Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сравнение по проходимост между LR Discovery II и Range Rover II

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Сравнение по проходимост между LR Discovery II и Range Rover II

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
    Ясно, семейното комби ще е Диско
    А някакви отзиви за автоматичната скоростна кутия на Дискавъри 2, 1999г., че утре ще гледам едно такова?
    Ако ви хване очото просто го заведи го при някой разбиращ майстор, не вярвай на слухове
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Този клип ми промени представите за зеления Range Rover преди години. Как си мина величествено като на разходка по нагорнището. Без някакви страшни пружини гуми лебедки.
      https://www.youtube.com/watch?v=drkKpG6DLHM
      Последно редактирано от gydi; 28-01-16, 21:54.
      Мото братство Хищници

Коментар

Ето този е 110
        +Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$_57 (10).jpg
Прегледи:1
Размер:212.1 КБ
ID:5700036Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$_57 (11).jpg
Размер:149.2 КБ
ID:5700037Натиснете снимката за да я уголемите

Име:$_57 (12).jpg
Размер:133.0 КБ
ID:5700038
        878511557

Коментар

108 e.
          Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

То и 90-тката и 110-тката при Дифендър не са точно 90 и 110.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
              Ясно, семейното комби ще е Диско
              А някакви отзиви за автоматичната скоростна кутия на Дискавъри 2, 1999г., че утре ще гледам едно такова?
              Жоре, я ми звънни да ти дам някои нишани къде да го водиш на преглед, преди да го купиш.
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от gydi Преглед на мнение
                Този клип ми промени представите за зеления Range Rover преди години. Как си мина величествено като на разходка по нагорнището. Без някакви страшни пружини гуми лебедки.
                https://www.youtube.com/watch?v=drkKpG6DLHM
                То пък едно нагорнище ... Тези, които не минаха (Диско-то), просто не можеха да карат.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                  Жоре, я ми звънни да ти дам някои нишани къде да го водиш на преглед, преди да го купиш.
                  "Късно е либе за китка"! Вчера се метнах на едно Диско 2 ТД5, ръчка, 2001 и вече съм в джаза. Сделката стана в Северозапада, тъй че нямаше къде да го водя за оглед.
                  Злати, благодаря за предложеното съдействие. Ще ти се обадя за съвети относно обслужването на машината и леко "наджипване". Първо да се оправя с регистрацията в КАТ, че колите от Резервата нали знаете....
                  Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Имаме в Клуба наджипени Диско 2 и ноу-хау за процеса, само кажи като си готов
                    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151128_161759.jpg
Размер:86.9 КБ
ID:5700140Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151128_161746.jpg
Размер:90.6 КБ
ID:5700142Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20151128_161746.jpg
Размер:90.6 КБ
ID:5700142

След тоз клип, не се сдържах да се похваля...От една година го имам и вено неа такъв танк

Коментар

Честито за придобивката Колега. Макар, че всичко е приключило ще изразя и своето мнение.
                        Риждал съм в действие няколко Рейнджа.
                        2.5 дсе на пружини - страхотно представяне със зимни гуми по мое мнение. Комфорта запазен в голяма степен.
                        4.6 95 набор с Грабер ал терен на възглавници - много тяга и определено по спокоен преход през баири, където е необходимо тръгване от място.
                        Относно кутията zf4hp22 - добра е , но не поняся агресивен чип или друг тунинг на двигателя поне пти 2.5 дсе. Предполагам при тд5 също.

Поздрави

Коментар

Да споделя първите си впечатления от Диското. Миналата събота имахме ловностопанско мероприятие и се качих с новия джип да го тествам. Районът е в Искърския пролом, в Стара планина, около с. Владо Тричков. Наличните гуми са БФ Гудрич-АТ. Въпреки опасенията ми се качих без проблеми! Горе имаше сняг и машината там също вървеше прилично. Теглото определено се усеща ( сравнено с моят Газ-69 ), но пък двигателя има сила и тракшън- контролът работи успешно. Вероятно по наи-стръмните пътища, зимата няма да може да се качи, но дотук показаното ми е напълно достатъчно!
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X