Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Нисан Патрол 3.0 Д - 2001г.
Свий
X
-
-
От: Нисан Патрол 3.0 Д - 2001г.
Много благодаря за отговорите ,колеги!
Наистина го харесах нисаня ,но се отказах първоначално,помислих че е издухан.
Затова пуснах и темата.Нямам против пак да го огледам и евентуално да го купя .
Дали има колега от регион Пловдив,който да ми помогне с евентуален втори оглед?
Става и някой от Хасково ,там се намира джипката.
Качих малко снимки .
Нов внос от Италия,.
Май месец 2001 година е сменен двигателя гаранционно.
Проверих го по шаси в Нисан България.
Коментар
-
Първоначално публикуван от alexander_76 Преглед на мнениеи има осезаема разлика в ускорението
Например терано 2 със същия мотор има с дифове 3.9 и 4.11, без значение къса или дълга база. При патролите не съм гледал каква е хавата с дифовете.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Antol Преглед на мнениеЗдравейте набързо да попитам .
Моля, който има опит с тези машини да драсне два реда,защото харесвам патрулите, но май моторите им са слаби за тези купета.В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
разликата в ускорението вероятно е заради различно предавателно число на дифовете. Това ако приемем че всичко останало им е в еднакво състояние (дебитомерите, конкретно).В наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
-
От това което пишете става ясно ,че машините за годините си и предполагаемия пробег от 300+хиляди км.толкова си могат.
Пак да помоля някой за помощ за втори оглед !!От Пловдивско или Хасково, има ли ??Транспорта е от мен имам място за 4ма, ако има желаещи -повече очи по-добре
Благодаря още веднъж.
Коментар
-
Обикновенно са талибани.Като нов е струвал едни сериозни пари с тези екстри.За 10-12 години каране,да се продава за 10-12000 лв и с надценката на джамбаза?
Аз такъв тип машина бих си купил само с доказан произход и км,ама не от джамбазин.
Коя година е джипа?Ако 2001 му е сменяван двигателя,смятай за какво каране става дума,че за 2-3 години да е убит?Колата е била в гаранция при смяната,т.е обслужвана навреме и с правилните масла от сервиза..иначе няма гаранция.
Това да не се окаже на 500 000+ км.Добре са го изчистили иначе
И след смяната на двигателя каква е историята...?
Коментар
-
Много патроли с тоя мотор са със сменени мотори, и проблема не винаги е във водача. Версиите от първите години до 2003та си смат конструктивни проблеми, които по-късно малко или много са решени. Та смяната на двигателя може и да е в плюс в случая.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
При еднакви обороти вървят с еднаква скорост. Но единият мотор се развърта доста по бързо от другият. И двете коли са в перфектно техническо състояние, това е реално сравнение на един и същ модел с разлика 2 години.Nissan Patrol 2008
Mercedes c220 cdi 2006
Mercedes cls350 cdi 2013
Mercedes GL 450 cdi 2012
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеМного патроли с тоя мотор са със сменени мотори, и проблема не винаги е във водача. Версиите от първите години до 2003та си смат конструктивни проблеми, които по-късно малко или много са решени. Та смяната на двигателя може и да е в плюс в случая.
Конкретния екземпляр е обслужван гаранционно,т.е 99% отпада маслото.Явно е газен подобаващо
Това е сферата на предположенията и логиката по изнесената информация.
Хубави джипове са,дори прекалено хубави.Конкретния екземляр има кожа,явно е с повечко екстри.
Ако може да се направи качествен ремонт на двигателя,едно 10г само ще спираш на колонката.
Ама не може,или поне не без побългаряване+несмислена цена.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеМного патроли с тоя мотор са със сменени мотори, и проблема не винаги е във водача. Версиите от първите години до 2003та си смат конструктивни проблеми, които по-късно малко или много са решени. Та смяната на двигателя може и да е в плюс в случая.
Прикачени файловеВ наши дни Вазов щеше да напише " Под Егото", а Алеко само "До Чикаго".
В. Иванов
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар