Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипка или микробус 4 х 4 за лоши условия???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

За да не вдига повече нещо не и било както трябва
    Разходът в най-лошите условия не ми е бил над 7/100км.
    Поддръжката и изисква просто да държиш далеч от нея селските "познавачи" с чуко От такива я взех... Становището им беше, че една кола не е ли с чукче и наковалня не мое да кола
    Два месеца не можеха да я запалят, а проблемът и беше един протрит проводник
    Единственият и фабричен проблем, е че масово разбиват шлиците на задните барабани. Реших трайно проблема с втулки със шпонки.
    Пали със старите акумулатори от другите коли и в най-големия студ.
    Както е с 12ки излиза от преспите с отскок
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

брей, навих се.

Първоначално публикуван от Scrapheap
      За да не вдига повече нещо не и било както трябва
      Разходът в най-лошите условия не ми е бил над 7/100км.
      Поддръжката и изисква просто да държиш далеч от нея селските "познавачи" с чуко От такива я взех... Становището им беше, че една кола не е ли с чукче и наковалня не мое да кола
      Два месеца не можеха да я запалят, а проблемът и беше един протрит проводник
      Единственият и фабричен проблем, е че масово разбиват шлиците на задните барабани. Реших трайно проблема с втулки със шпонки.
      Пали със старите акумулатори от другите коли и в най-големия студ.
      Както е с 12ки излиза от преспите с отскок
      Ами това Субаро Вагон го намерих:
      Subaru Wagon 1200

3700 ЛВ.

Данни:
      пробег - 185000
      година на производство - юли 1989 г.,
      цвят - Металик

Особености:
      4x4
      7 - местна
      Аларма
      Газова уредба
      Стерео уредба
      Шибедах

Допълнителна информация:
      Всичко платено, основен ремонт, много добро състояние

от Благоевград.

Коментар

За това става въпрос
        Моят е същия но значително по-евтин.

Коментар

аз не съм казал нищо лошо за субарцето

ако се разтърсиме, ще намериме отзвуци и за пандата, че е Top of the Pop ... всеки си харесва най-много това, което има... само аз - не /сигурно и Кайен Турбо да взема, след година-две ще ми омръзне/
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

А бе ей, специалистори! Оставете кой кво има, ами намерете на човека евтина кола да си храни семейството бе!

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
              Първоначално публикуван от derhunter
              бусче Субару4вд май ти решава проблема.
              абе май не е от най-проходимите но поне не е скъпо и е икономично...

по тая логика и Фиат Панда 4х4 може
              може и да не е 4x4.дядо ми има и се справя доста добре-водата е била около бронята и единственото което и имаше че беше много мръсна за в града но аз вече съм писал за това

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap
                За това става въпрос
                Моят е същия но значително по-евтин.
                ами имал си късмет.

Коментар

Предлагам ти моето

Коментар

ейй, оставете тия субара- добри са ама не са за българия - части - нема намиране, , познавам неколко човека си скубат косите с тия субара, че и от австрия на могат да им намерат части, за цени не говориме....

Коментар

Как да ги оставим та Субару въобще сме го забравили в този форум.
                      Та това е марка еталон.
                      И аз си мечтая за Субару но държат много големи цени.
                      Това е марката.

Мнението е пристрастно.

Коментар

Първоначално публикуван от kassey
                        ейй, оставете тия субара- добри са ама не са за българия - части - нема намиране, , познавам неколко човека си скубат косите с тия субара, че и от австрия на могат да им намерат части, за цени не говориме....
                        Стига бе, точно се навих да взимам тук едно за 2400 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от kassey
                          Това за частите въобще не е верно,ако искаш дай ги
                          тези дето си скубят косите.Егати и бизнеса,за2 дни
                          имат каквато част пожелаят.
                          Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                          Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                          В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ludmilе,въпросът е изцяло финансов.Според финансите едни си купуват джип/повече за да го показват на съседите/,други -микробус 4х4/за да хваща повече багаж/
                            B+

Коментар

Първоначално публикуван от vokel
                              Ludmilе,въпросът е изцяло финансов.Според финансите едни си купуват джип/повече за да го показват на съседите/,други -микробус 4х4/за да хваща повече багаж/
                              Хора, съвсем се обърках : днес пообиколих сервизите и питах приятели -- всички викат, не взимай Субару, частите скъпи, само по поръчка се намират в провинцията, една водна помпа - 300 лв. и такива ми ти работи... Ама то като взех "евтин" Опел преди 3 години и досега съм набутал 1500 лв. ремонти, нищо че се намират части за него, това променя ли нещата? Може би пък Субаро-то няма да го ремонтирам поне 3 години...
                              То нещо като здравната застраховка (каквато нямам) -- викат ми, ами ако влезеш в болница, знаеш ли една операция ще ти струва 6000 лв. ако не си осигурен... Е хубаво де, ама трябва ли цял живот да плащам осигуровки защото една операция била толкова скъпа?! Та, трябва ли цял живот да карам Лада, защото водната помпа на Субару-то била 300 лв?

Коментар

абе вземи си един газ 69, гледам че ги има в мобилето за по 1200-1500лв, с едно ремърке и газова уредба и ти ще си господаря на гората

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X