Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой пръв, БМВ 535 биндзин или Туарег ? :P

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой пръв, БМВ 535 биндзин или Туарег ? :P

Разбира се във въпроса се съдържа и отговора, но снимкитe са много добри

http://erian-l.com/gallery2/v/photography/objects/cars/

Туги, е за това те съветвам да се ориентираш към нещо по-мощничко от Р5.

VW Touareg V10, 5000cc

До: Кой пръв, БМВ 535 биндзин или Туарег ?

Е тя тая петица няма живи набори бре.
    Пробвай тоя номер с някой от новите модели. Препоръчвам 535xd, че 535d има проблеми с потеглянето.
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

има има, тя е с нов мотор. Иначе съм навит да правя такива неща в контролирана среда, така че ако има резачки - да си направим едно барбекю и да ги пробваме
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

в дакар се показаха много добри възможности на шофъори, и също така на коли.
        Резултатите говорят сами. Мисля че имаше член тука който беше там и предаваше информация на всички тука. Той го е видял на живо. Питай него.
        CHEVY COLORADO, Z-71, I-5, 4door,Auto
        http://www.coloradofans.com/album_pe...p?user_id=3094
        http://www.geocities.com/sharrko/pictures.html

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
          Разбира се във въпроса се съдържа и отговора, но снимкитe са много добри

http://erian-l.com/gallery2/v/photography/objects/cars/

Туги, е за това те съветвам да се ориентираш към нещо по-мощничко от Р5.
          Както винаги, то всичко е въпрос на пари.

Аз съм доволен от компромиса който съм направил

P.S. Това е като в рекламата: Не става само с ядене....Трябва и пиене!

Коментар

Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
            Разбира се във въпроса се съдържа и отговора
            Да не искаш да кажеш, че бимата е по-, щом си я сложил първа в заглавиято на темата?
            Доскоро карах такъв баварец, гонил съм се с Туарег V10. От 100 км/ч нагоре. Дизела се отдалечава уверено напред. Чак при скорост над 180 км/ч БМВ-то започва да настига VW-то.
            “When you see the tree you’re about to hit it’s called understeer. When you can only hear and feel it it’s oversteer.”
            Walter Rohrl
            GSM: нула, три осмици, две двойки, девет, пет, девет, две.

Коментар

Moже да се пробваш и с М5(5.0л V10 ,507 к.с. 0-100 4,7сек.), но нека е по- реално X5-4.8is( 4.8l V8 360к.с. 0-100-6,1сек)Пожелавам ти успех
              Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

Коментар

Не знам дали знаете, но от тия петици има по 340 коня фабрично. Карал съм такава преди почти 15 години и по отсечката орлов мост - Плиска вече вървеше с 300 км/ч. Тогава Туарега не е бил и на чертожната дъска . Не подценявайте колата.
                http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Този модел на БМВ (Е34) във вариантите с двигател 3500 к.см (535i) имат ускорение 0-100км/ч от 7,7 сек с ръчка и от 9,1 сек с автомат. А Туарега V10 - 7,8 сек. Това по тт данни. Естествено е , че тугито ги реже на старта.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
                    Не знам дали знаете, но от тия петици има по 340 коня фабрично. Карал съм такава преди почти 15 години и по отсечката орлов мост - Плиска вече вървеше с 300 км/ч. Тогава Туарега не е бил и на чертожната дъска . Не подценявайте колата.
                    М5 ?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                      М5 ?
                      Аха
                      http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Ема много гадно така аз си се изказах компетенто по темата ама мойто изказване не пуснато(още) и утре ще излезне че копирам от другите а аз даже специално се разрових из архивите за ТТ данните за да не излезне че не съм -подготвен с инфо.Нито е спам нито е реклама просто казвам, че няма модел на VW който да е по-БЪРЗ от модел на BMW(естествено по класове в случая Tuareg/X5)това е ама с тая скорост на публикациидали си заслужава новобранците да пишат(мое па и ние да поназнайваме нещо) Наздраве на всички
                        Dacia Duster 1.6 CSe 115 4x4

Коментар

Миналата седмица минавам през застрахователния брокер и гледам отпред едно М6 от новичките. Всичките гуми нарязани до една и явно шутове по предната броня, защото беше провиснала, без да има видим удар, само леки напуквания тук там.

Чудех се да плача ли да се смея ли.

М сериите на бмв си заслужават, спор да няма.
                          VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

м5 е велика кола е34 3.8 340 коня карал съм такова за нещастие кратко и чуждо

ако искате хващаме на по 5-6 000 лева бас и които иска с туарега аз с едно такова да ви се приплаче незнма туарега дали вдига 300

а иначе 535 карах преди да си взема нисана ... и разликата от 535 до м5 е отчайващо голяма нямат нищо общо .... за новите вообще не говорим

незнма кои е бил сигурно туарега но с м5 ще е различно ... уверен съм

Коментар

Първоначално публикуван от PatrolGR Преглед на мнение
                              м5 е велика кола е34 3.8 340 коня карал съм такова за нещастие кратко и чуждо

ако искате хващаме на по 5-6 000 лева бас и които иска с туарега аз с едно такова да ви се приплаче незнма туарега дали вдига 300

а иначе 535 карах преди да си взема нисана ... и разликата от 535 до м5 е отчайващо голяма нямат нищо общо .... за новите вообще не говорим

незнма кои е бил сигурно туарега но с м5 ще е различно ... уверен съм
                              Туарег W12 карал ли си.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X