Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мерцедес Е270ЦДИ или Волво С60Д5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мерцедес Е270ЦДИ или Волво С60Д5

Невероятно компетентно мнение!
    Преди години се возих ........
    И как даваш съвети след като не си карал, притежавал а още по малко поддържал мерцедес?
    Или вече всеки е компетентен щом се порови малко в интернет.
    Nissan Patrol 2008
    Mercedes c220 cdi 2006
    Mercedes cls350 cdi 2013
    Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

Иначе, мерседес на 130 к км няма, по принцип.
      С едно изключение - една 124-ка - на 94 000 км - РЕАЛНИ!, на колега от форума.
      Колата се продаде 40 минути след обявяването и.
      ПЕРФЕКТЕН АВТОМОБИЛ!
      две , не една ---- еееееее как можа да игнорираш моита 124 .... или викаш като е на 116 000 е вече сдухана....

Коментар

В първия момент когато даде "изтекъл ресурс на блока" надписа е сив и не следват никакви промени в поведението на колата. Естествено ние като големи българи и разбирачи зачистване грешката или препрограмираме блока за незнайно кой път, цената на новия съм я писал по горе. При следващо "святкане" грешката е в червено и следва тъпото потъване на педала и т.н.

За колите с задно ама че то почти всички джипове в нормално състояние са коли с задно , ама добре че първата ми кола беше Москвич та съм се научил да карам и зимата ��
        088455338две
        "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
        Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от brpi Преглед на мнение
          две , не една ---- еееееее как можа да игнорираш моита 124 .... или викаш като е на 116 000 е вече сдухана....
          Точно твоята имах предвид, ама не помня, че е била на толкова много километри..

Коментар

Първоначално публикуван от Luftwaffe93 Преглед на мнение
            Като завалят 4 пръста сняг тогава можеш да разбереш.
            Баф ли го ?! 24 години ( откак карам Мерцедес целогодишно) още не съм разбрал .

Първоначално публикуван от Живко Костадинов Преглед на мнение
            ....Караш ли ги нормално,никакви ядове,върви си като всяка една нормална кола!....
            Баш под теб бате ти Андро е вметнал нещо за шпер диференциал . Ама някак остана мимоходом като бонус към задното предаване .
            Последно редактирано от Vlado_Ts; 03-10-15, 09:57.
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от alexander_76 Преглед на мнение
              Невероятно компетентно мнение!
              Преди години се возих ........
              И как даваш съвети след като не си карал, притежавал а още по малко поддържал мерцедес?
              Или вече всеки е компетентен щом се порови малко в интернет.
              Я прочети пак внимателно, говоря за КОНКРЕТЕН модел с някакво тунинг изпълнение, което ме е впечатлило адски много...
              Мерцедес имахме преди години, та знам за какво иде реч. Бъди сигурен, че толкова МБ, колкото съм маркирал, ходил по огледи, завеждал щети(не бих казал карал, защото за да усетиш една кола ти трябва поне една седмица) ти не си и виждал.

Коментар

Първоначално публикуван от Luftwaffe93 Преглед на мнение
                .... Бъди сигурен, че толкова МБ, колкото съм маркирал, ходил по огледи, завеждал щети(не бих казал карал, защото за да усетиш една кола ти трябва поне една седмица) ти не си и виждал.....
                Щом казваш , сигурно е така . В смисъл катастрофиралите мерцедеси (маркираните) са повече от движещите се по пътищата .

Но би ли споделил нещо малко встрани от темата : случайно да имате някаква статистика за катастрофите през есенно- зимния период : кои са повече - тези с предно или тези със задно предаване ?
                Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Хайде да не говорим за конкретни тунинговани мерцедеси, щото ако ти ги застраховаш аз случайно ги притежавам. А щом и застрахователи взеха да си дават мнението значи ще имаме развитие, ако не техническо то поне икономическо. Друг е въпроса че на повечето модели не знаете дори и вин номера къде се намира.
                  Nissan Patrol 2008
                  Mercedes c220 cdi 2006
                  Mercedes cls350 cdi 2013
                  Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Шпера е голяма работа, само не мога да разбера що на моя са го забравили . Иначе 4 зими си го карам със зимни гуми 2006 набор, тая май ще го огрее с нови. Ама си е тегав зимата, ама съм карал и тегави коли с предно.
                    Ford Maverick II 2.3 XLT
                    Ford Mondeo MK5

Коментар

Хайде да не говорим за конкретни тунинговани мерцедеси, щото ако ти ги застраховаш аз случайно ги притежавам. А щом и застрахователи взеха да си дават мнението значи ще имаме развитие, ако не техническо то поне икономическо. Друг е въпроса че на повечето модели не знаете дори и вин номера къде се намира.
                      Имай си ги и си ги карай със здраве!
                      Ако намериш някой, който знае на всички марки и модели автомобили, влекачи, автобуси къде се намират VIN номера, ще дойда да ми го покажеш и да се запиша на частни уроци.
                      Последно редактирано от Luftwaffe93; 03-10-15, 20:57.

Коментар

Едва ли ще помогнат уроците!
                        Nissan Patrol 2008
                        Mercedes c220 cdi 2006
                        Mercedes cls350 cdi 2013
                        Mercedes GL 450 cdi 2012

Коментар

Едва ли ще помогнат уроците!
                          Щом така казваш.

Коментар

Аз работя на Боровец,вече 8г.ходя на работа с два различни модела Мерцедес.Там се качвам на служебен автомобил с предно предаване.По мое наблюдение катастрофират при нас повече автомобили с предно,щото карат по-самоуверено.Иначе през зимата като сляза от Мерцедеса и се кача на Астрата ,ми се струва че тя върви като джип в снега.Но пък със задното по-бързо мога да вземам завоите без да изпускам плъзгането и контрола се постига по -лесно.щото със предното видиш ли задницата до теб,ти остава само да стиснеш зъби и да чакаш удар,в снега около пътя.Но истината е една независимо каква е колата със хубави зимни гуми нямаш проблем през зимата но с лоши гуми няма значение дали си с джип или кола ,положението ти е лошо.За щастие все още никой не е отменил законите на физиката.

Коментар

Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
                              Иначе 4 зими си го карам със зимни гуми 2006 набор ..... Ама си е тегав зимата, ама съм карал и тегави коли с предно.
                              Ааа, що ще ги сменяш ??? Тъкмо си ги разработил .
                              С такива гуми и със средно предаване да си, пак ще е тегаво ....
                              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                              WJ 4.7

Коментар

Щото съм се учил на сняг с Лада 1600 и Вида "Спорт", дето като я намокриш и може да се огледаш в нея. Това отзад, отпред Дънлоп за Африка и един Барум за подобни ширини. Като си купи някой гуми за ххх лева и DOT от миналата седмица си мисли, че хванал Горния за шлифера. Физиката си е еднаква, малко мисъл трябва. Моите съм си ги разработил, сега ще си взема нови, живот и здраве и тях ще разработя.
                                Иначе съм карал с 4 нови Мишелин Алпин, ами и те за ужас на всички се пързалят, ама номера е да знаеш колко. На кола с предно бяха, чисто нова - е не беше нещо извънземно, пак стигах дето и с Ладата(айде 50 метра по-нагоре от нея).
                                Ford Maverick II 2.3 XLT
                                Ford Mondeo MK5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X