Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой пръв, БМВ 535 биндзин или Туарег ? :P

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой пръв, БМВ 535 биндзин или Туарег ?

Струва ми се , че пак ще разводним темата. А тя е именно БМВ 535i vs Туарег V10 5.0 TDI. Точно определени модели.
    Айде да не намесваме М5 /между другото има и с 315 коня , не само 340 според г. на производство/ или W12 на Туарега.

Коментар

а Туарега срущу този ВАЗ...

http://video.fensko.com/play/D11OQBU7719LHU26ZUUU38
      http://www.vbox7.com/play:5e66bef0

Коментар

Първоначално публикуван от kraz Преглед на мнение
        Е , то срещу точно тоя ВАЗ много класни автомобили нямаха шанс на Божурище...

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
          Туарег W12 карал ли си.
          Не. Но за това пък съм карал (*) Abrams M1

Туарега ряпа да яде пред него

(*) "Карал" е малко силно казано, дадоха ми да направя едно кръгче с механика плътно до мен. Че не се знае какво щях да правя ако ми бяха дали да го карам наистина

Коментар

Първоначално публикуван от PatrolGR Преглед на мнение
            м5 е велика кола е34 3.8 340 коня карал съм такова за нещастие кратко и чуждо

ако искате хващаме на по 5-6 000 лева бас и които иска с туарега аз с едно такова да ви се приплаче незнма туарега дали вдига 300

а иначе 535 карах преди да си взема нисана ... и разликата от 535 до м5 е отчайващо голяма нямат нищо общо .... за новите вообще не говорим

незнма кои е бил сигурно туарега но с м5 ще е различно ... уверен съм
            Круши и домати. Едното е джип пък другото е power модела на бмв. Тоуарега не вдига 300 , макар че е 320 по километраж. До 250-260 може.
            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
              Е , то срещу точно тоя ВАЗ много класни автомобили нямаха шанс на Божурище...
              И да и не. Айде да пътуваме до морето да видим кой ще стигне пръв ?

Не знам дали 8 резервоара ще му стигнат, пък за химичен полуразпад на двигателя изобщо няма да споменавам. Най вероятно ще е за ремонт и подмяна на части всеки 100 км.
              VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

В тази връзка един колега току що ми пусна това (фен на бмв)

X5 Forum:
                Един нещастен ловец мина през колата ми със скапания си Туарег!

VW Touareg Forum:
                Нек'ъв Х5 ми се е закачил от долу на купето. Някакви идеи как да го махна?
                VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

tutin естествено ,че дига до 250 поради простата причина ,че има ограничител...а познавам човек който ще стигне по бързо от теб до морето и то със G

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                      И да и не. Айде да пътуваме до морето да видим кой ще стигне пръв ?

Не знам дали 8 резервоара ще му стигнат, пък за химичен полуразпад на двигателя изобщо няма да споменавам. Най вероятно ще е за ремонт и подмяна на части всеки 100 км.
                      Е , то ставаше дума за драг не за пътуване до морето. То и ти с 535 -цата сте се пускали на драг , не на дълго.

Коментар

Има една М6 малко пипната.
                        Ако некой иска да се проба може и да уредя една среща.
                        Поне се надявам де.
                        Ама това не е ли за у простотиите бе.

Коментар

кой ще стигне пръв до морето не зависи толкова от колата, колкото от шофьора... /кой е по-прост /
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Е да де, ама на Гошо карбуратора ладата му изобщо няма да стигне Независимо колко е луд

С М6 нечем да се пробвам, освен ако пробването не се изразява в това да го карам аз
                            VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Да, ама въпроса не е до морето, а на правата... то там е веселото :-)
                              какво значение има 100км. ли ще мине или 1000 преди да се разпадне като е постигнал това за което е там - да е пръв на финала

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
                                Е да де, ама на Гошо карбуратора ладата му изобщо няма да стигне Независимо колко е луд

С М6 нечем да се пробвам, освен ако пробването не се изразява в това да го карам аз
                                А бе тая М-ка след като мина известни км. и пращаха компа У Мюнхен та да моЕ да вдигне 330км.ч.
                                И и Туриха нещо си там та има старт като на формула ама като изключиш всичките там тракшъни АВС-и и останалите копчета по нея.Само че след 3-4старта от тоя сорт требе да почине малко че пали съединителя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X