Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4x4 Test на снежна писта ;-)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: имам идея!

Първоначално публикуван от МироПопов
    ..., от пистата вкопаваме един Хънтър, една G класа, или по един представител от наличните марки, аз минавам покрай тях с легаЦито под бурни ръкоплещения и овации, всичко това го филмираме подобаващо/с много монтажи и изрязване на издънките/, шиткаме филма на "Субаро Ббългария"... и три дни яли пели и се веселили...
    До скоро с радост бих участвал с Хънтъра, ама сега нали го продавам - ще му стане Анти реклама, та не съм навит

Коментар

аз не видях в клипа да е реклама... по-скоро е тест...

трудно ще успеем да го направиме в БГ... то май само на Пампорово има толкова равни писти
      на Лале-то и Ауди Куатро няма да се качи
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Пистата не е никакъв проблем - Помагалски на Витоша (до хижа алеко след Романски) е перфектна за целта и лесмо се стига до нея и завършва с як баир

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
          Пистата не е никакъв проблем - Помагалски на Витоша (до хижа алеко след Романски) е перфектна за целта и лесмо се стига до нея и завършва с як баир
          пробвал ли си да я качиш? трябва да е вечер /като няма скиори/...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
            Първоначално публикуван от alex_markov
            пробвал ли си да я качиш? трябва да е вечер /като няма скиори/...
            Е сега е и осветена май
            B+

Коментар

Казвайте кога. Можеме да се събереме няколко джипа и да се качиме някоя вечер. Пък може и ски да покараме.
              LZ1VMH

Коментар

Ти точно като минеш веднъж с твоя луноход и забрави за ските...Тези с ратрака ще те убият като видят какви си ги свършил!
                Нали знам какво може машината ти После прилича на танков полигон
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Малко пресилваш нещата.
                  LZ1VMH

Коментар

Жалко че не те снимах последния път, щях да подкрепя думите си с снимков материал
                    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

ако е осветена, забравете за каране по пистата - ще стане грандиозен скандал...

трябва да няма никой когато се кара по пистата - иначе лифтаджиите и тия с рак-траковете ще откачат... а може и сакатлък да стане с някой скиор...

Коментар

С голфа съм карал по писта и беше много по стръмна от онази на филма. Самото катерене нямаше как да се снима че беше през ноща. Мисля че успях да се кача някъде около 100-150м нагоре. Ето снимка за подсещане коя е пистата, под Алеко, не знам как се казва.

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Пистата от тъпата реклама goldy ще я преоре без да се замисля до горе на един дъх, готов съм да се обзаложа. Обаче ако се опитаме да го направим сто процента ще стане грандиозен скандал, гаранция.

Коментар

... естествено забравих първия път да коментирам повода за темата:
                            1. Всичките машини преди да се окопаят "фургат" сняг само с единия мост.
                            2. Най-ме е яд обаче, че не мога / след седем кратно гледане на клипа/ да разбера марката, която отеглят още в самото начало, преди старта.... да не би да е скапания форестер?

Коментар

Никъв скандал няма да стане ако отидем при пистаджиите, обясним им за кво става дума и се разберем къде може да простеем и къде не бива. Ония със сигурност са по-улави от нас щом работят това)

Коментар

Първоначално публикуван от МироПопов
                                ... естествено забравих първия път да коментирам повода за темата:
                                1. Всичките машини преди да се окопаят "фургат" сняг само с единия мост.
                                2. Най-ме е яд обаче, че не мога / след седем кратно гледане на клипа/ да разбера марката, която отеглят още в самото начало, преди старта.... да не би да е скапания форестер?
                                Мисля, че е точно той, и най-вероятно го отделят за да не развалят рекламата на ауди
                                no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X