Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на Джип до 10-11000 лв?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Избор на Джип до 10-11000 лв?

Послушай сърцето си, а не приятелките! Вземи си Дифендър
    There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
    No wahalla.

Коментар

Как Дифендър бре. Служебните коли на Енергото са такива.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
        Как Дифендър бре. Служебните коли на Енергото са такива.
        Я пак?

Коментар

Забравих да допълня, че и при Дефендъра и при Вранглера, воланът е изместен на ляво, за да може да се управляват с една ръка... Докато при Вранглера, това определено е предимство, при Дифендъра си е недостатък, особено, ако имате пръстени...
          Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
          Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Аз не вярвам че Анджелина Джули го е карала наистина.
            Краката на дясно, волана на ляво, и без да отвориш прозореца не можеш да го въртиш. Като отвориш прозореца вече може, ама не трябва да е бързо, щото ляв десен и през таван.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              Забравих да допълня, че и при Дефендъра и при Вранглера, воланът е изместен на ляво, за да може да се управляват с една ръка... Докато при Вранглера, това определено е предимство, при Дифендъра си е недостатък, особено, ако имате пръстени...
              А Джорджо ти освен първия Вранглер YJ други не признаваш маи.
              Хората се развиват, има TJ LJ JK. И трите имат модели с три блокажа. Не е само Г-класата.
              Само на първия Вранглер волана е в ляво.

Коментар

Как да ги признавам... за рамите се уточнихме, остава да продължим за арматурното табло, дето е като за гейове, все едно за Голфче е проектирано... да взема да спра до тук ли, щото ако продължим и с автоматичните скоростни кутии, ще се изпокараме...

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                  Как да ги признавам... за рамите се уточнихме, остава да продължим за арматурното табло, дето е като за гейове, все едно за Голфче е проектирано... да взема да спра до тук ли, щото ако продължим и с автоматичните скоростни кутии, ще се изпокараме...
                  Не сме се уточнили за рамата.
                  И как да им сравняваме арматурното табло като YJ няма.

Всеки следващ Вранглер е точно с десет години по-пригоден за офроуд от стария.

Вода от извора.
                  http://www.jeepforum.com/forum/forumdisplay.php?f=113

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение

Е, има и минуси естесествено...
                    Синята му кръв буди черната завист и злоба на пролетариата. Друг минус досега не съм видял. Въобще не се шегувам.

Коментар

Eй от това се страхувах...
                      Някой ни пусна мухата и сега ни гледа сеира... Даже се появиха компетентни мнения на хора, които не са виждали джип, извинявам се, друг джип...

Коментар

Тя тая работа с покупката на джип хич не е лесна.
                        Имам един приятел, който за един месец купи и продаде седем джипа.
                        Последно в гаража беше Патрула на Явор. Е няма кандисване.
                        Проблема е в това че първо трябва да знаеш какво искаш, после да го има.
                        Има и вариант да си го направиш, ама тва не е за пролетарята.

Коментар

Така, сега сериозно. Мисля, че Вранглера е по-подходящ и за жена. Дифендъра е по-висок т.е. по-неудобен. Освен това, нищо не "дифенди'' с тоя алуминий.

А кой модел Вранглер не знам...Има ли модел DJ, с яка музика?

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
                            А кой модел Вранглер не знам...Има ли модел DJ, с яка музика?
                            Аз не ги разбирам, ама на Джорджо трябва да е точно този модел!
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

Първоначално публикуван от irkum Преглед на мнение
                              "Предварително се извинявам за тъпите въпроси, но сам не мога да се справя"

Здравейте, колкото повече чета темите, толкова повече се обърквам.
                              Мислех за GRAND Cherokee, но пукал главите.
                              Другите, които гледах или гният, или много харчели, или возят дървено/това са все мнения оттук/
                              Основното за мен е да не харчи много.
                              Да вози прилично и да е по-нов .
                              На състезания няма да ходя с него.

Възможните :
                              Jeep G.Cherokee
                              KIA Sport
                              Pajero
                              Frontera
                              Galoper
                              Musso

Благодаря на колегите, които ще намерят време да ми отговорят.
                              според мен за тези пари ще си намериш прилична кола , не е лошо да се разровиш тук във саита в обявите , тук поне няма да те прецакат с някоя негодна джипка , или ако си намериш на друго масто потърси съдеиствие от хората тук и все ще се намери кои да ти помогне , аз лично предпочитам паджеро 2 , пожелавам ти успех
                              sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Неусетно темата се разцепи между два различни въпроса. Дамата с Вранглера предизвиква повече отзивчивост, май.

На оригиналният автор на темата: ако не си купил още кола виж в раздела продава - има арни екземпляри. За 15тина хиляди лева (например) има един Гранд дето не пука глави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X