Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4x4 Test на снежна писта ;-)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4x4 Test на снежна писта ;-)

Теста е между Bmw 3, Bmw x5, Lexus Rx300, Nissan Patrol, Volvo Xc70, Audi Allroad 2.7.
    изкачват обработена ски писта.

8 МБ.
    http://htftp.offroad-bulgaria.com/fa...road%202.7.avi
    no signature no problems

линка не се отваря
    В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

отвори се
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

гот е че по света хората имат пари за такива забавления
        Но теста е на Шофьор и Гуми повече от колкото на колата (IMHO)

Коментар

тва нещо може ли да се изтегли понякав начин ако е вазможно бих се радвал ако ми разясните
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Много тъпа реклама на ауди. Всеки който е карал фултайм на сняг знае за какво става въпрос и такива разлики не могат да се получат. Повечето коли ги закопаха умишлено а тройката просто я спряха. Срам нямат някои производители на реклама.
            http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от alex_markov
              гот е че по света хората имат пари за такива забавления
              Но теста е на Шофьор и Гуми повече от колкото на колата (IMHO)
              Прав си
              LZ1VMH

Коментар

! Ей тoва Ауди много върви! А Нисан-a за нищо не става ! Рекламата-страшно нещо!
                RB Patrol Team

Коментар

Това което според мен се вижда:
                  1.BMW 3 по поклащането на колата се разбира че спира принудително.
                  2.BMW X5 дават го в далечина и нищо не се разбира.
                  3.Лексуса съвсем ясно отнема газта и после рязко гас- логично окопа се.
                  4.за волвото не е ясно за мен.
                  5.стигаме и до най-фрапантното Нисана се движи по съвсем друга траектория и ако не беше натиснал спирачките(което личи по стоповете, които светват преди да спре) сигурно отиваше в камъните.
                  Е поне така мисля аз,без да претендирам да съм спец.
                  Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Абе както казваше Стефан, рекламата е кофти нещо!

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                      Много тъпа реклама на ауди. Всеки който е карал фултайм на сняг знае за какво става въпрос и такива разлики не могат да се получат. Повечето коли ги закопаха умишлено а тройката просто я спряха. Срам нямат някои производители на реклама.
                      Между другото и на мен ми направи впечатление, че шофьорите умишлено не се стараят да избегнат окопаване, ако се загледате малко ще видите, че патрула накрая просто натисна спирачка и спря
                      no signature no problems

Коментар

нещата са като във Ф1 - има си "бизнесплан" - каква реклама ще е, ако аудито се окопае, а другите не!
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Забележете аудито не го дават непрекъснато ,в един момент ясно личи как спира, картината прекъсва и го дават в друг кадър .Абсолютно тъпо направено.
                          Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

имам идея!

Здравейте и ЧНГ!
                            Гледайки клипа ми дойде една идея, как да изкараме малко пари!

Принципно си возя Дто на едно субаро легаси - 2,2 - 90 г. /мъртвец но върши работа/
                            Срещу блока ми /има няма 500/ метра направиха новия шоу рум на въпросната марка...
                            ...та идеята ми е:
                            накатерваме се на витоша, разгонваме скиорчетата, от пистата вкопаваме един Хънтър, една G класа, или по един представител от наличните марки, аз минавам покрай тях с легаЦито под бурни ръкоплещения и овации, всичко това го филмираме подобаващо/с много монтажи и изрязване на издънките/, шиткаме филма на "Субаро Ббългария"... и три дни яли пели и се веселили...

Коментар

Май никой и не може да ни осъди. Сниман е просто частен купон, квото е станало, това и сме снимали, нали така. А всеки си знае как да се закопае и без монтажи и спирания. Трябва само да скрием един после да ни извади.
                              Аз съм много ЗА!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X