От: кое е по добре 4х4 или..
За Велинград пуснаха ли пътя през Варвара ? През Юндола е доста тегаво . По тежко е според мен в сравнение София - Смолян през Асеновград .
За Велинград пуснаха ли пътя през Варвара ? През Юндола е доста тегаво . По тежко е според мен в сравнение София - Смолян през Асеновград .

... Неее тва за смях... Значи като се бишнеш със скорост и вдигнеш вълната при БМВ-то може и мотора да утепаш, но при диското мое просто да смукне вода някой съд с масло, я диф, я нещо по-високо. Освен това ми мокри тоците понякога и ми светва червено... Абе знам ли, през дълбока вода минавам на газ само ако знам, че инак няма да мина или ако имам неотложна задача от другата страна на водата...
.иначе с витарата,но реално от софия до хотела във велинград и с каквато и кола и с летни гуми да бях нямаше да има имам ядове понеже както казах пътя беше перфектен от до! но в интерес на изтината имаше файда от джипа, понеже хотела се намира на върха на една стръмна улица която си беше 90%лед.и както си бях на задно още от ниското почнах да пребоксувам, и си включих бавните и без никви ядове догоре
Коментар