Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипка до 15 000 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Джипка до 15 000 лв.

Значи колата е на Горубляне и имам един приятел който има сервиз там, мисля да му я закарам на него да я види, да я покара и да каже дали тропа, колко какво ще трябва да се смени и т.н.
    А за ленд роувъра нищо не казахте. Той по добър избор ли е

Коментар

Не знам колко добър приятел ти е тоя пич, но ще те светна на една далавера. Всички постоянни търговци на Горубляне са в "бизнес" отношения с околните сервизи и с едно намигане ще ти изкарат колата по-добра от колкото е била в магазина. Идеята ми е да вземеш някой, който разбира от джипове и докато я карате, да слушате и наблюдавате за определени специфични шумове, вибрации, поведение на автомобила и т.н. По-добре се разбери с Митко Фулдата или Влади333 да ти я огледат. Сервизите им са сравнително близо и със сигурност са компетентни по въпросите с джиповете.
      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
      Неизвестен мъдрец

Коментар

Прав е колегата Куздов за Горубляне и за сервизите. Всички от клиенти като теб си вадят хляба. Ти купуваш и заминаваш, а те там са от години заедно и ще бъдат и за в бъдеще. Ако си решил да си купиш истинска, то или ходи сам, или си намери точен човек, който да е наясно с техническата част, но и с документалната, да знае език и да има опит с тези неща. Помоли го да ти я докара на ход - по-голям тест от това няма. Гледай да е закупена от Южна Германия - Бавария и да има TUV и сервизна книжка. Ако все пак имаш въпроси, по-подробно може да говориш с мъжа ми. Решението си е твое, както и парите. Проблемите след това също. И запомни Киа Спортидж - никога!
        sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Първоначално публикуван от Stela Преглед на мнение
          Гледай да е закупена от Южна Германия - Бавария и да има TUV и сервизна книжка. Ако все пак имаш въпроси, по-подробно може да говориш с мъжа ми. Решението си е твое, както и парите. Проблемите след това също. И запомни Киа Спортидж - никога!
          Това че дадена кола е от южна Германия или Бавария е гаранция че това возило е в ред така ли?Значи всички закупени от там са идеални-просто са "върха на сладоледа"
          Аз също не съм привърженик на Кореиските возила-ама това твое изказване" И запомни Киа Спортидж никога!" звучи така като че ли караш Киа от поне 10 години и имаш милион километра зад гърба си с Киа и знаеш всичките болежки и дефекти които дава това возило
          Давай с аргументи и изброй недостатъците и дефектите на Киа-та-защото такива мнения звучат от несериозно до смехотворно
          А по ник-а и написаното мисля че си жена-което автоматично ме навежда на мисълта че не можеш и гумата да си смениш на пътя и ако гръмнеш една гума в движение считаш че това е ОГРОМЕН дефект на марката кола-независимо каква е

П.П. Чакаме за аргументите за Киа-та-защо никога да не се купува такъв автомобил

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
            Това че дадена кола е от южна Германия или Бавария е гаранция че това возило е в ред така ли?Значи всички закупени от там са идеални-просто са "върха на сладоледа"
            Не знам за леки коли, но за по-старичка джипка от там... означава доста по-голям шанс за изгнило шаси .
            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Прав е колегата Куздов за Горубляне и за сервизите. Всички от клиенти като теб си вадят хляба. Ти купуваш и заминаваш, а те там са от години заедно и ще бъдат и за в бъдеще. Ако си решил да си купиш истинска, то или ходи сам, или си намери точен човек, който да е наясно с техническата част, но и с документалната, да знае език и да има опит с тези неща. Помоли го да ти я докара на ход - по-голям тест от това няма. Гледай да е закупена от Южна Германия - Бавария и да има TUV и сервизна книжка. Ако все пак имаш въпроси, по-подробно може да говориш с мъжа ми. Решението си е твое, както и парите. Проблемите след това също. И запомни Киа Спортидж - никога!
              След такова компетентно изказване не виждам какво повече да се добави. Това е типичен пример защо някои теми отиват в хумора.
              http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

До: TRAPERA

ПО-СПОКОЙНО!
                Нека да кажа и аз нещо - цитирай цялото, а не избирателно.
                Защо Южна Германия?! Защото там е най-топлата и равна част, която най-малко се опесъчава, следователно и гниенето е най-малко. Второ - това е провинция Бавария, в Инглощат и Мюнхен правят най-добрите коли, а най-голямата истина е в контрола върху автомобилите (TUV се дава само на абсолютно изправен автомобил, а не с връзки и пр.). Мога да ти дам още 10 причини за любовта на германеца към автомобила, особенно ако е немски и отчасти японски ...
                Ти бил ли си някога в немски сервиз за TUV? Купувал ли си лично автомобил от Шоурум в Германия? И колко коли си докарал до БГ (над 2000км.) без дори да ги познаваш?
                Когато се убедиш сам в някои неща, можеш да си сигурен в себе си. Аз съм се убедила десетки пъти в това. Мненията на такива като теб, само подвеждат хората.
                Защо никога Киа? Защото от всички Южнокорейски автомобили, са най "калпави" - то и по цената им личи!!! Отвори mobile.de и виж първите от модела - коя година са? и с какъв дефект са (счупени двигатели). Да не говорим, че такива "недоразумения" като Рокстар и Спортидж е срамота да се коментират. Интересно защо една G-класа 84г. е по-скъпа от Киа 99г.?????
                А що се отнася до изминатите от мен километри - мъжа ми се занимава с внос на коли от Германия, работи на немска борса в Нюрнберг и аз често му помагам. В Киа никога не бих се качила, за да я докарам на ход, освен ако не е от магазин (дори и тогава ще имам едно на ум).
                Колега, аз гума не съм сменявала, защото не ми се е налагало! Но ако ми се наложи, нямам притеснения, защото истинските мъже ще ми я сменят. Защо си изкарваш комплексите тук?- без да имам опит и наблюдения не пускам мнения.

Коментар

Аз си мисля че Фрилендера не е много добър избор поради особеностите на колата,например виското,пък и много други неща се чуват тука напоследък и едни цифри,ум да ти зайде.Виж попрочети има къде къде по стойностни машини за тоя бюджет който си си определил.(Ако ще е ЛР, мисля че за тия пари ще намериш добро Диско2 ТД5 например)

Много ясно че не трябва да се взима киа щото заводски нема редуктори.(Майтап)
                  M.P.

Коментар

ПО-СПОКОЙНО!
                    Нека да кажа и аз нещо - цитирай цялото, а не избирателно.
                    Защо Южна Германия?! Защото там е най-топлата и равна част, която най-малко се опесъчава, следователно и гниенето е най-малко. Второ - това е провинция Бавария, в Инглощат и Мюнхен правят най-добрите коли, а най-голямата истина е в контрола върху автомобилите (TUV се дава само на абсолютно изправен автомобил, а не с връзки и пр.). Мога да ти дам още 10 причини за любовта на германеца към автомобила, особенно ако е немски и отчасти японски ...
                    Ти бил ли си някога в немски сервиз за TUV? Купувал ли си лично автомобил от Шоурум в Германия? И колко коли си докарал до БГ (над 2000км.) без дори да ги познаваш?
                    Когато се убедиш сам в някои неща, можеш да си сигурен в себе си. Аз съм се убедила десетки пъти в това. Мненията на такива като теб, само подвеждат хората.
                    Защо никога Киа? Защото от всички Южнокорейски автомобили, са най "калпави" - то и по цената им личи!!! Отвори mobile.de и виж първите от модела - коя година са? и с какъв дефект са (счупени двигатели). Да не говорим, че такива "недоразумения" като Рокстар и Спортидж е срамота да се коментират. Интересно защо една G-класа 84г. е по-скъпа от Киа 99г.?????
                    А що се отнася до изминатите от мен километри - мъжа ми се занимава с внос на коли от Германия, работи на немска борса в Нюрнберг и аз често му помагам. В Киа никога не бих се качила, за да я докарам на ход, освен ако не е от магазин (дори и тогава ще имам едно на ум).
                    Колега, аз гума не съм сменявала, защото не ми се е налагало! Но ако ми се наложи, нямам притеснения, защото истинските мъже ще ми я сменят. Защо си изкарваш комплексите тук?- без да имам опит и наблюдения не пускам мнения.
                    Напълно съм спокоен-дори развеселен
                    Мдаа.В южна Германия се опесъчава най малкоА у нас пък никак даже.Да не говорим в Африка че нямат и машини за опесъчаване защото не им е нужно-нямат снягАз в немски сервиз не съм бил и няма да бъда-защото сервиза съм аз и си правя всичко самНито една кола не съм докарал до Бг защото не се занимавам с докарване на коли и не искамАвтомобил от шоурум в Германия не съм купувал и няма да си купя-можеш да си сигурна в това-защото такива които ми допадат на мен и не се продават там в шоурумаВ Мюнхен казваш правят най добрите колиНай добрите спрямо кого-защото отвъд океана правят едни други коли може би по добри.Ми за Японците какво да кажем-те каруци ли правятЕдна Г класа казваш 84 е по скъпа от една Киа-ами така е-защото има алчни търговци които гледат да спечелят на чужд гръб.А и реномето да не забравяме на Г класата(гъзарията топли яко)Сама казваш че в Киа не си се качвала никога-а пък даваш мнения и то смехотворни.Тук има човек в форума-Соти(ninja_1)и е с Киа-не би ли трябвало той да даде сведения щото той я кара и знае по добре всичко за киа-та а не като теб-чула си че някой казал нещо а не си се качвала на такова возилоГума не си сменяла личи си по всичко-особенно по "компетентните ти съвети" за джипките.Защото "истинските" мъже ще ти я сменят гумата-ама ако ги няма "истинските" мъже ще те изядът Вуците някъде в балкана или гората-ама ти там не ходиш та няма да са плашишНо и на пътя ги няма винаги "истинските"мъже та ще трябва щеш не щеш да се научиш откъде се хваща ключа и крика
                    И последното ти писане за комплексите"
                    Аз комплекси нямам и никога не съм имал за нищо,и ми е все тая кой какво ще си купи-за мене си е най добре Урал-а и откак съм слязъл от него не съм намерил по добро.
                    А ти с няколкото мнения в форума си компетентна да даваш съвети-а пък аз твърдя че говориш наизуст колкото да не заспиш и да кажеш нещо смехотворно ей така от нямане на работа

Коментар

Обръщам ви внимание че това не е чат стая!!!
                      Ако продължавате да коментирате личности а не джипки ще се възползвам от правото си да ви взема думата.

Коментар

Няма смисъл да се заяждаме
                        Всеки си има мнение.
                        Нищо лично за собствениците на Киа. Със здраве да си ги ползват и ремонтират.
                        Последно редактирано от Stela; 20-11-07, 20:06.

Коментар

Huku, виж тези снимки:
                          94г., 180х.км., ръчни скорости, но е бензин 3.0 V6 GLS
                          Ако те устройва
                          Прикачени файлове

Коментар

Аз подкрепям SIMOCOREX и бих се огледал за Терано2. Незнам какво ви мнението, но доколкото съм чел и събирал мнения, ми се струват доста добър избор за тези пари.

Коментар

Утре отивам да я гледам и евентуално взимам. За Киата говоря. Този моят приятел, ми е много близък. При него съм почти всяка седмица... на приказки де, даже ми е градски - от Белоградчик, така че с него няма проблеми.
                              Преди малко се обаждах на един приятел който имаше Киа, и твърдо ми я препоръча. Каза че не е имал никакви проблеми с нея, вървяла е доволно и била много здрава на окачване.

Коментар

Първоначално публикуван от TRAPERA Преглед на мнение
                                Тук има човек в форума-Соти(ninja_1)и е с Киа

А как да се свържа с него, незнам как да му пиша лично съобщение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X