Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кола за жената

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Кола за жената

Тъй сега и една стара леля да ви каже.....ако обича да и мирише на бензин ще кара и пушек се вдига....Почнах от Москвич когато бях млака на 403, някой помни ли ги татко ме учеше, после осмица и вече с книжка в ръка на чисто нова Лада 1500S.....е мъжът ми всеки ден я оглеждаше за драскотини, но аз съм желязна, трошах ги само по ралита и то двигателите.
    Та колега вземи и на жената една хубава кола, погледнете Мазда3 хубав интерийор и дизайн....само стотинките и повече но си струва.
    Купихме на малката през 2005, Мазда123ф, докато се научи да кара, вече смени един Мерцедес ЦДИ, и сега кара Ауди 4, а аз още търкалям Маздата, само с един ремонт на предница до сега.....карам я освен градско извънградско, селско и много полско по черни пътища до нивите ни.......децата казват -да не си кола в моите ръце, няколко минаха и Мерцедес, и Рено, и Форд, Нива, само МЛ-мъжът ми го пази че бил не за моите възможности....но това е друга тема(имал алуминиеви джанти)
    Желая успех и безавариини на жената
    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
      Мазда123ф
      Доби, искаш да кажеш 323..
      0899 шест5313нула
      За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        Доби, искаш да кажеш 323..
        Прав си 323ф ка...ех това ЕГН....
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Ако изискването беше за по-стара година, веднага ти казвам Рено Клио! Има климатик(Clio Oazis) и си е надежден автомобил.. Клио II, имам предвид,консумативите са смешно ниски като цени, частите също - до 98ма, Това за бензинов двигаел точно 80 к.с. ( Енерджи) Приятна за женското око е Тwingo. Но това е за коли от миналия век.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X