Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Г 55 AMG-500 к.с.

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Г 55 AMG-500 к.с.

Поради зачестилите критики, искам да уточня, че теста на автомобила беше направен в 23:30 часа. Време в което на Цариградско шосе почти няма движение. Също така натъртвам, че при настигането на автомобили, отнех газта и влезнах в нормалната скорост за това трасе.

Това цялото уточнение го првя специално за онзи "мъж" който ме съветва да се "осъзная". Осъзнал съм се колега, преди доста години. Няма нужда разни палячовци да ми обясняват това. И за пореден път, си губя времето да обяснявам разни неща, които ти (или някой друг) бихте могли да прочетете в поста ми, при добро желание.

Съжалявам за грубия тон, но ми писна малко, всякакъв народ да коментира моите постове и то негативно. Съжалявам, че пуснах темата, обещавам, че това няма да се повтори и моля някой от модераторите да заключи темата.

В крайна сметка, явно на аудиторията и е по интересно да плюе отколкото да помисли и да прецени фактите обективно.

Седнал съм да си губя времето, давайки ви информация от първа ръка, не за да ви напълня дребните душици със злобица и завист, а за да ви подскажа какво е усещането от този конкретен и бутиков автомобил.

Готов съм да понеса последиците от написаното от мен по-горе.

Мерси за вниманието!

Коментар

До: Г 55 AMG-500 к.с.

На теб пък какво ти пука?
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X