Обява

Свий
Няма добавени обяви.

5-годишен Мерцедес или нов Captiva?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 5-годишен Мерцедес или нов Captiva?

Здравейте,

Скоро ще влизам в клуба май. Чудя се обаче нещо. Какво е по-добро - Мерцедес ML на 5 години, или нещо чисто ново, но от по-евтините марки. Примерно Captiva или Vitara. Цените са около 40-50К и на двете. Принципно в момента карам обикновена кола Мерцедес и съм доста доволен от марката, и не ми се ще да я сменям. Но 5-годишна кола на цената на нова от друга марка много ме съмнява и се чудя...

До: 5-годишен Мерцедес или нов Captiva?

Чисто ново Чероки за тези пари
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
      Чисто ново Чероки за тези пари
      +1

Коментар

Аз бих заложил на Мерцедеса, защото на първо място повече лукс, на второ място за тези пари можеш да вземеш перфектно 270 ЦДИ, или 400 ЦДИ, и най-вече защото след пет години Каптивата или Витарата ще струват 15К, а Мерцедеса ще е поне 25К
        99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
        It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

те 5 годишните МЛ 270CDI са около 30к лева, незнам какво си гледал за 50
          Ако няма да излизаш извън пътя, той не че МЛ може де по-добре си вземи нещо ново

Коментар

Просто покарай и двете коли и бързо ще усетиш разликите

Коментар

те 5 годишните МЛ 270CDI са около 30к лева
              Колега зависи ти кой гледаш! Най-евтините и най-бедни откъм оборудване са 30К, ама я се разрови за INSPIRAТION или FINAL EDITION да видиш какви са цените!

Коментар

5-годишните МЛ-и "нов внос" обикновено са на по 200-300 хиляди километра... пардон на по 123х.км /ама след "вноса"/

преди месец направо паднах от коня - мой познат докара от немско един 270СДИ с 1001 дефекта и на много километри... Напазарува чарколяци за 1500лв, заведе го на бояджия... и го продаде за 40К...

Психиката на българина е такава, че като чуе "Мерцедес" и се подмокря от кеф
                Пък после се започва "трошливи били и т.н."
                помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Пък защо от тук малка ли ви е европата

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                    Колега зависи ти кой гледаш! Най-евтините и най-бедни откъм оборудване са 30К, ама я се разрови за INSPIRAТION или FINAL EDITION да видиш какви са цените!
                    final edition не са на 5 години
                    А иначе какви екстри може да има един МЛ? Освен кожа и навигация друго аз не виждам, разгледайте в Българските и чуждите сайтове за продажба на коли и ще видите че за около 30к - 35k лева се взема мл270 след фейс лифта с кожа - 2002 година а друг МЛ не си заслужава защото са акцизни и то с якия акциз - 10+к лева

Коментар

Аз гледам по българските сайтове - но не гледам най-ниските цени, защото евтиното винаги ми изглежда съмнително. Гледам и в немския mobile.de, където 5 годишен ML струва между 15 и 25 хиляди евро.

Честно казано, марката "Мерцедес" си е марка, каквото и да се говори. Аз си купих 190-ка преди 2 години за 5 бона. Сега обикалям по Горубляне да гледам джиповете (не че ще го купя точно от там), та обикалям и гледам 190-ките пак около 5 бона си стоят. Питам ония защо цената е същата, а той ми отговаря, че предният модел - 123-та, цените дори започнали да се вдигат. Просто "Мерцедес".

Коментар

Първоначално публикуван от peter13 Преглед на мнение
                        Аз гледам по българските сайтове - но не гледам най-ниските цени, защото евтиното винаги ми изглежда съмнително. Гледам и в немския mobile.de, където 5 годишен ML струва между 15 и 25 хиляди евро.

Честно казано, марката "Мерцедес" си е марка, каквото и да се говори. Аз си купих 190-ка преди 2 години за 5 бона. Сега обикалям по Горубляне да гледам джиповете (не че ще го купя точно от там), та обикалям и гледам 190-ките пак около 5 бона си стоят. Питам ония защо цената е същата, а той ми отговаря, че предният модел - 123-та, цените дори започнали да се вдигат. Просто "Мерцедес".
                        колега ти си знаеш, аз бих гледал и по-евтините, повечето продавачи са съгласни колата да се закара в сервиз където да се провери обстоино. А относно цените, колите като стигнат 15-20 години цените им се застопоряват в едно положение, а за Мерцедес, защо не погледнеш Ланча Делта Интеграле Ево, кола на 16-17 години струваща поне 15к евро и стигаща до над 50к евро.

Коментар

то и 40 годишен москвич вече струва пари ако е идеално запазен... въпросът обаче не е за цените на ретро автомобилите...

заслужава си за 40-50 хиляди да се купи употребявана кола само от реномиран дилър или от първи собственик... е, който иска може да го разбере и по трудният начин...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

final edition не са на 5 години
                            А иначе какви екстри може да има един МЛ? Освен кожа и навигация друго аз не виждам, разгледайте в Българските и чуждите сайтове за продажба на коли и ще видите че за около 30к - 35k лева се взема мл270 след фейс лифта с кожа - 2002 година а друг МЛ не си заслужава защото са акцизни и то с якия акциз - 10+к лева
                            Колега аз не говоря за екстри а за ЛУКС, за качествени приятни на допир материали, а не от евтината пластмаса от която е изработено таблото на Каптивата, която за мен не е никакъв Шевролет, а едно просто и некачествено Део. А що се отнася за 400 ЦДИ и акциза, за теб може да не си заслужава, но за мен си заслужава, защото по хубав двигател от този..... здраве му кажи.

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
                              Колега аз не говоря за екстри а за ЛУКС, за качествени приятни на допир материали, а не от евтината пластмаса от която е изработено таблото на Каптивата, която за мен не е никакъв Шевролет, а едно просто и некачествено Део. А що се отнася за 400 ЦДИ и акциза, за теб може да не си заслужава, но за мен си заслужава, защото по хубав двигател от този..... здраве му кажи.
                              хмм, аз точно обратното съм чувал за този двигател и 12-13 000 лева за акциз на кола струваща 30-35k лева не ми се връзва.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X