Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Молба за съвет-Покупка на Джип/SUV sec. hand

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: МОлба за съвет-Покупка на Джип/SUV sec. hand

Ми както вече писах ще е KIA . Ще ми останат пари и за стягане. А после ще мога да с удоволствие да си я поддържам регулярно.
    Ако тук има човек от София който да разбира и срещу някво разумно заплащане да направи оглед на колите които ме интересуват ще се радвам да се сърже с мен на.
    Благодаря.

Коментар

като типичен новак се лашкам от прочетени неща и мнението ми е супер нестабилно. нормално е да става така ама не ми помага.
      сега с търсачката попаднах на тема за KIA Sportage където сравниха клетата кола със земята. Греела, скърцала, тропала... леле.
      ако сте изправени пред дилемата

1. KIA Sportage
      2. Honda CR-V
      3. Opel Frontera

все втори ръце естествено. като изключим фактора късмет който е важен все пак какво съветвате?

Коментар

Много ясно кой JEEP Cherokee
        Абсолютно сериозен съм, това е най-много джип за най-малко пари на пазара.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от biosim Преглед на мнение
          като типичен новак се лашкам от прочетени неща и мнението ми е супер нестабилно. нормално е да става така ама не ми помага.
          сега с търсачката попаднах на тема за KIA Sportage където сравниха клетата кола със земята. Греела, скърцала, тропала... леле.

1. KIA Sportage
          2. Honda CR-V
          3. Opel Frontera

все втори ръце естествено. като изключим фактора късмет който е важен все пак какво съветвате?
          Виж датата на публикациите на въпросната тема и виж кога съм се регистрирал аз във форума.След това продължи да търсиш инфо за КИА Спортидж...
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

1. KIA Sportage
            2. Honda CR-V
            3. Opel Frontera

Ако си свел наистина избора само до тези три марки аз съм за Кията

Коментар

Човече, спри да четеш вече и вземай това, на което си се спрял. Винаги има и по-добро, каквото и да вземеш. Пък за това, за КИА-та, дето си го чел, не му се връзвай много. И за Мерцедес да почнеш да четеш, и на него ще му намерят хиляда кусура. Както те бяха посъветвали колегите, ако ще е КИА, вземай след 99 г.. Ако ще е Фронтера, гледай да е по-нова и по възможност с двигател 2,8 ТДИ. И другите дизели не са лоши, но 2,5 е капризен и иска специално отношение по всеобщото мнение. И най-важното - техническото състояние на автомобила - не само играчките по него. За състоянието на машината най-точно ще ти кажат колегите със сервизи - Влади333, Митко Фулдата или Голди. Има им координатите из профилите. Свържи се с някой от тях и се уточни ...
              "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                Човече, спри да четеш вече и вземай това, на което си се спрял. Винаги има и по-добро, каквото и да вземеш. Пък за това, за КИА-та, дето си го чел, не му се връзвай много. И за Мерцедес да почнеш да четеш, и на него ще му намерят хиляда кусура. Както те бяха посъветвали колегите, ако ще е КИА, вземай след 99 г.. Ако ще е Фронтера, гледай да е по-нова и по възможност с двигател 2,8 ТДИ. И другите дизели не са лоши, но 2,5 е капризен и иска специално отношение по всеобщото мнение. И най-важното - техническото състояние на автомобила - не само играчките по него. За състоянието на машината най-точно ще ти кажат колегите със сервизи - Влади333, Митко Фулдата или Голди. Има им координатите из профилите. Свържи се с някой от тях и се уточни ...
                И според мен това е правилното решение.От тук нататък,всичко е в твои ръце.
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Прави сте, няма нещо от по-ниския клас дето ще се хареса на всички.
                  Намерих телефони. Ще звъня.

Коментар

баси никъде не споменавате паджерото

Коментар

Паджерото все го мисля за доста по-скъпо, ще разгледам и там.

Коментар

Мерси за отговорите, почвам да ги чета и ще питам пак.
                        А защо пък не скочиш на едно Паджеро.По комфорт,екстри и возия,пък визия ,защо не, ги бие всички от твоите предпочитани.Виж ,само Патрула ще му се опре по проходимост.

Коментар

Първоначално публикуван от miral Преглед на мнение
                          А защо пък не скочиш на едно Паджеро.По комфорт,екстри и возия,пък визия ,защо не, ги бие всички от твоите предпочитани.Виж ,само Патрула ще му се опре по проходимост.
                          Далече си от идеята за комфорт, возия и проходимост, да не говорим че цените са други колега
                          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                            Далече си от идеята за комфорт, возия и проходимост, да не говорим че цените са други колега
                            Айде сега.Никой не обижда Гранда,и аз отскоро съм с него,но на фона на тези които колегата споменава,мисля,че Паджерото повече от успешно се вписва.

Коментар

Не се вписва по цена и по комфорт. Иначе като здравина - сериозна машина. За проходимост, пак спорен въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                                Не се вписва по цена и по комфорт. Иначе като здравина - сериозна машина. За проходимост, пак спорен въпрос.
                                В тоя ред на мисли какво спечелих и какво загубих като смених Паджерото 3000 бензин,91 г. за Гранд 3,1,2000 г. ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X