Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на по-добрия...Toyota 4Runner - Jeep Grand Cherokee

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

нека само направа тойотата! Специално с тебе ще си организираме един оффроад само двамата ако си навит! Аз и ти, за да си докажем сами насебе си това което можем! Мойта е маломошничка,а и скоро няма да е подготвена за излизане извън пътя, защото в момента няма както лигена отзад така и гумите са ... , дори преден кардан съм свалил! Дано когато стане готова ти да неси продал твоя! Ще ги "сблъскаме" и ще свикаме един да ни снима с камера! Аз като "слаб" карач може и да непокажа големи умения, но разчитам джипа да ме хвали
    А за горната тема ясно написах, че става въпрос за точно дадените от съфорумника модели, не за "по-нови" или по-стари! Ами точно определените!
    Все пак имам един комшия с чероки, а имам един и с ландкрузер, като падне снега във Враца и наща улица несе рине и тогава гледам само!
    4ао и ще се обадя като сме готови за краш теста!
    Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

Коментар

Само че не ми хареса "като я направя"...аз на моя нищо не съм му правил с изключение на 2" лифт... Давай серийни модели за сравнение да видим
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Май и ти не правиш разлика между Чероки и Гранд Чероки... Могат да имат големи разлики в трансмисиите.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ама аз нищо нему права на моя! Само му сменям шаси! Тва ако те плаши....
          Едни гуми ще му купа само защото сегашните са в много лошо състояние! Не че с тях немога да излезна ама цял живот съм карал самурая с гуми за мъгла... стига вече!
          А правенето се изразява в това да смена едни карета да искърпа това което испоорязъх за да сложа "новото" шаси иначе нищо по трансмисията няма да пипам! Аз неправа такива филми!
          А времето зависи от финансовите ми възможности, който сега са доста ограничени и затова нещата са в застой! Иначе мога да го направа и за една седмица и за два дни и за 1 година!
          4ао и несе отказвай толко лесно де! Ти още неси го видял и ...

Коментар

Много лично стана, пиши лични съобщения да не разводняваме темата.

Коментар

много интересно стана и аз ще се включа да станем американци японци и европейци да видим кво разбират някой хора под проходимост

Коментар

ем той quadrata нещо му е жал
                4ао

Коментар

Първоначално публикуван от Kaishin
                  много интересно стана и аз ще се включа да станем американци японци и европейци да видим кво разбират някой хора под проходимост
                  Мани недей че гледах и аз знаменития филм от кариерата...
                  Добре че goldy не дойде при вас а си караше тук че щяхте да си запалите джипките от яд...ама нейсе това е пак друга тема

Коментар

взе нещо да се изфърляш , недей са оправдавай с голди и аз гледах некви ваши снимки къде сте затъвали, и не ми съди по видео или фото като си много отворен елате другата седмица можем да си поиграем на повторение а може и на $
                    и си запали черокито щото за нищо не става

Коментар

това пък е най-голямата глупост - мерене на пишките
                      То ако искаш може да се състезаваш по проходимост с трактор а по скорост с Корвет... Пак ще е мерене на пишки
                      Дай я тази снимка дето съм затънал аз, че да си я сложа в колекцията

А за goldy да не говорим, видях какво може неговата машина и твоята, просто без коментари.

Коментар

коментари от теб не искам, затънал беше некав вранглер черен. не знам кво си видял но има кво да гледаш още много, а за твоя нема смисал да говорим както казах за нищо не с тава

Коментар

Това е от тази неделя не от миналата снимките които си гледал. Аз Вранглера го продахо моя преди 3 месеца...уви. Нищо де, ще събираме парички за друг.

Коментар

добра идея някой ден като се договорим ще се съберем да караме

Коментар

Първоначално публикуван от quadra
                              Първоначално публикуван от Kaishin
                              Мани недей че гледах и аз знаменития филм от кариерата...
                              Добре че goldy не дойде при вас а си караше тук че щяхте да си запалите джипките от яд...ама нейсе това е пак друга тема

Колега пускай тая тема ,та да се включа и аз .Нещо много постнпо тия дни .Да не сте студенти всички, та ви няма по форума и да учите за изпитна сесия ?

а за филма - той си е супер, евала/Догане/за такива ентусиасти.Човек ,ако мисли какво зло ще му се случи ,по добре да не излиза от къщи.
                              Трябва да сме предвидливи,ама чак педантични Тва да не е казарма .Тва е кеф .
                              B+

Коментар

абе хора, човека искаше да му помогнем да си купи хубаво чероки, а вие обърнахте темата на битак

ако си мислите че карате офроуд и имате офроуд машини свалете си някое филмче от баха или дакар или някое траялско състезание и помислете пак. упокойте се и помогнете на човека ако можете

ей няма администратори, когато трябва, а все ми триете мненията, вече си мисля че има лично отношение
                                drive alive

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X