Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мерцедес Е270ЦДИ или Волво С60Д5

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мерцедес Е270ЦДИ или Волво С60Д5

Първоначално публикуван от Luftwaffe93 Преглед на мнение
    Като завалят 4 пръста сняг тогава можеш да разбереш.
    При сняг 4 пръста - 4 х 15 см = 60 см, и е непочистено, не вадя Бенца от гаража, а взимам джипа.

Иначе - отдавна съм разбрал това, което много хора са чели и неразбрали по някои форуми.

Мерседеса, както и всички коли със задно предаване, си вървят в снега, по същия, или по-добър начин.

Личен опит.
    От много години.
    От много километри.

другото са форумни лакардии.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение

Мерседеса, както и всички коли със задно предаване, си вървят в снега, по същия, или по-добър начин.

другото са форумни лакардии.
      Хахаха, смях!
      Вица на деня.

Коментар

Не е виц.Ама никакъв!Съвременните автомобилно гуми,са така направени че трябва да се постараееш за да превъртят.Караш ли ги нормално,никакви ядове,върви си като всяка една нормална кола!

Коментар

Някои хора май пропускат от къде произлиза популярното в нашите среди наименование "шпердиференциал"

Коментар

Повечето плюсове са за Бенца. 7 литра масло по 30лв - 210лв+ маслен около 15лв + горивен около 40(?)+ въздушен 40 = 300лв, обслужване на мотор. Това грубо през 15 000км, като се сметне, че ще е автомобил за дълги преходи, реално ще е два, максимум три пъти на година. Както се гласи в поговорките, ако е падне на читав екземпляр и да няма много болежки, положението е доста приемливо. Сега за зимно време имаме джипове, затова сме и членове на форума. Поздрави

Коментар

Само да не остане някой с впечатление, че Волво е лоша кола. Точно обратното, колата като цяло е много качествена!

Коментар

Гледам, че горе се коментира "компютъра на спирачките". Предната ми кола беше w211 220cdi, и брах ядове с тоя компютър. Проблема е следния - по време на движение оставаш без спирачки и таблото ти светва спри веднага. А педала потъва до долу и едвам спрях с ръчната и скоростите. Това ми се случи със 70км/час на опълченска в софия. След тоя случай продадох колата.
                Нива е горски автомобил (когато изобщо се брои за автомобил).

- Ясен

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                  Само да не остане някой с впечатление, че Волво е лоша кола. Точно обратното, колата като цяло е много качествена!
                  Абсолютно си прав, друже.....
                  Преди да подкарам мерседесите, волвото беше най-добрия ми автомобил.
                  И сега с удоволствие си поддържам мнението - отлично!

А пък за Марката - то там няма кой-знае какво да се говори - всичко е казано - от тия, дето берат гроздето, до тия, на които гроздето им е кисело.
                  Последно редактирано от Veni1; 02-10-15, 19:34.

Коментар

Първоначално публикуван от evelinster Преглед на мнение
                    Гледам, че горе се коментира "компютъра на спирачките". Предната ми кола беше w211 220cdi, и брах ядове с тоя компютър. Проблема е следния - по време на движение оставаш без спирачки и таблото ти светва спри веднага. А педала потъва до долу и едвам спрях с ръчната и скоростите. Това ми се случи със 70км/час на опълченска в софия. След тоя случай продадох колата.
                    Изключителна небрежност от твоя страна.

Поради глобално известния проблем с тоя блок, Мерседес има кампания за изтегляне на всички автомобили с проблемния SBC, и съответните реакции. Това е абсолютно безплатно, и това, че не си се поинтересувал, значи, че си продал тази кола на някой, който също може да не е в час, и да има аналогичния проблем. Дилъра у нас, макар и с недобро име - заради ценови политики, е длъжен да обслужи автомобила според брифовете, и да не вземе и стотинка за това.

Коментар

Пробвах и балканстар и онези на цариградско с камионите, не помня името. Минала беше сервизната програма, предложиха ми нов модул за около 3000 лева. Ресетнах моя и предупредих човека за проблема.

- Ясен

Коментар

Ами....
                        Какво да кажа, хубави слова за БалканСтар ли?

или да си замълча, за да не кажа това, дето ми е на езика?

Коментар

И какъв точно е проблема на мерцедеса в снегът , че не можах да разбера ???? При такива условия за мен винаги са били решаващи уменията на задкормилното устройство .
                          ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                          WJ 4.7

Коментар

Кажи си каквото ти е на устата. Аз не се оплаквам, написах го за да се знае за какво става дума. Ако някой си купи мерцедес на "130 000" да е подготвен. Спокойно може да е на 500.

- Ясен

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                              И какъв точно е проблема на мерцедеса в снегът , че не можах да разбера ???? При такива условия за мен винаги са били решаващи уменията на задкормилното устройство .
                              Ами то тия - с проблемното задкормилно устройство, те ги пишат тия глупости...

Първоначално публикуван от evelinster Преглед на мнение
                              Кажи си каквото ти е на устата. Аз не се оплаквам, написах го за да се знае за какво става дума. Ако някой си купи мерцедес на "130 000" да е подготвен. Спокойно може да е на 500.
                              Не мога!!!
                              Не знам толкова много неприлични думи.

Това - за дилъра, де.

Иначе, мерседес на 130 к км няма, по принцип.
                              С едно изключение - една 124-ка - на 94 000 км - РЕАЛНИ!, на колега от форума.
                              Колата се продаде 40 минути след обявяването и.
                              ПЕРФЕКТЕН АВТОМОБИЛ!

Коментар

То че и задкормилните устойства играят голяма роля така е, но като човек който се занимава със застраховане мисля, че имам наблюдение върху колите със задно предаване. Е сега, като завали един дъжд, който само да размъти прахта или като паднат температурите леко да хване ледена покривка става мазало, а като падне сняг да не говорим...
                                Не, че са лоши коли, но са доста по-нестабилни.

Преди година се возих на Мерцедес S500 Carlsson на истински 120 хил.км. Е наистина НЕВЕРОЯТЕН автомобил!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X