Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Правилно заключение ли правя за НИВА?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Правилно заключение ли правя за НИВА?

Честито
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
      Честито
      Благодаря! Да ви се връща по-проходим
      Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
        Благодаря за помощта на всички Вчера се сдобих с Фронтера
        Честито, много да те слуша!!!
        Ей, мааму стара, не слушате...
        Никога няма да разбереш, колко хубаво вози Фронтерата, докато не се качиш на Нива...
        Губиш си половината кеф...
        Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
          Честито, много да те слуша!!!
          Ей, мааму стара, не слушате...
          Никога няма да разбереш, колко хубаво вози Фронтерата, докато не се качиш на Нива...
          Губиш си половината кеф...
          Предлагахме му да го повозиме на НИВА ама не искаше.Опел та Опел.Нищо като му се нарадваш ще си вземеш една НИВА
          А ЧЕСТИТО,ама не оставяй Астрата да скучае
          Където Бирата, Там и Аз...

Коментар

Първоначално публикуван от nyvatest Преглед на мнение
            Предлагахме му да го повозиме на НИВА ама не искаше.Опел та Опел.Нищо като му се нарадваш ще си вземеш една НИВА
            А ЧЕСТИТО,ама не оставяй Астрата да скучае
            Е, ако ти си му предлагал да го повозиш... След онези хубави снимки... и аз бих се замислил...

Бе, Нивата не е върха на сладоледа... ама съм си правил сметките, е нема таково жувотно... начална цена+ разход на гориво и консумативи+ремонти/ 150 000км, повечето по чукарите... = поне два пъти по-евтино от всичо друго. И хич не я жаля.. вече и втората боя се излющи... Само дето според мен още 25 000 и вече отива при Юли...
            Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
              Е, ако ти си му предлагал да го повозиш... След онези хубави снимки... и аз бих се замислил...
              Не бе това деше преди да опитам фигура от вишият пилотаж с НИВА.А и Недялко и Пламен му предложиха да се повози в техните,ама има си нещо магарешко в него

Коментар

Не бе това деше преди да опитам фигура от вишият пилотаж с НИВА.А и Недялко и Пламен му предложиха да се повози в техните,ама има си нещо магарешко в него
                Че съм магаре...магаре съм - жена ми всеки ден ми го повтаря Иначе и астрата се справя чат-пат по по-леките преходи Тези дни ще пробвам и Фронтерата как е
                Светът на Владо

Коментар

А между другото снимката на аватара ми е правена на завоя към х.Вежен, на който ме чакахте с Нивите
                  Светът на Владо

Коментар

Първоначално публикуван от vladoniki Преглед на мнение
                    А между другото снимката на аватара ми е правена на завоя към х.Вежен, на който ме чакахте с Нивите
                    Следващият път май ти ще ни чакаш

Коментар

Следващият път май ти ще ни чакаш
                      Е чакай, има време Трябва да посвикна, че джипката може да се движи по-бързо Аз като съм свикнал с астрата по черните пътища на 1-ва скорост и на повечко места - 1-ва на полусъединител
                      Светът на Владо

Коментар

Честита придобивка ! Да качиш снимки

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
                          Честита придобивка ! Да качиш снимки
                          Благодаря! В момента е в сервиза за смяна на масла, ремъци, филтри... Днес ще си я взема и ще я щракна
                          Светът на Владо

Коментар

Честито за Фронтерата! Това за евтините части на Нива е малко относително. Излиза евтино ако махнеш труда. За мен най-интелигентното решение е да си вземеш джипка, която я има масово и в щатите като сузуки/хонда/тойота/нисан. Тогава просто си купуваш части за много добри пари.
                            Vitara 2.0 V6
                            Honda CRV (Gen 1)
                            Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                            ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
                              Честито за Фронтерата! Това за евтините части на Нива е малко относително. Излиза евтино ако махнеш труда. За мен най-интелигентното решение е да си вземеш джипка, която я има масово и в щатите като сузуки/хонда/тойота/нисан. Тогава просто си купуваш части за много добри пари.
                              То нали щатите са зад баира и честите ти ги донасят със муле на вратата.
                              Какво е относителното на цените на НИВАта?????вярно ,чупи се по бързо но е по ефтино.А колко струват скоростите на някой от изброените от тебе джипове,и колко струват на НИВА?Като караш в гората и удариш скоростите във някой камък и се смажат има разлика ,дали караш НИВА или Фронтера например.Нали.
                              Това със скоростите е просто пример,защото ако си купуваш машина за Оффроуд,и не си много богат си правиш сметка и за евентуалните разходи при каране извън пътя.А те може да са големи.

Коментар

Това със скоростите е просто пример,защото ако си купуваш машина за Оффроуд,и не си много богат си правиш сметка и за евентуалните разходи при каране извън пътя.А те може да са големи.
                                Принципно си прав за разходите, но те са просто елемент от цялостната картина. Ако ги вдигнем на пиедистал, тогава ще гледаме руски телевизори, щото лампите им без пари, частните фирми ще те возят с чавдари, а всички таксита ще бъдат само ВАЗ, щото пред някои ями по БГ пътищата, офроудът е като разходка в парка. Всяко удоволствие си има цена и различните хора са готови да платят различно, което си е съвсем в реда на нещата.
                                Vitara 2.0 V6
                                Honda CRV (Gen 1)
                                Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
                                ВАЗ 2131

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X