Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво да избера:Новия Форестър или Нисан Кашкай

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какво да избера:Новия Форестър или Нисан Кашкай

Автоматичната 4х4 система на Кашкай се монтира на всички машини на Нисан, а гледам, че са я сложили и на новото си Мурано. Не знам толкова ли е лоша, колкото казваш. То ще си покаже. Иначе дали Кашкая завива при LOCK ще пробвам лично и ще пиша за резултата.

Коментар

Първоначално публикуван от geolexbg Преглед на мнение
      Автоматичната 4х4 система на Кашкай се монтира на всички машини на Нисан, а гледам, че са я сложили и на новото си Мурано. Не знам толкова ли е лоша, колкото казваш. То ще си покаже. Иначе дали Кашкая завива при LOCK ще пробвам лично и ще пиша за резултата.
      Аз като чета как си описваш колата, изобщо няма да се изненадам, ако точно твоя Кашкай е единствения който завива с блокаж.

Коментар

Много ми е любопитно като е толкоз добра защо не я монтират на Патрула...???
        VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Личните квалификации към участниците не придават никаква тежест на аргументите, даже точно обратното - създавате лошо име за себе си и за тезата си.
          Вече имате две предупреждения. При следващо нарушение относно добрия тон, ще ви бъде ограничен достъпът!!!

Кажи за системата 4х4 че ми стана интересно.
          Какво е устройството на раздатката.

п.с. И за 260 000 се вкарват в гората, стига да ги имаш.
          Братчед,след'98 година нищо от Нисан не е вече такова-просто Рено си прав2ят каквото си искат и за жалост все по- ДАНДИК.Няма вече истински Нисани-ето това е,бра'тчет.

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
            Много ми е любопитно като е толкоз добра защо не я монтират на Патрула...???
            'Штот Патрула е истински.

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
              Братчед,след'98 година нищо от Нисан не е вече такова-просто Рено си прав2ят каквото си искат и за жалост все по- ДАНДИК.Няма вече истински Нисани-ето това е,бра'тчет.
              Е не е баш нищо.
              Гледах няколко доста истински реклами.
              В едната, едни роботчета излизаха от гумите и жужаха.
              Пишеше че е най-доброто 4х4.

Коментар

offtopic:

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
                Колега, това е доста пресилено изказване. Би ли казал какво освен двигателя се е променило по Патрула от последните 20г. насам? Жокер - назови промените по механиката??...

Да не говорим, че извън префинената и Еко-Европа, Патрула все още излиза с едни 4+ литрови двигатели, при конструирането на които маркетолозите са нямали думата.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
                  Аз като чета как си описваш колата, изобщо няма да се изненадам, ако точно твоя Кашкай е единствения който завива с блокаж.
                  Гузен негонен бяга! Снощи си правих 15 минути кръгчета на LOCK и няма абсолютно никаква разлика от управлението на автомобила при 2WD или AUTO (4WD). Даже най-накрая паркирах задно на LOCK. Който иска да хване kinex в манипулация, да отиде на тест на Кашкай и да си кара на LOCK. От тук следват два извода:
                  1. Първият не е важен - той е, че на kinex твърденията за Кашкай са напълно невярни и не следва да се вземат на сериозно.
                  2. Вторият, обаче, е много важен. Ами момчета, аз не само, че си купих колата без изобщо да ме интересува как действува системата LOCK, карах тест без изобщо да я пробвам, ами вече цели три седмици поне от любопитство не съм я включвал, за да видя как функционира. Ако снощи не беше kinex, аз най-вероятно щях да си карам Кашкая няколко години и щях да го продам, без изобщо през този период да включа LOCK. Точно това е понятието "имиджов офроуд", което гледам, че трудно, но вече е усвоено от част от участниците -

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Какво ти разбира главата на тебе от "имиджов офроуд"!
                  Аз съм платил за екстра, която не ме интересува и не смятам да я ползувам - ей така, проста да я има, "за всеки случай". Докато за kinex и другите реалити офроудъри това е най-важното, то най-много ги интересува, извор е на гордост, на кардан!
                  Аз познавам доста бизнеспичове, които в автомобилния си парк разполагат с великолепни офроуд машини, които, обаче, използуват само ... за да отидат на тимбилдинг на фирмата си. Те не само, че никога няма да използуват възможностите на тези машини, но дори и през ум не им минава да го направят. Е това е "имиджов офроуд"! При разговор, който никога не се върти около реалити офроуд, може да стане дума за възможностите на колата ти. Тогава - Има ли ...? - Има. С това въпросът се изчерпва, тъй като по принцип не е интересен за участниците. Но ти трябва да го имаш - изискване на имиджовия офроуд!

Коментар

Интересно къде го намери тоя сняг, за да тестваш LOCK.

Коментар

Уважаеми geolexbg, Вие не разбрахте, а и вероятно никога няма да го разберете, че участниците в този форум, харесваме истинските неща... Ние не се обличаме в скъпи, маркови парцалки, а в удобни дрехи. Ние не си купуваме скъпи часовници, за да ги показваме, а да знаем колко е часът. Ние не си купуваме джипки, за да се фукаме с тях, а да ги ползваме по предназначение...
                      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

... Докато за kinex и другите реалити офроудъри това е най-важното, то най-много ги интересува, извор е на гордост, на кардан!
                        Ето това е нещо, което май ти е трудно да осъзнаеш. Има хора, които се интересуват от такива неща не заради някакъв "кардан", а просто поради това, че са истински джипари, които трябва да знаят коя система дали и как работи. Защото са си взели машини не за да се опитват впечатляват някого с финансови възможности и да избиват комплекси, а за да ги използват в реалността, където не толкова рядко и машината, и хората могат да бъдат доведени до границите на възможностите си.
                        Т.е. функционалността е поставена преди фасона ...

... Аз познавам доста бизнеспичове, които в автомобилния си парк разполагат с великолепни офроуд машини, които, обаче, използуват само ... за да отидат на тимбилдинг на фирмата си. Те не само, че никога няма да използуват възможностите на тези машини, но дори и през ум не им минава да го направят. Е това е "имиджов офроуд"! При разговор, който никога не се върти около реалити офроуд, може да стане дума за възможностите на колата ти. Тогава - Има ли ...? - Има. С това въпросът се изчерпва, тъй като по принцип не е интересен за участниците. Но ти трябва да го имаш - изискване на имиджовия офроуд!
                        Ами чудесно! Защо не ходиш да си мериш "гуменото копченце" с тях?!? Или те притеснява, че техните копченца са повече и по-големи?

Дисциплината, за която говориш, по-скоро може да се нарече имиджово пишкомерство или нещо някакво такова, само не и "офроуд" и не е много на мода тук. Поне сред основните участници.
                        Поради което хвалбите с гумени копченца, стъклени тавани и т.п. едва ли ще предизвикат завистливо възхищение. Най-много да ти се смеят ...
                        Ние не сме неутрални!

Коментар

Снощи си правих 15 минути кръгчета на LOCK и няма абсолютно никаква разлика от управлението на автомобила при 2WD или AUTO (4WD).
                          Това е показателно, че не знаеш абсолютно нищо за 4х4
                          Умрем от любопитство какво точно изтества? Знаеш ли какво е Lock и къде и защо живее? и знаеш ли, че точно тази опция може да ти направи много кофти номер, ако не знеш кога и къде се използва.
                          Ама важното е че има гумени копчета и стъклен покрив, та ако искаш да си гледаш краставици в него
                          На теб колега, не ти трябва 4х4, а стикер "4Х4" и евентуално имиджов спрей с кал
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Това е показателно, че не знаеш абсолютно нищо за 4х4
                            Умрем от любопитство какво точно изтества? Знаеш ли какво е Lock и къде и защо живее? и знаеш ли, че точно тази опция може да ти направи много кофти номер, ако не знеш кога и къде се използва.
                            Ама важното е че има гумени копчета и стъклен покрив, та ако искаш да си гледаш краставици в него
                            На теб колега, не ти трябва 4х4, а стикер "4Х4" и евентуално имиджов спрей с кал
                            Оставете човека да разбере нещата по трудния начин.Нека си се кефи,а тази тема ,,пометете'' от спама и я заключете...
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Гузен негонен бяга! Снощи си правих 15 минути кръгчета на LOCK и няма абсолютно никаква разлика от управлението на автомобила при 2WD или AUTO (4WD). Даже най-накрая паркирах задно на LOCK.

На сух асфалт кръгчета на LOCK?!!
                              Опитай още няколко пъти и ще провериш дали работи гаранцията!
                              יעבור
                              «И това ще мине»

Коментар

Предлагам да оставите човека на собствените му терзания за имидж, свалки, модерни двигатели, смазване, и механизми които никога не ползва, не знае за какво са, но държи да споменава пред други "бизнесмени", че има за всеки случай.

Всичката тая буря в чаша под стъкления покрив.

Тук май и дадохме трибуна достатъчно и повече май няма нужда....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X