Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой пръв, БМВ 535 биндзин или Туарег ? :P

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой пръв, БМВ 535 биндзин или Туарег ?

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнение
    ...че пали съединителя.
    Има и керамични,бре.И карбонови.От 350 коня нагоре е направо задължително...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Нещо с тези скорости не излиза сметката. Как така старо БМВ петица с аеродинамика на ковчег и мижави 300 коня прави 300 км/ч на обикновен път и с шофьор зад волана, а не пилот, а миналата неделя на пистата Монца световния шампион Алонсо с болид, който има по-добра аеродинамика от изтребител и 750+ коня вдигна едва 350 максимална?!? Говорим за една от най-бързите писти в света, специално произведен за целта автомобил и пилот - световен шампион! Не мога да разбера!

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Има и керамични,бре.И карбонови.От 350 коня нагоре е направо задължително...
        Ся да ти обясним по-подробно.
        Не знам какъв му е АМБИАЖО ама как го прави видех.
        Та както казах ГАСИШ всичките там системи.
        После буташ лоста напред до край и го държиш.В същото време натискаш газта до край.При това положение мотора държи САМО 4000оборота.
        И при целата газ пускаш лоста на скоростите и бузите ти се качват на ушите.По друг начин не мОем да го обясним.Ако имаш интерес колата седи всеки ден пред офиса.Може да я видиш.Казват че с пауър бутона ставала 510к.с.Иначе е около 480(не съм и гледал техническите характеристики).

Коментар

принципно зависимостта на съпрот. от скоростта хич даже не е линейна
          - Зверь, самый лютый, жалости не чужд.
          - Я, леди, чужд. Так, значит, я не зверь.

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
            Нещо с тези скорости не излиза сметката. Как така старо БМВ петица с аеродинамика на ковчег и мижави 300 коня прави 300 км/ч на обикновен път и с шофьор зад волана, а не пилот, а миналата неделя на пистата Монца световния шампион Алонсо с болид, който има по-добра аеродинамика от изтребител и 750+ коня вдигна едва 350 максимална?!? Говорим за една от най-бързите писти в света, специално произведен за целта автомобил и пилот - световен шампион! Не мога да разбера!
            Не ве, той за М6 говореше. Новото М6 Няма нищо общо с петицата под въпрос
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

иска ми се да не правим като например в бмв-форима: ххх vs ууу . тъпо е според мен.
              фен съм на класни стари коли. имам бмв 528i е28 със спортен вал (200+) и сек 560 (кьонинг спешъл валове 300+) и с участници от двата прилежащи форума съм се срещал и съм къртил зъби. няма файда от такива "vs".караме по баирите,а не по асфалта.
              мога и да питам: какво става ако 745д 2006-та се резне с 560сек 87-ма. и казвам равен старт максимум половин дължина до 235км/ч и след 250 сек-а дърпа. (кофти е ел. ограничител на скороста)
              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Темата заприлича все повече на голфаджийска и предлагам модератора на раздела да я премести някъде защото тук раздела е Автомобили 4x4

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                  Не ве, той за М6 говореше. Новото М6 Няма нищо общо с петицата под въпрос
                  Новата М5 изобщо не е за изхвърляне с нейните 507 коня... Който между другото е и в М6...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X