нека само направа тойотата! Специално с тебе ще си организираме един оффроад само двамата ако си навит! Аз и ти, за да си докажем сами насебе си това което можем! Мойта е маломошничка,а и скоро няма да е подготвена за излизане извън пътя, защото в момента няма както лигена отзад така и гумите са ... , дори преден кардан съм свалил! Дано когато стане готова ти да неси продал твоя! Ще ги "сблъскаме" и ще свикаме един да ни снима с камера! Аз като "слаб" карач 
  може и да непокажа големи умения, но разчитам джипа да ме хвали 

А за горната тема ясно написах, че става въпрос за точно дадените от съфорумника модели, не за "по-нови" или по-стари! Ами точно определените!
Все пак имам един комшия с чероки, а имам един и с ландкрузер, като падне снега във Враца и наща улица несе рине и тогава гледам само!
4ао и ще се обадя като сме готови за краш теста!

може и да непокажа големи умения, но разчитам джипа да ме хвали А за горната тема ясно написах, че става въпрос за точно дадените от съфорумника модели, не за "по-нови" или по-стари! Ами точно определените!
Все пак имам един комшия с чероки, а имам един и с ландкрузер, като падне снега във Враца и наща улица несе рине и тогава гледам само!
4ао и ще се обадя като сме готови за краш теста!
Коментар