Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Американка на 10 години - коя и защо?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Американка на 10 години - коя и защо?

Първоначално публикуван от krasi-mir Преглед на мнение
    Май се бъркаш?! Мазда 3, Мазда 5 и Форд Фокус са на една платформа. Ескорта е Мазда В(323).
    Да, грешката е моя. Мерси за поправката
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

И пак от начало - Ескорта е толкова Американски колкото Понтиака който фалира. Реномето или славата на Американското като кола го знаем на какво се крепи или крепеше и това не са моделчета като Форд.

Кофти новина- Чарджьри не се намериха в 3 офиса тук,пьрвото нещо което се наема в класа си.За сметка на това имаше колкото искате Форд Таурус,Хюндай Соната,Шевролети и последната Тойота Камри на паркинга която аз отнесох.Явно не сьм само аз на тая вьлна и няма устискване ако да им се обадих от преди месец какво искам.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
        ...имаше колкото искате Форд Таурус,Хюндай Соната,Шевролети и последната Тойота Камри...
        Ако това ще успокои страстите - всичките изброени са американски коли
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Да бе,еле Тойотата дето е с предно предаване,като завиеш десен завой и падаш от седалката,биеш и шута и от последната си скорост включва на долна и след секунда на по-долна предавка-достатьчно за да те снима камерата как минаваш почти на червено.Някаква черга има на седалките вместо кожа,багажника трудно сьбира 2 големи куфара,люк няма,а огледалата са и малко по големи от тия които имам аз над задната седалка.
          Това е толкова Американец колкото сьм и аз,а и льжат като цигани-дават и градско 25,селско 35 на галон,а до момента сьм на 24 като 80% е карано на магистралас жената вьтре.За 4 цилиндровия Американец под капака пьк сьвсем нищо нямам да кажа,цена около 22 000 долара.

Чарджьра май почва от под 26 000 и е мааалко под 300 коня,тия номера не ги прави и при последното рьчкане с брата вьтре ни даде над 27 на галон,спокойно мога да кажа,че се ще опьне на средната хубост от моите което сьвсем не важи за Ттката.

Форд не посмях,че там един не сьм намерил да хване око,а Шевито сьм се парил поне 5 пьти като нямат друго та да се нахендря сам няма начин.

Виж логиката / а и не само моята,до 9 и нещо Чарджьри няма или поне така каза оная фльорца / -кола задно предаване около 300 коня с някои нормални екстри,удобна и сравнително голяма на нормална цена с нормално харчене се клюпа все още в Америка /щото сьм у Флорида,а това е другия край от Калифорния/ ако да е Додж или една от марките с най-кофти репутация тук.
          Ако това може да се каже за Шеви и Американски форд,а и Понтияка за който ме е яд....... ще се сьглася,че американското става.Това е нещото което им мие очите в последните десетина години примерно,че и повече.Ако приемем,че Американска кола или Хюндай Соната е такава то сьм сьгласен и на всеки Кореец да му викам Сьр.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

На вкус вече всеки за себе си,но да сложа и Тойотката тук и да видим на колко от нас ще ни хареса това и на толко Тьтката.На лудите фенове може да им забраним да гласуват.

Това е според мен нещото за което все още може да се хване човек.

Пп е не излезе снимката,с мобилното не ми врьзва нещо
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Когато живеех в щатите и аз не харесвах американски коли. И американци не харесвах. Тапанарска държава - имаш пари а нямаш живот.
              Много се кефех като видя някое Ауди, от тия дето са номер едно при комплексни тестове. БМВ по рядко че те тогава бяха едни грозилища. Мерцедесите само ми напомняха за родния оригинален Ганьо - "Не знам каква кола да си купя, ама ще си купя Мерцедес щото викат че били убави. Па нека ми завиждат тия дето не ми пука за тях."
              После разбрах че не са ми виновни американските коли за дето съм нещастник. И американците не са. Дори системата не е. Разбрах че камъкът си тежи на мястото.
              Върнах се в България и вече не бях нещастник.
              Сега пак не харесвам американци - харесвам човека. И американски коли не харесвам - харесвам модела. Модела който е несравним. В смисъл може американски да е, ама може и да не е.

Коментар

Всеки горазбира различно и различно го играе,на кофти Американка обаче трудно мога да се сьглася,че е кола.Били,вече не та и това е темата.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Абе класиката си е класика!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:images.jpg
Прегледи:1
Размер:6.3 КБ
ID:5382493Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCA0ZC234.jpg
Прегледи:2
Размер:7.3 КБ
ID:5382494Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCA3TB5P0.jpg
Размер:6.7 КБ
ID:5382495Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCADUDWZU.jpg
Размер:5.6 КБ
ID:5382496Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCANIL43K.jpg
Размер:6.7 КБ
ID:5382497Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAUA9O83.jpg
Размер:7.7 КБ
ID:5382498Натиснете снимката за да я уголемите

Име:imagesCAYRIS2P.jpg
Размер:7.8 КБ
ID:5382499
                  Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Класиката е това: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1965_Ford_Mustang_2D_Hardtop_Front.jpg
Размер:169.1 КБ
ID:5382505

А не новото куцо копие дето си пуснал, не за друго ами се чупи за световно новото... Мога и на доджа да извадя класиката, но той поне става за нещо... горе долу /не и за БГ/.

Коментар

А сега сметнете в тая дьржава в която средния Американец плаща повече пари за бензин на година от средния Европеец колко се кара,какви са дистанциите,кьде се ходи,какьв е климата и колко човека можеш да навреш в едно такова и да видим какьв е % на тия по улицата.Това е все едно да засичам колко Аудита двувратки има на паркинга и колко други нормални коли.После скопете Аудито,сложете му едно грьмко име като Мустанг и му треснете статистика на една от трошливите коли и е това е положението тук

Мустанга е бил мустанг,сега базовата версия я биеш с коя да е Европейска кола от нормалните марки защото пьк ония не смеят да се излагат - от дьлго време не вкарват нищо под 200 коня да речем,под 3 литра 220 коня едва ли ще намериш.И става смешно,ония се е наточил,рьмжи на светофара и ти го разтягаш с бежава количка която я карат бабите тук,а той с Мустанг,двоен ауспух,огИн червено...........Да не бяха слагали мотори от миксери нямаше да ме е яд на тия.

А да,имат и по-големи мотори,но и бежавото и то е така.Тьпо сравнение,но вижте малкото Мустангче какво прави от място до 100 и малкия ммммм айде Голф да речем.ГОЛФ,баси.........
                      TOYOTA SEQUOIA ‘11
                      W140 S420 '99

Коментар

Тия новите куците дето се трошат най ми харесват и със сигурност100% не се трошат повече от кое да е БМВ или АУДИ!Това дето си качил е абсолютна класика ,но става дума за 10годишен период.Това пък ,че Голф бие Мустанг па вече ме смаза от смех тия ги разправяйте на некой дето няма представа от авто механика от -до,на Мустанга компресора му е колкото на Голфа мотора,да не говориме за предавателни числа на трансмисии на Американски спортни коли пък и некои туристически, само от там се трупа голема преднина и в старта и в разгона на първите 100,200 метра ,за след това Голфа може да гледа само отдалечаваща се точка!!
                        Трябваше да почивам вчера! // Мразя сапунени сериали и фейсбук ,не слушам чалга!NO FEAR!

Коментар

Да нали, аз щото имам БМВ с американски скорости и само те са ми проблем, другото не се чупи... Тая тема е мъртвородена де. Има и готини коли от САЩ, а има и боклуци. Има готини коли не от САЩ, има и боклуци. Съотношението обаче за последните 10-15, дори 20 години не е в полза на американските. А изключения има и тук и там и повсеместно...

Коментар

Faster, какво каза за смях...?

Най обикновен 2000 година Golf 1.8 GLS прави 7.5 и четвърт миля за 16. Да казвам ли, че костенурките 2.0 са по-бързи от тоя Golf GLS?

Hahahahaha- 2006 Honda Civic 0-60 mph 7.1 Quarter Mile 15.4

1999 Ford Mustang Convertible (V6) 0-60 mph 8.5 Quarter mile 16.3
                            Последно редактирано от NIKSD; 09-06-12, 18:29.
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение

Сега пак не харесвам американци - харесвам човека. И американски коли не харесвам - харесвам модела. Модела който е несравним. В смисъл може американски да е, ама може и да не е.
                              То това ,като чели е най точно казано, а и съм на същото мнение!
                              Другото е чешане на езици и мерене на......и кой е по-по-най !

п.п. Е , няма втори такъв автомобил , като МБ-123-ка,модел-240D !
                              / HONDA-CR-V-IIг. -> 2.2 i-ctdi (N22A2) // HONDA-CR-V-IIIг. ->2.2 i-DTEC (N22B3)/

Коментар

Първоначално публикуван от faster Преглед на мнение
                                Тия новите куците дето се трошат най ми харесват и със сигурност100% не се трошат повече от кое да е БМВ или АУДИ!Това дето си качил е абсолютна класика ,но става дума за 10годишен период.Това пък ,че Голф бие Мустанг па вече ме смаза от смех тия ги разправяйте на некой дето няма представа от авто механика от -до,на Мустанга компресора му е колкото на Голфа мотора,да не говориме за предавателни числа на трансмисии на Американски спортни коли пък и некои туристически, само от там се трупа голема преднина и в старта и в разгона на първите 100,200 метра ,за след това Голфа може да гледа само отдалечаваща се точка!!
                                Смаза от смЕх ма на,сухи цифри - хващаш Голфа базовия му модел и го врьзваш за Мустанг и Голфа бие.Кой модел на Мустанг искаш да вьржеш за базов Голф?И виж кое с кое сравняваме нали.

Пак да ти го кажа - не те знам колко те е яд на факта,че са куци ма мен ме е яд,нямаше да си наемам Тойота която не я знам как е,но с 4 цилиндровия мотор може да дрьнка Мустанга,за спиране да не говорим,а на завои пьк сьвсем.

По една статистика най-педераската кола е костенурката която брата каза какво причинява на МУСТАНГ,да се смееш ли или да плачеш ти ми кажи.

За лични драми май има други теми пичове,колко е добьр Мерцедес 123 дизел повечето от нас знаем,за Крайслер не ми се и говори,той в тая тема пьк сьвсем го няма,че Поло тук не сьм видял да го вьржа за него.
                                Последно редактирано от BENZBOSS; 09-06-12, 18:41.
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X