Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипка до 15 000 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Джипка до 15 000 лв.

Момчета. Говорих с човека (по телефона) утре ще се срещнем да се уточним кога къде и как. И се надявам до една седмица

п.п. При него имаше и едно Нисан Терано 2. Пълен автоматик. 2001 година 2,7 дизел. Ама е леко чукнато. Иначе е на същите пари. Но аз му казах - Опела

Коментар

Първоначално публикуван от Huku Преглед на мнение
      Момчета. Говорих с човека (по телефона) утре ще се срещнем да се уточним кога къде и как. И се надявам до една седмица

п.п. При него имаше и едно Нисан Терано 2. Пълен автоматик. 2001 година 2,7 дизел. Ама е леко чукнато. Иначе е на същите пари. Но аз му казах - Опела
      И правилно си казалВсъщност Фронтера след 1998г. е нищо по-различно от Исузо Родео, но под марката Опел.След 98г. са премахнати много от недостатъците на стария модел и колата е много добра.
      А да сравняваш двигателите на Тераното-2.7TD и на Фронтерата -2.2 DTI 16V е меко казано смешно.Няма нещо по което втория да не е по-добър.
      Кия-та според мен не е добра, и е трошлива.Имах навремето дизелов Спортидж, веднъж затънах на сравнително безобидно място.При пробата да разклатя джипа напред и назад, след няколко опита се строшиха и двата предни автоматични хъба.Жалка работа , добре че дойде един приятел с Паджеро да ме измъкне.
      Не разбирам що така се нахвърлихте върху момичето.В общи линий, смислено беше написаното.
      Последно редактирано от kiki.t; 08-12-07, 11:27.
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

ей Чибурушка/Соти/ дай мнение,че ще се разцепи форума бе.мен лично твойта КИА ми харесва,но това вече не е КИА,
        ПАВКО
        0888802068

Коментар

Аре, трябва да му купуваш риза сега.
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
            ...Кия-та според мен не е добра, и е трошлива.Имах навремето дизелов Спортидж, веднъж затънах на сравнително безобидно място.При пробата да разклатя джипа напред и назад, след няколко опита се строшиха и двата предни автоматични хъба.Жалка работа , добре че дойде един приятел с Паджеро да ме измъкне...
            Автоматичните се чупят.Слагат се ръчни и готово.А относно затъването-с какви гуми беше?
            Съмнявам се някой да е затъвал повече от мен с КИА Спортидж.Оргиналния размер е 205х70(?!?)х15...като на кола(сметай к'ъв е клиренса).Смени ги с 235-ци(поне) и виж тогава...
            ...И мен ме е вадило Паджеро.И аз съм вадил.И кво?КИА-та не става....
            0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от the_trident Преглед на мнение
              ей Чибурушка/Соти/ дай мнение,че ще се разцепи форума бе.мен лично твойта КИА ми харесва,но това вече не е КИА,
              Големи,агресивни гуми+откачен шофьор+постоянен тормоз на колата=решение за заздравяване,че заводски не държи.Сиреч,редукторни мостове...
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Ако искаш луксозен джип вземи си Рейндж Роувър. Здрав мощен и комфортен е. За 15000 има от 1999 година. Високопроходим е.

Коментар

Първоначално публикуван от kokushka Преглед на мнение
                  Ако искаш луксозен джип вземи си Рейндж Роувър. Здрав мощен и комфортен е. За 15000 има от 1999 година. Високопроходим е.
                  Колега, ти къде го гледа този джип, в какво състояние е имаш ли представа? За 15х/лв Рейдж 99г, има нещо гнило или на нищо не прилича, или този който го продава не е в час, реалната цена на тази кола в изправност е над 20-22х/лв.
                  LZ1PER

Коментар

Първоначално публикуван от peppy Преглед на мнение
                    Колега, ти къде го гледа този джип, в какво състояние е имаш ли представа? За 15х/лв Рейдж 99г, има нещо гнило или на нищо не прилича, или този който го продава не е в час, реалната цена на тази кола в изправност е над 20-22х/лв.
                    А бе и аз нещо
                    sigpic УАЗ-452

Коментар

Първоначално публикуван от kiki.t Преглед на мнение
                      И правилно си казалВсъщност Фронтера след 1998г. е нищо по-различно от Исузо Родео, но под марката Опел.След 98г. са премахнати много от недостатъците на стария модел и колата е много добра.
                      А да сравняваш двигателите на Тераното-2.7TD и на Фронтерата -2.2 DTI 16V е меко казано смешно.Няма нещо по което втория да не е по-добър.
                      Здравейте , тука след това изявление съм готов да поспоря с колегата . Имал съм възможност да карам и двата джипа и съм сигурен , че не бих избрал Опела първо е по тромав и второ е по капризен към горивото. Тук е момента да добавя ,че Терното след 2000 г. е TDI а не TD
                      Nissan Terrano R20 2.7TDI
                      Toyota RAV 4 2.2 D-4D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X