Дай ги тези ГАЗ69 за по толкова пари бре, щото и ние със Стефан гледахме съвсем други цени...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Джипка или микробус 4 х 4 за лоши условия???
Свий
X
-
http://www.mobile.bg/
на джипове/газ
1200 ЛВ.
Данни:
пробег - 1000
година на производство - януари 1972 г.,
Особености:
4x4
Къса база
Продавач:
София
тел.: 0899642438
e-mail: adrian.gmetodiev@abv.bg
публикувана в 11:01 часа
на 18 януари, 2006 год.
само го копирам, от мобилето за доказателство, а пък по селата в дълбоката провинция съм ги срещал и по 700 кинта, ама хората не знаят колко е ценно
Коментар
-
М-20 е проектиран за А-68 - А-72. Пропана е 105 октана. Не съм виждал да има машинка за сипване на клапани. Или са тунинговали машинките за лентоване от БТРите, а? Напред, назад, само да няма вертикални. Колко гори? В клапани/100 км?
Коментар
-
Мисля че за има-няма 50 километра ще ги изпапа всичките 4 изпускателни...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от LudmilХора, съвсем се объркахПървоначално публикуван от vokelLudmilе,въпросът е изцяло финансов.Според финансите едни си купуват джип/повече за да го показват на съседите/,други -микробус 4х4/за да хваща повече багаж/: днес пообиколих сервизите и питах приятели -- всички викат, не взимай Субару, частите скъпи, само по поръчка се намират в провинцията, една водна помпа - 300 лв. и такива ми ти работи... Ама то като взех "евтин" Опел преди 3 години и досега съм набутал 1500 лв. ремонти, нищо че се намират части за него, това променя ли нещата? Може би пък Субаро-то няма да го ремонтирам поне 3 години...
То нещо като здравната застраховка (каквато нямам) -- викат ми, ами ако влезеш в болница, знаеш ли една операция ще ти струва 6000 лв. ако не си осигурен... Е хубаво де, ама трябва ли цял живот да плащам осигуровки защото една операция била толкова скъпа?! Та, трябва ли цял живот да карам Лада, защото водната помпа на Субару-то била 300 лв?
А ми ти си отговаряш сам .Както всеки ден не ходиш/пази боже/на операции за 6000лв,така и не вярвам всеки ден да си купуваш водни помпи за 300лв.Не слушай хората .Трябва ли ти кола /или друго /да ходиш горе на високото или не
Това е въпроса .И стига с тоя златен опел .Върши ли ти работа
Какво повече?МАЙБАХ
B+
Коментар
-
що не питаш в магазина колко струва водната му помпа? друг е въпроса дали е /или ще стане/ за смяна...
ПС: а на опела какво толкова му ремонтира за 1500ЛВ?
Аз съм карал Омега 2.0 и частите бяха съвсем евтини, а двигателя е на практика вечен?
да знаеш, че най-много се пати от "майсторите", а не от колата...помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
А, взех го от "приятел", бил седял в гараж и не е каран. Сигурно за това на 6-тия месец се наложи основен ремонт на двигател за 800 лв, защото е бил прегряван и семерингите омекнали, а главата -- изкривена. И после се почна: пружини (счупи се едната, оттам смяна на всичките), амортисьори, оказа се че липсва стабилизиращата щанга та и там 120 лв., радиатор, стартер, водна помпа, последно съединител, аусупух, дистрибутор, разни лагери тук-там, не се сещам други...Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/що не питаш в магазина колко струва водната му помпа? друг е въпроса дали е /или ще стане/ за смяна...
ПС: а на опела какво толкова му ремонтира за 1500ЛВ?
Аз съм карал Омега 2.0 и частите бяха съвсем евтини, а двигателя е на практика вечен?
да знаеш, че най-много се пати от "майсторите", а не от колата...
Коментар
-
Класически пример за свършила кола. Тя вече никога няма да излезе от ремонт. Карането и е несравнимо по-скъпо от каква да е по-нова. Даже не е речено че оня те е излъгал нарочно, хората обикновено свято вярват че от стоене нещата не стареят. А то не е така, и в клона "Надеждност на системите" съхраняемостта се разглежда наравно с работоспособността когато се смята ресурса на нещото.
Московските богаташи също смятат че поддръжката на Субарото може да изненада неприятно даже и заможен човек. Става дума за адекватна, а не за непрекъснато кърпене. Така или иначе това са едни от последните истински коли и няма как да е иначе. А ония хора са наистина богати, не като нашти кокошкари.
Тежкият терен и ниският горивен разход все едно са несъвместими неща. Това от което можеш да спестиш са части и ремонти. Които няма да ти трябват единствено в случай на адекватна на местността кола от достатъчно висок клас за да има надеждност тъкмо в такива условия. Върти го, сучи го - пак излиза джип или производните му пикапи и фургони.
Не съм чувал някой да живее по нашите гори с Ламбурджини. Не съм чувал някой и да не харесва ГАЗ - УАЗ. Работата ти не е чак толкова сложна - просто махни всичко, което няма как да става ...
Ще ти останат няколко марки и модела, там вече може да гледаш и търсиш по цените.
Коментар
-
Uaz 469 Луаз 969 М
Какво ще кажете за това като вариант да не продавам Опела и да ползвам и двете?
http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?t...022&f1=details
С 4 скорости е
Коментар
-
И със ЗАЗ. Но мостовете са си негови, редукторни. Други такива части няма.
Има особености при карането, празно по стръмното надолу е склонно към преобръщане през муцуната.
http://www.offroad-bulgaria.com/view...t=%CB%F3%C0%C7
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.
Коментар