Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Mercedes 124 комби за работна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Mercedes 124 комби за работна кола

Всеки си знае за колите аз карах такова нещо 4 години без да ме оставя където и да било а за товар само аз си знам как съм го товарил

Коментар

Понеже говорим за работна кола и по-точно МБ 124 комби,опита ми с това мпс ме накара да пробвам с друго комби!Разходите по 124-кта са не малки,говорим за гориво и ремонти.Този нивомат така и не можахме да го вкараме в крак,задното окачване е леко нежно,за седан и не големи натоварвания е о.к
      мисля, да зема а се замисля...

Коментар

колега сигурно е така но не си попаднал на екземпляр моя колко зор е видял само аз си знам че и преди да го сменя нищо не пипах по него и пак не се чупи нищо за тези 4.г. обслужване когато го взех и после само масло и газ и бензин

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
          ...Този нивомат така и не можахме да го вкараме в крак,задното окачване е леко нежно,за седан и не големи натоварвания е о.к
          Нищо нежно няма в хидравликата, точно за товарно магаре е подходяща. Нямам досег със 124, но говоря от моя опит с хидропневматично окачване. Тон и половина товар е пробвано (на границата е), а по 700-800 кила са си редовни изпълнения. На разбити пътища е здраво като танк (естествено без тоновете товар).
          "Аз знам, че нищо не знам. Но вие и това не знаете."

Коментар

Първоначално публикуван от evos Преглед на мнение
            Понеже говорим за работна кола и по-точно МБ 124 комби,опита ми с това мпс ме накара да пробвам с друго комби!Разходите по 124-кта са не малки,говорим за гориво и ремонти.Този нивомат така и не можахме да го вкараме в крак,задното окачване е леко нежно,за седан и не големи натоварвания е о.к
            Ако впечатленията ти от тая легенда са само от един екземпляр - твоя, и той е бил в окаяно състояние, не е добре да се дават генерални заключения за модела.
            Почти съм сигурен, че не си му скъсал найлоните от седалките, а е бил купен по известния и най-популярен критерий у нас - ниска цена.

Е, ниската цена никога не лъже...

Коментар

Е, щом знаеш цената на която съм го купил...
              мисля, да зема а се замисля...

Коментар

Я, моята тема още живее!

Какво да кажа- по отношение на коНфорта в Омегата и МБ-то... Ами то всеки си разбира комфорта по различен начин - някои предпочитат твърда возия и колата да стои заварена в завоя, други предпочитат да не усещат легналите полицаи - не може и двете, нали така.

Още по темата - при тия 30 годишни коли много зависи от предните собственици, един приятел си купи 124 комби, с изскубана хидравлика на задния мост, заменена с конвенционални амортисьори от не-знам-каква-кола и при сравнение с други 124ки колата вози по коренно различен начин - има крайно нелогично пътно поведение - отпред сравнително меко окачване, отзад високо и твърдо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X