Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Джипка до 15 000 лв.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: TRAPERA

Първоначално публикуван от Huku Преглед на мнение
    А как да се свържа с него, незнам как да му пиша лично съобщение
    Това е телефона на Соти, звънни му утре, а може и сега, в следващите няколко часа няма да си ляга и ще му бъде много приятно да си поговорите на тема Кия.

0889407738
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

До: TRAPERA

Първоначално публикуван от Stela Преглед на мнение
      Мненията на такива като теб, само подвеждат хората.
      .....................
      Колега, аз гума не съм сменявала, защото не ми се е налагало! Но ако ми се наложи, нямам притеснения, защото истинските мъже ще ми я сменят. Защо си изкарваш комплексите тук? ...............
      Колежке Stela, откровенно казано ме накарахте да се почувствам като глупак. Преди ден само, колегите Ви заподозряха, че се опитвате да правите рекламна кампанийка, за дребнитя бизнес на мъжа си, автоджамбазин, а аз, придържайки се към общоприетия добър тон във този форум, успокоих топката и се опитах да Ви помогна в избора.
      Но, шило в торба не стои, и ето днес с изумление виждам някакъв " СЛУГИНАЖ ", не мога да намеря други думи описващи , произволното раздаване на определения, от Ваша страна, спямо колеги от форума които са заслужили уважението на всеки от нас, с години.
      Все пак, се надявам да промените изказа си, тук не е обичаен, такъв тон.
      Киа Спортидж е един много здрав автомобил, вероятно е замислян като високопроходим джип, а след това спешно е направен опит да се свали до SUV.
      Колегата Соти е проверил всичко в практиката, той да каже.
      Последно редактирано от Nik Nikolov; 21-11-07, 03:10. Причина: Смегчаване
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

До: Джипка до 15 000 лв.

Eто 4 които намерих набързо дизели и 4х4 ,като считам че са по-добри от тази на която си се спрял,но ако си се влюбил в жипката,твоя си е и със здраве да си я караш.
        Прикачени файлове
        Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
        NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Adwokat,кажи какво ти е направил колегата нуку та му предлагаш това дизелово гранд чероки,недей му слага таралеж в гащите/шегичка,ама си е истина де/.
          SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Първоначално публикуван от BOBI_27M Преглед на мнение
            Adwokat,кажи какво ти е направил колегата нуку та му предлагаш това дизелово гранд чероки,недей му слага таралеж в гащите/шегичка,ама си е истина де/.
            Ако имаше дизелово ГЧ с автоматик и фултайм, аз бих карал такова.
            Двигателя изобщо не ме притеснява като надежност, и за 1700кг си е достатъчно мощен за асвалтова употреба.

Коментар

Колеги , не съм искала никого да засегна!Казвам само мнение , а е естествено Вие дето сте от години заедно да се защитавате!!Нямам никакво намерение да споря.Комерсиални подбуди нямам - нито Сервизи,дето да си ремонтирате колите , нито части продавам , даже и "Слугинаж"??- за кого.Грешно сте ме разбрали.Автоджамбазите - са тук в БГ, дребни душици дето гледат да прекарат някого.Благодаря Ви за "топлото" посрещане във Форума.Моля пускайте ми на време мненията , а не с 6 часа закъснение .
              sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

Добре. Разбрахме се.
                Айде стига вече.
                Давайте по темата.

Коментар

лек офтопик: Бавария хич не е равнинна част на Германия... Да не кажа, че е най-планинската /все пак е част от Алпите/... За сметка на това, Бавария е най-богатата част и колите /би трябвало/ да са в по-доброо състояние...
                  Действително колите в Хамбург /например/ са по-евтини и в по-лошо състояние...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Значи днес се обаждах на един приятел в Италия който внася коли и не се занимава с джипове. Говорих с него и той каза че ще ми направи услуга и ще ми потърси. Преди малко се обади и каза че е намерил Опел Фронтера 2002 г. 2,2 тди за 7500 евро. И му казах да ми я взима и да я докарва. Става въпрос за такава Фронтера: http://forum.offroad-bulgaria.com/at...1&d=1195601964
                    Той ще идва на 30 в БГ и тогава ще говорим лично.
                    Ще ви държа в течение с нещата. Скоро ще съм ви колега

Коментар

До: Ники

Със здраве да си я ползваш - Щом те кефи - това е най- важното
                      sigpicЗлобата и завистта нямат почивен ден!

Коментар

За целите и изискванията които поставяш,мисля че тази кола ще те радва,още повече че е доста нова.
                        Румен Николов

0888 358 572

Коментар

Скоро ще съм ви колега
                          Честито Ники, със здраве и..... кални гуми
                          sigpic УАЗ-452

Коментар

Значи днес се обаждах на един приятел в Италия който внася коли и не се занимава с джипове. Говорих с него и той каза че ще ми направи услуга и ще ми потърси. Преди малко се обади и каза че е намерил Опел Фронтера 2002 г. 2,2 тди за 7500 евро. И му казах да ми я взима и да я докарва. Става въпрос за такава Фронтера: http://forum.offroad-bulgaria.com/at...1&d=1195601964
                            Той ще идва на 30 в БГ и тогава ще говорим лично.
                            Ще ви държа в течение с нещата. Скоро ще съм ви колега
                            Ники ,ма тая много лъскава бре,няма да можеш да ходиш на разходки.То веднъж тръгнеш ли,мъка ми е за Фронтерката.
                            Някои се раждат риби...малки рибки.С израстването се оформят като дребни риби,като едри риби и като големи балъци.
                            NB !БАЛЪК-РИБА в превод от турски...

Коментар

Нема проблеми.... аз ще си я пазя... от гадните колнки и храсти около пътя

Коментар

Нема проблеми.... аз ще си я пазя... от гадните колнки и храсти около пътя
                                Можеш да я облепиш с прозрачно фолио-струва около 60лв.,
                                за разлика от пребоядисването-600лв.
                                ....И все пак ТЕРАНО-то е по-добрия избор...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на Вчера.

Зареждам...
                                X