се чуди човек защо върна газта?
        B+

Коментар

Мдааа.Факт със свидетели е в Шумен собственик на GL 63 AMG и CL 63 AMG (200показа как джип бие спортна кола (и то каква) на 400 м. със старт от място.Той човека сам си каза че до 160 км/ч CL-а няма шанс заради електронните тракшъни.
          Последно редактирано от сиско; 09-01-09, 21:10. Причина: грешка

Коментар

Като гледам ускорението на километража от клипа се замислям: това с джипови джанти и гуми е невъзможно - просто джантата ще превърти в гумата. На такава машина нископрофилните гуми и 20'+ джанти няма да са гъзария, а техническо изискване...

Коментар

Бързо е като за джипка, но не и като автомобил. Повечето бързи леки автомобили ще му "скъсат главата".
              Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Що така си мислиш - незнам.Колко "бързи леки коли" ускоряват до 100 за 5-6 сек.Голф 5 гти или БМВ 330 и

Коментар

GL63AMG? Май такова животно няма (http://www.mercedes-amg.com/index2.html)! А относно колите които могат да го бият на ускорение....
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от bodevb; 10-01-09, 08:09. Причина: добавка на линк

Коментар

ML,ML грешка новия 2008.Те и двете коли са на един човек от Шумен и това което ви казах е известна история.А за това което показваш съм съгласен,мамка му тази кола ще разплаче доста ферарита и поршета

Коментар

нормално е МЛ-а да има леко предимство на старта заради 4х4, но чак на 400 м... или ЦЛ-а не е бил правилно обут или е била много замърсена отсечката и колата е опитвала да задържи боксуването в приемливи граници.

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                        Що така си мислиш - незнам.Колко "бързи леки коли" ускоряват до 100 за 5-6 сек.Голф 5 гти или БМВ 330 и
                        Щото аеродинамиката на ГЕ-то е под всякаква критика и при 200, като му върнеш газта, почваш да се чудиш дали не си забравил да откачиш ТИР-а от теглича.
                        Относно ускорението. Стига с това 0 - 100. Я виж как е 0 - 200. Или потърси данни за различните автомобили на 400 метра, щом държиш да е на тая дисциплина. Бързичките са м/у 10 - 12 сек. и пресичат финала с около 200 км/ч. А сега се сети колко им е ускорението 0 - 200 км/ч и виж колко е на ГЕ-то.
                        Пак да повторя. Като за джипка е бързо, но толкова.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                          Щото аеродинамиката на ГЕ-то е под всякаква критика и при 200, като му върнеш газта, почваш да се чудиш дали не си забравил да откачиш ТИР-а от теглича.
                          Относно ускорението. Стига с това 0 - 100. Я виж как е 0 - 200. Или потърси данни за различните автомобили на 400 метра, щом държиш да е на тая дисциплина. Бързичките са м/у 10 - 12 сек. и пресичат финала с около 200 км/ч. А сега се сети колко им е ускорението 0 - 200 км/ч и виж колко е на ГЕ-то.
                          Пак да повторя. Като за джипка е бързо, но толкова.
                          Абе не знам. Това мисля е най-бързото животно което съм карал. Сравнено с много бързи и мощни лимузини Ге-то е доста по-бързо.

Не знам от къде идва, дали от механичния компресор, на който не му трябва време за да "надуе" или от задвижването 4X4, обаче усещането е невероятно. Имаш чувството, че нарушава физичните закони. Може би срещу потготвен за Драг-рейсинг автомобил, няма шанс, но в случая говориме за серийно производство.

И да. Гумите определено нямат нищо общо с грайфери или с Офф-роуд норми

Коментар

Първоначално публикуван от George VELINOV Преглед на мнение
                            здравейте
                            имам 5,5 амг също „
                            GL класа
                            ограничителят му е на 215 км/ч
                            може ли някъде да си го махна„
                            от Балкан стар ми отказаха защото нямало да му тече гаранцията„
                            ама те пък откъде ще разберат, нали е електронно ограничен не с тухла под педал???
                            George V
                            Тук мога да ударя едно рамо ако има интерес още

Коментар

Аз ви говоря за факт.Не ми се споменават имена но в Шумен имат една "отсечка за изпитания" викат и "петия" та там си ги мерят обикновенно.А G AMG и ML AMG не са нито състезателни нито спортни автомобили,просто някво недуразомение инженерно или пазарен сегмент,но просто са много бързи.Определено по бързи от посочените от мен по горе 2 коли(голф 5гти и бмв 330и) а те минават за "коли самолети" в класовете си.Благодаря Ви
                              Последно редактирано от сиско; 10-01-09, 16:48.

Коментар

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                                Аз ви говоря за факт.Не ми се споменават имена но в Шумен имат една "отсечка за изпитания" викат и "петия" та там си ги мерят обикновенно.А G AMG и ML AMG не са нито състезателни нито спортни автомобили,просто някво недуразомение инженерно или пазарен сегмент,но просто са много бързи.Определено по бързи от посочените от мен по горе 2 коли(голф 5гти и бмв 330и) а те минават за "коли самолети" в класовете си.Благодаря Ви
                                Понятията бързо и бавно са относителни и явно имаме различни мнения по въпроса. Голф ГТИ и БМВ 330 са от по-бързите коли, но не са бързи. За мен бързо е примерно М3, пак на БМВ и сходните автомобили на конкурентите. За тунунг изпълненията не отварям дума, че там нещата стават коренно различни.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X