Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кола за жената

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Кола за жената

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Не можах да се въздържа!
    ЯАйде сега цитирай ПО-горните ми изречения.. па барем те нуача на качествена музика

Коментар

Глейте ся... тия марки,които изброих са от "одобрените". Демек аресани са на външен вид,от тук нататък е моя задача да избера измежду тях,кое ще е най-качественото и то не за друго,ясно е че автогола ще е як... въпроса е да не е куриозен Та..
      За Яриса не се бях сетил... харесва го и него... става на първо място. Понеже Вени питаше обстойно... колата ще е трета в семейството. Кучетата ги возя с джипа... така,че страшно няма. Деца дай боже догодина го обмисляме
      Така.. ще кара градско,не е карала отдавна.
      Интересува ме от изброените... има ли някоя с конкретен двигател която "искам"? И такива от изброените,които задължително да избягвам?
      Над Микрата имам лични наблюдения,... хубави коли са,но не и харесват.
      Знам със сигурност,че няма да взема 1.0 бензин. ОСвен,че Арчи... нЕма и да върви. Yarisa Дизел или бензин? тия VVTI CDMTDTI и пр... нищо не ми говорят? Гледам,че има и WT-I освен VVTI? Допада ми и варианта 1.5Т спорт
      За Геца някой знае ли нещо за CRDI мотора... говорим за неща извън клишетата спускани по ревютата от разни разбирачи? За Лупо-то също никой нищо не каза... ама айде на тия мотори MPI i TDI що годе им се знаят зъбките.
      И накарая... съвсем целенасочено пускам тука темата,защото форума го посещават се хора,които имат много "разширен" поглед над нещата. ЛЕсно ще преровя Тойота или VW форума,но там съм убеден,че нещата няма да безпристрастни. За това т'ва място ме кефи и пиша,щото наистина понякога се изумявам,като чета разни теми... хората какви неща знаят и в колко разнообразни теми имат поглед.
      Поздрави!

Коментар

CRDI На Hundai ( той всъщност не е на Хюндай) е много валиден и икономичен двигател. Карал съм Accent с трицилиндров турбодизел 1,5
        Смея да твърдя, че вървеше повече от моята Ксантия 1.9 ТДИ. Много повече. Вярно е че е и по-лека, но се ускорява като ракета.
        Хюндая е на мой приятел, купуван е от магазина и съм му навъртял поне 5-6000км.
        За разхода няма да споменавам, че е смешен. На връщане от Италия ми изгоря средно около 4,5 (на дълъг път, но не съм го и жалил) На магистралата-130-140, а на връщане винаги ги товарехме като магарета.
        Това са моите пет ст'инки, разбира се.
        Съгласен съм, че японките са друг клас, но за тия пари качествена японка я взел, я не.
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ако ще е трета кола в семейството, (при мен е същата концепция) за тези пари правилния мотор на Яриса е 1.3 бензин. Т-спорт жив под 7к няма.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Гледам тук в обявите се продава едно Рено Модус дизел от 2005- та със история..хем четериврато и "мирише" нафтата. Ако ми трябваше кола за жената веднага бих го взел!
            0899 шест5313нула
            За всекиго по нещо

Коментар

Ами вземи го...
              "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                Ами вземи го...
                Писах, Джамбазов " ако ми трябваше" ...Що..какво мислиш, че ще му стане на това Рено на 130к. истински километра? Кога ще го "стърка" жена и то в града? А и 82 коня дизел ще върви и нищо не харчи..а и си е 5к. лева , не се купува за 20 години служба!
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Ако пиша коментар за всяка обява на участници тук, повечето никога няма да се продадат. Да кажем, че за всеки влак си има пътници, и това не е влака който пътува в моята посока...

В момента имаме десетина служебни рендета.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                    Ако пиша коментар за всяка обява на участници тук, повечето никога няма да се продадат. Да кажем, че за всеки влак си има пътници, и това не е влака който пътува в моята посока...

В момента имаме десетина служебни рендета.
                    Разбира се, че всеки влак си има пътници, а служебно возило си е служебно..много добре знам. Харесват ми Тойотите от преди 20 години и евентуално за съвременен СУВ 120-ката. Но опита ми с няколко Авенсиса на по две години ме отврати..! Показах обявата за това Рено на Колегата, защото колата е от колега тук, километрите са истински и са малко, доста икономична е при сравнително висока мощност,добра година е ,с 4 врати е и е типичния дамски, градски автомобил! Това е..
                    0899 шест5313нула
                    За всекиго по нещо

Коментар

Сонда, аз познавам една жена (на съпругата ми сестра й), която за една година "стърка" в града едно Клио, на истински 70К мили, буквално го стърка отсекъде. Накрая успя да му стърка и автоматичната ск.кутия.

Иначе преди и след реното се опитваше да стърка на съпругата ми Ровъра с ХОНДА двг и автоматични скорости. Ми за 4 години, двете, на двойна езда, не успяха да го стъркат, само едно огледало. Балирасхме го на около 120К мили с оригиналните ангр.ремък и водна помпа.

Та извода за мен (и препоръка към автора на темата) - стара кола - само японска.
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                      Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                      Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
                        - стара кола - само японска.
                        Знам бре човек..аз различно от Японско нивга не ще си купя, но в категорията на тия малките "нужничета" и то за жена, повече е валидно правилото "каквото и хареса"..и да е по-новичко
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Жената избира кола по цвят и тапицерия . ... и запазен интериор... Ако не е карала отдавна е хубаво да е по-ръбеста - да й се виждат габаритите, че иначе ще я "тунингова". Според мен ТЯ трябва да седне вътре и да я пробва, че току-виж токчетата не пасват на педалите . успех!!!!!!!!!
                          По-добре здрав и богат, отколкото беден, но болен !!!

Коментар

За жена само италианска кола и съответните аксесоари като добавка:
                            Италианска чанта, обувки, бижута, облекло, парфюм и т.н.
                            Жена в друга марка кола, освен италианска е странна гледка.

Коментар

Първоначално публикуван от Майкъл Преглед на мнение
                              ...италианска кола.....
                              Че тия съществуват ли още?

Коментар

Малко разводнявам темата ама ...

Съпругата ми, от общо 6 нейни лични коли, на принципа "това ми харесва" (без да слуша съветите ми) си избра 3 коли.
                                Най-добрият й избор беше Сивик 5-а, още съжалява, че я продаде. Другия - Тигра - освен че не хвърляше сянка, взе че хвърли гарнитура. Третия - красива Алмера '04-та. За 5000 мили й ДОЛЯХ към 8 литра масло. Вика вече ме е срам от комшиите сутрин да запаля колата. Преди да съм казал "като не ме слушаш", я качих в Алмерата и ... Хонда мейн дилър, с идеята за почти нова Хонда. Ее, вместо почти, вече 9000 мили търкаля чисто нов Сивик.

п.п. Предполагам вече е ясно накъде бия (НЕбезпристрастно) - Хонда
                                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Auto,
                                Honda CR-V RD8 K20A4 i-vtec Manual
                                Honda Accord CN1 N22A1 i-ctdi Manual

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X