Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паджеро, Патрол или Фероза?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: пажеро, патрол или фероза?

леле да ви споделя на какви кенефи се нагледах от как тръгнах да избирам
    и не е до парите за съжаление ...
    просто има тоалетни за 10 к и тоалетни за 5к

мъка
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

До: Паджеро, Патрол или Фероза?

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      здравейте,
      един малко тъп въпрос ама надявам се ще ми простите

трябва ми 4х4, бюджетът е ограничен - да кажем около 4к лв и се колебая между тези марки
      ще се ползва за товарно магаре

пажерото всички ли са с междуосев блокаж?

кое михте препоръчали?
      всякакви съвети са добре дошли

благодаря предварително
      Терано разбира се
      0885 297985,мтел-Радо
      0876 556870,виваком като домашен

Коментар

До: пажеро, патрол или фероза?

хъм
        не съм виждал да се продават такиви тойоти у българия?
        http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...822&f1=details

Ето една че дори мисля е на колега от форума.
        Цена, състояние и т.н. не коментирам - модела съм го засичал от 5000 лв до 7000 лв, тази тук е доста скъпа но предполагам продавача си има своите основания.

Коментар

Тоя двигател е много-много-много здрав. И тойоти с такъв трудно се намират, до колкото знам. Предполагам заради това и цената е такава. А като гледам и окачването е пипано. Трудничко ще я продаде за тая цена въпреки всичко. Освен ако не я вземе някой, дето търси точно такова. Двигателя ще надживее и внуците му.

Сега за Terrano-то: Еми представи си нещо средно между патрол и фероза. Значително олекотено, като ферозата, но пък не толкова здраво, като патрола. Всъщност и аз мисля че е добър компромис. Има си и къса и дълга база, така че което ти хареса. До колкото си спомням е на пружини отпред и отзад. До колкото знам и частите са достъпни.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Че 60-тка досега аз освен с 4-литрови бензин или дизел мотори не съм видял !

Теранката верно си прилича на огромна Фероза, на торсиони е отпред и пружини - отзад.

Коментар

Първоначално публикуван от jamiemirror Преглед на мнение
              Че 60-тка досега аз освен с 4-литрови бензин или дизел мотори не съм видял !
              Може и да си прав. Аз съм се вторачил в 70-ките, и съм малко като кон с капаци. А там 4 литровите двигатели се ценят и са рядкост.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                ТПредполагам заради това и цената е такава.
                Освен това там пише "Проверяван употребяван автомобил", а да не забравяме, че колегата работи именно в Тойота .
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Zaarin Преглед на мнение
                  Освен това там пише "Проверяван употребяван автомобил", а да не забравяме, че колегата работи именно в Тойота .
                  Мда... на това не обърнах внимание. Ако всичко му е на шест, си струва парите.

Коментар

фероцата май отпадна като вариант
                    за сега гледам предимно патрул и паджеро

но нещо нищо не ми хваща окото
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

фероцата май отпадна като вариант
                      за сега гледам предимно патрул и паджеро

но нещо нищо не ми хваща окото
                      Шанса да намериш читав Патрул за по-малко от двоен бюжет или Паджеро за леко по-нисък от двоен, клони към нула... То и за такива пари 90% са тотални гробници и си трябва много обикаляне.
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

еми то убу двоен ама аз и за 10 к не си харесах нищо

Коментар

еми то убу двоен ама аз и за 10 к не си харесах нищо
                          Е, както казах и горе, за двоен бюджет пак 90%(ако не и повече) са бракми. Продавачите явно смятат, че щом е джип, не може да е счупен . Много обикаляне си трябва... не е като при леките коли

Коментар

Като вариант бих предложил и Даихатсу Роки-два твърди моста,ресори,отпред и отзад,бензинови и дизелови ДВГ.По-голямо е от Ферозата,по-малко от Патрола.Горе-долу е около парите за които говориш(е с 1000ка-две отгоре)
                            Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Дискусията къса срещу дълга база е преместена тук: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=36236

Коментар

Аз, като собственик на Фронтера, бих те посъветвал да не ги изключваш. Отговарят напълно на критериите ти и за под 10 К може да се намери в отлично здраве.
                                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                                Неизвестен мъдрец

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X