Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Audi S6 VS Subaru Forester

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Audi S6 VS Subaru Forester

Решил съм да си купя още едно 4х4, което обаче да е повече автомобил, а не камион като добичето.
    След доста събиране на информация съм достигнал да следните два варианта: 1. Audi S6 (първа генерация 2.2 турбо), 2. Subaru Forester (първа генерация 2.0 турбо). Турбото е задължително, ръчната скоростна кутия също.

Критериите по които се водя са със следния приоритет:

1. Здравина и надежност
    2. Поддръжка - цена и достъпност
    3. Мощност
    4. Комфорт
    5. Разход на гориво

Колата ще се ползва 99% за асвалт, 1% черни пътища. Трябва да се представя чудесно на хлъзгави и заснежени пътища и да може да върви в пясък. Ще се кара на газ. Та давайте акъл ...

За сега аз клоня към Аудито.
    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
    Drag Grand Canyon Daily
    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
    LZ1JYM

От: Audi S6 VS Subaru Forester

+1 за Audi S6 ,ако намериш читаво.
    изключително здрав двигател и трансмисия.

Коментар

И аз си мисля, че от двете живо Ауди по трудно ще се намери. Виж и някое Ес60 с турбо варианта. Много върви и е много комфортно.
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Аз имам подозрения кое Ауди гледаш. Според мен е по-скъпо е за поддръжка, но е много яка кола. И аз бих я покарал

Коментар

Защо се разколеба пак?

Коментар

За аудито мога да ви дам цени на някой части
            предни накладки 100-200лв
            предни амортисьори от 90 до 300 лв бр
            накрайници по 16-30 лв
            носач 60-180 лв
            за задницата тампоните почват от 20 до 100 лв бройка
            ремъци ролки водна помпа 300-400
            двигателя 2.2т е един от най здравите двигатели на ауди който има много ресурс за тунинг
            комфорта е на ниво ,удобни седалки ,возията и тя поне на мен ми допада но всичко зависи с какво окачване
            Suzuki Samurai 420i

Коментар

Намирането на читаво, не е голям проблем. Даже сега има едно и го покарах и доста ми хареса. Много добър двигател с постоянна мощност от ниските.
              Според разбирачите на Ауди, двигателя е "неубиваем", а окачването е от 100, за което има части на всякъде. Волво не искам, от тези години.
              Drag Grand Canyon Daily
              LZ1JYM

Коментар

Ако е читаво го вземай!
                "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Много се притеснявам когато някой каже, че дадена кола е неубиваема, здрава, ще ме надживее. Последния ми опит с такава кола ми струваше около 7-8 000 лева дадени ей така между другото.

Автомобилите са на възраст. И двата са класики в жанра, така че избирай на вкус и цени на резервни части.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Ако е читаво го вземай!
                    Недей така, че като го кажеш ти и леко ме засърбяват ръцете.

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
                    Защо се разколеба пак?
                    А не съм, но подлагам темата на широко обсъждане.

Първоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнение
                    Много се притеснявам когато някой каже, че дадена кола е неубиваема, здрава, ще ме надживее. Последния ми опит с такава кола ми струваше около 7-8 000 лева дадени ей така между другото.

Автомобилите са на възраст. И двата са класики в жанра, така че избирай на вкус и цени на резервни части.
                    То и аз така, та за това и питам. Гледам с недоверие на тези думи, но за Субаруто не съм чувал същите неща. Там хем е май по-скъпо, хем не се чупи по-малко, та да не кажем и повече. Абе искам кола която да не я мисли, а само да се возя...
                    Drag Grand Canyon Daily
                    LZ1JYM

Коментар

Няма такава.

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                        ... Абе искам кола която да не я мисли, а само да се возя...
                        Всеки автомобил, който не ги мислиш те вози, ама не се знае до кога. Особено след като за тези години е минал през доста ръце. Търсил съм преди време т.нар. "спортна" кола и много трудно намерих в добро състояние и то като се има пред вид, че в момента в който търсех модела беше на 8 години и екземплярите на които попадах бяха 5-8 годишни.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

... Абе искам кола която да не я мисли, а само да се возя...
                          Като я намериш, загъни една-две и за мен...

Коментар

Турбото е задължително, ръчната скоростна кутия също.
                            ...
                            Ще се кара на газ.
                            Не съм в час, ама не е ли сложно упражнение турбо+газ, или скъпо, а пък евтините алтернативи - съмнително ТНТНМ ?
                            България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Абе искам кола която да не я мисли, а само да се возя...
                              Аз зная само за един такъв вариант. Служебна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X