Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Audi S6 VS Subaru Forester

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Audi S6 VS Subaru Forester

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
    За 2.5 XT новия, че е пластмасяк отвътре да, ама па за да речеш, че не върви 230 коня с турбо, значи трябва някакъв доста осезаем проблем да е бил на лице и Хамериканския чичка да не го е усетил!
    За ХТ май съм сбъркал в темата, било е само Х или ХS защото турбо със сигурност нямаше. Видя ми се тясна, грозна отвътре и скучно вървяща колица. Все пак Форестър не е ли най-ниския клас "Субару" ?
    В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
      За ХТ май съм сбъркал в темата, било е само Х или ХS защото турбо със сигурност нямаше.
      Така да, разликата в демаража между турбиниран Горски и атмосферен е осезаема!
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Нищо лично, но или не разбираш нищо от коли или имаш някакви предубеждения към Ауди. Прочети малко за точно този "изклесъчно" изглеждащ автомобил и сигурно ще останеш учуден, че когато е излезнал на пазара е "избил рибата" във всяко едно отношение. Включително дизайн и аеродинамика. Модела е 30+ годишен. Виж тогава какви автомобили са излизали и направи сравнение. А по темата на колегата, явно се е ориентирал към комби варианта- забравих да спомена в предишният ми пост , че е Аудито е много дълго. В сравнение със 70-тката ще му се стори като автобус.Създава известни затруднения при паркиране и маневриране на тесни места.

Коментар

Първоначално публикуван от NIC Преглед на мнение
          Нищо лично, но или не разбираш нищо от коли или имаш някакви предубеждения към Ауди. Прочети малко за точно този "изклесъчно" изглеждащ автомобил и сигурно ще останеш учуден, че когато е излезнал на пазара е "избил рибата" във всяко едно отношение. Включително дизайн и аеродинамика. Модела е 30+ годишен. Виж тогава какви автомобили са излизали и направи сравнение. А по темата на колегата, явно се е ориентирал към комби варианта- забравих да спомена в предишният ми пост , че е Аудито е много дълго. В сравнение със 70-тката ще му се стори като автобус.Създава известни затруднения при паркиране и маневриране на тесни места.
          Нищо не разбирам, затова карам колите в подписа ми + съм си запазил един "Пасат Б3" от 1991 г. Точно върху това "Ауди" имам непосредствени наблюдения - един роднина беше представител по линия на "Интерпред" на една гоУема (пиша разбираемо, нали) фармацевтична фирма и през 80-те това му беше за две-три години служебната чистак-бърсак нова кола със сини "хиксови" регистрационни табели. Тотална щета. Няма да изброявам дефектите, повредите + проблемите с обслужването тогава - трябваше да се ходи до "Западна" Германия или Австрия за гаранционни ремонти. Този модел така или иначе е в историята, а VW успяха да направят "Ауди" престижна марка, това обаче стана едва 90-те години. През 80-те си важеше правилото за "трите вида коли: Мерцедес, БМВ и останалите". А по това време това "Ауди" дишаше праохоляка на бест-селъри като "Форд Сиера" и "Пежо 504"
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Аз само не разбрах имаме ли победител? Ако не +1 за Subaru. Ако има дай да видиме снимки

Коментар

Няма победител. Colt-a още служи вярно.
              Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
              Drag Grand Canyon Daily
              Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
              LZ1JYM

Коментар

Ние имаме Форестър. Разход на гориво- 6.2 до 6.6 извънградско на бензин - така показва таблото. Иначе сама включва на газ почти веднага след тръгването, през зимата, Разходът на газ около 8 през лятото и към 9 през зимата. Това е при скорост около 100 км/ч. Ако се вдигне повечко, разходът на таблото показва 7 на бензин.
                Моторът мнооооого тих, возията е също така много конфортна, а обтекаемостта и ергономичността са прекрасни. За повече не смея да се похваля, не че няма. Заобичахме си я още щом я видяхме в една автокъща. Фаровете са чудни в мъгла, а и насрещното движение не заслепява, понеже свети ниско.
                Сега даже има такива подобни за под 20 000 лв, пет-шестгодишни. Когато го купихме, сменихме някакви ремъци и биалетки - не знам точни какво, с тези неща се занимава мъжът ми, общо платихме близо 2 000 лева за всичко и повече нищо не е пипано. В тия 2 000 лв влязоха и някакви допълнителни части, които така и седят в къщи, без да са сложени. Мъжът ми ги купи предварително по съвет на един негов познат.
                Последно редактирано от CarTest™; 07-03-14, 08:57. Причина: Линк

Коментар

Освен всичко, форестера се води кола по документи, а не джип, и данъкът му е 210 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от n_petrova Преглед на мнение
                    Освен всичко, форестера се води кола по документи, а не джип, и данъкът му е 210 лв.
                    То формулировка "джип" в Закона за движение по пътищата няма.
                    Drag Grand Canyon Daily
                    LZ1JYM

Коментар

Ставаше дума за данъчните документи - за тях има значение какво пише - жип или кола - и оттам изчисляват данъка като за кола, за форестъра.
                      Ако се водеше джип, щяха по друг начин да го изчислят(става дума за данъка).

Ама то е важно и как се държи на пътя и извън пътя(особено). Друго си е да не разчиташ да те вадят. Купуваш си субару и си предлагаш услугите ти да помагаш, а не на теб да помагат.

Коментар

Ставаше дума за данъчните документи - за тях има значение какво пише - жип или кола - и оттам изчисляват данъка като за кола, за форестъра.

Хммм.... а аз защо ли си мисля, че данъка са формира на база мощност, години и екологични стандарти.
                        Кой ви ги разправя тези приказки от 1001 нощ за данъците?

Друго си е да не разчиташ да те вадят. Купуваш си субару и си предлагаш услугите ти да помагаш, а не на теб да помагат.
                        Рано или късно все те вадят.
                        Drag Grand Canyon Daily
                        LZ1JYM

Коментар

Тогава защо данъка за моя джип е по-малък от данъка за Вашия автомобил? Според мен не разбрахте поста на Jimi, а именно, по нашето законодателноство няма категория джип - за данъка - говорим за конски сили, киловати, наличие на катализатор, година на производство и т.н.

Ама то е важно и как се държи на пътя и извън пътя(особено)... Купуваш си субару и си предлагаш услугите ти да помагаш,..
                          Субару-то има много добра 4х4 система, но тази система е разработена предимно за стабилна и сигурна работа на асвалт при лоши пътни условия, а не за проходимост извън асвалта. Както 4х4 системите при всички останали 4х4 леки автомобили. Помнете това и ще си спестите много главоболия извън пътя.

Аз също съм притежател на Субару.

Коментар

• Audi S6 VS Subaru Forester

Зависи, г-жа Петрова колко местен джип визира..

Коментар

Как да няма такава категория "жип"? Дори ползва предимство, ако е с черен цвят!
                              Бях я "опущил" тая тема, в която колегата "Sonda" пак се е изявил Бях останал с впечатлението, че волво ХС70 е кенеф... Сега разбирам, че има и "двоен кенеф"...
                              Защо ли обаче, нито във волвото, нито в аудито се чувствам като в "кенеф"?

Сравняването на ауди S6 или А6 с Форестър направо ме озадачава... Форестърът отвътре е с "пространство" като в гоУф 2-ка, докато аудито е лимузина!
                              С аудито може да караш с 200 и жена ти да не разбере дори...
                              Единственото, което направо ме дразни в аудито е, че е ниско и непригодно за нашите "пътища"!
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                                Сега разбирам, че има и "двоен кенеф"...
                                Надявам се долавяш ентимологията на сравнението ..относно Инголщадското творение ...нищо лично, просто визуална прилика на емблемата с тази , находяща се на едно помещение, само че х2 !
                                0899 шест5313нула
                                За всекиго по нещо

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X