Обява

Свий
Няма добавени обяви.

тойота ЛК100 4.2 D vs. G 500

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

стефане, когато работиш много и имаш много пари си правиш кефа с каквото си искаш и ако ти харесва някаква кола си я купуваш, после като видиш, че е гадна я продаваш и си купуваш друга. в днешно време колата не е една за цял живот

другите, които работяат малко и искарват малко пари стоят отстрани и си говорят колко са прости богатите и какможе да карат такива коли и как може да живеят в такива къщи как могат да е*ат такива красиви жени, без изобщо да разбират, че така хората си правят кефа и няма никаква друга причина

това образно казано

да отричаш две от колите, кито са топ модели в момента на пазара не е нормално, това е или защото гроздето е кисело или просто зада си на обратното на всички.

и за втори път в тази тема ще кажа, ако имаш някакви доводи, сподели ги, пък било то политически, естетически, технически ...
    drive alive

Коментар

ниие докато се разправяме тук, човека си купи мерцедес МЛ 500 с офроуд пакет, който вкл. бавни, скидплейтове, блокажи на централния и задния диф., пневматично окачване, което осигурява макс. 30 см клиренс и едни много готини гуми, за скромната цена от 200000лв

ако имах толкова пари щях да си купя добре подготвена състезателна кола, нооооооо всичко е въпрос на вкус
      drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go
        ниие докато се разправяме тук, човека си купи мерцедес МЛ 500 с офроуд пакет, който вкл. бавни, скидплейтове, блокажи на централния и задния диф., пневматично окачване, което осигурява макс. 30 см клиренс и едни много готини гуми, за скромната цена от 200000лв

ако имах толкова пари щях да си купя добре подготвена състезателна кола, нооооооо всичко е въпрос на вкус
        Знаех си.Дори днес ми идваше да напиша- докато ти ни анкетираш заТЛК или Г ,те да не си вземат МЛ или новия Гранд Чероки.Щото парите са си техни.
        B+

Коментар

ЗНАЧИ ВЕЧЕ Е ГОТОВ ДА СЪБОРИМ НЯКОЛКО ДРЪВЧЕТА С БРОНИ И ДА ПАДНЕМ НЯКОЛКО ПЪТИ ПО ХЪЛБОК В РОВОВЕТЕ!!!

Или може би човека го е купил само за показване??!

Коментар

колега недей така с тази кола няма да се бутат дървета и няма да преодолява странични наклони по - големи от 10' НИКОГА

освен това аз го карах и автомобилчето си е супер, за баровски офроуд е повече от добро, блокажи, клиренс .... хареса ми. за разлика от стария МЛ и Х5 тази наистина може да се катери по бистрица
            drive alive

Коментар

Да му е честита и със здраве да си я кара когато и където поиска

Коментар

и аз така му казах
                drive alive

Коментар

Я ми обяснете какво значи "баровски оффроуд", че или аз не съм в час или няма кой да каже, че "царя е гол", та всички му се радват на дрехите дето ги няма!?

Коментар

това е част от богаташките проблеми

значи представи си събуждаш се сутрин към 10 в огромната си новопостроена къща в бистрица, в която си за първа година, жена ти ти прави кафе и закуска, преглеждаш последната страница на вестник труд /с манекенките/ слизаш в гаража палиш S класата, отваряш вратата на гаража и навън 50 см сняг

край, за теб света е свършил, няма как да излезеш от къщи и да идеш до офиса, а там те чака секретарката и нервно ти звъни по телефона да те пита дали не и изневеряаваш с жена си

и ти седиш в колата и мислиш, мислиш, мислиш и звъниш на пенчо, дърводелеца, дето ти е служител и има една много странна кола с големи гуми. пенчо идва и те спасява, возиш се в неговата кола и се наслаждаваш на простотата и хармонията в нейната конструкция. колко лесно било.

после сядаш в офиса и почваш да мислиш и се сещаш, абе мааааму стара познавам един ненормален дето ходи да си троши колата по горите, той сигурно може да ми намери някаква кола, като тази на пенчо, ама малко по - така като за мен, за баровци.

после знаете за какво става дума
                    drive alive

Коментар

Ебати живота ... Тежко, ех тежко ... Колко мъка на тоя свят ...

Коментар

ми тежко е, хората не са като нас, за тях 4х4 е някакво там с големи гуми като тия военните .... как бяха .... УАЗки но по - модерни
                        drive alive

Коментар

мисля, че все пак колата е , за да обслужва нуждите ни, от един момент нататък за определени хора с подобаващ стандарт започва да задоволява и нарасналите им нужди или капризите им

едва ли е нещото, което ти създава имидж!

познавам човек тук в София, който си купи хеликоптер - а в същото време в ежедневието кара един старичак land cruiser и не страда от това, че колата не отговаря на стандарта, който има

Коментар

а бе Стефане , що си толкова черноглед ! как може толкова знания и толкова отрицание да се сместят в една глава (кой номер кепе носиш )по твоята логика не си купувай тоалетна хартия (щото това са пари в кенефа) , ами джугай с папрат (хем по-екологично-внимавай с копривата)
                            разликата м/у хората с пари и тези без е , че едните си купуват каквото поискат , а другите си купуват нещо и си мислят , че това са искали!дали нямя да предпочета мпс с всички възможни ОFFROAD подобрения за 200000лв. пред някой 15 годишен барутник и оффроуда да се превърне за мен в поредното неделно лежане отдолу ?На DOLFI колко ли му струва МПС-то?
                            всички технически новости навлизат първо чрез тези ,,мъртъвци", а не в задния двор на някой гений!
                            как ли се е изказал дядо ти , като е видял първата УАЗ-ка ?
                            PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
                            КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
                            0899187766

Коментар

това е част от богаташките проблеми

значи представи си събуждаш се сутрин към 10 в огромната си новопостроена къща в бистрица, в която си за първа година, жена ти ти прави кафе и закуска, преглеждаш последната страница на вестник труд /с манекенките/ слизаш в гаража палиш S класата, отваряш вратата на гаража и навън 50 см сняг

край, за теб света е свършил, няма как да излезеш от къщи и да идеш до офиса, а там те чака секретарката и нервно ти звъни по телефона да те пита дали не и изневеряаваш с жена си

и ти седиш в колата и мислиш, мислиш, мислиш и звъниш на пенчо, дърводелеца, дето ти е служител и има една много странна кола с големи гуми. пенчо идва и те спасява, возиш се в неговата кола и се наслаждаваш на простотата и хармонията в нейната конструкция. колко лесно било.

после сядаш в офиса и почваш да мислиш и се сещаш, абе мааааму стара познавам един ненормален дето ходи да си троши колата по горите, той сигурно може да ми намери някаква кола, като тази на пенчо, ама малко по - така като за мен, за баровци.

после знаете за какво става дума

Коментар

offtopic :
                                стефане, когато работиш много и имаш много пари си правиш кефа... другите, които работят малко и изкарват малко пари стоят отстрани...
                                Хм.. Една обществена тайна в тази държавица е, че има не малко хора, които работят много, а взимат друго (малко) Но това си е техен проблем, нали?..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X