Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при избор на малка дизелова кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ при избор на малка дизелова кола

Първоначално публикуван от mitaka333 Преглед на мнение
    Наистина много исках да си взема дизел,но уви и този път не успях От заглавието спазих само това за "малка кола" благодаря на всички които споделиха своето мнение това ме ориентира доста.След разпитване насам натам и след голям късмет си взех Хонда Сивик 1.3 16V 95г бензин-газ.Казвам късмет защото при набиране на телефона от обявата насреща се оказа мой приятел с когото не се бяхме виждали няколко години.Хубавото е,че той е много добър автомонтьор и ми дава гаранция за качество и безплатно обслужване за 1год. Хондичката е много стегната и много ми харесва.Има газово и дава разход около 8л. градско което ме устройва напълно.Ще пусна снимки след ден два.

Поздрави и благодаря на всички!!!
    Честито колега , ще останеш доволен от хондичката а даже и "гаранционна"

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Дааа, демфера е 50 лв (ако изобщо е за смяна, а на 1.9 не се разваля), торсиони в тая кола ако ми покажеш ше те черпя кот каеш, а носачите, тия капсулованите (квото и да значи това, вероятно имаш предвид, че шарнирите не се сменят) са 60 лв двата
      Ако 145/6 не са на торсион,моя грешка -не съм сигурен.За останалото не мисля ,че си прав но не отричам възможността за това.
      Колега да ти е честита колицата и да не ти създава ядове

Коментар

Имах за кратко алфа 147 ако не се лъжа, отзад беше с разбито окачване 700лв струваше ремонта, така се продаде колата, но освен готиния вид тая кола беше ужасна. Честито колега дано ти е на късмет Хондичката.

Коментар

Честито и от мен! Хондата както казах си е супер колица, и лично за мен има само един недостатък. Ниска ми е - трудно слизам и се качвам

Коментар

Първоначално публикуван от noel Преглед на мнение
            Честито и от мен! Хондата както казах си е супер колица, и лично за мен има само един недостатък. Ниска ми е - трудно слизам и се качвам
            Хахаха днес цял ден с това се борих

Коментар

С малко закъснение ето две снимки Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00084.jpg
Прегледи:1
Размер:147.0 КБ
ID:5369615Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00085.jpg
Прегледи:1
Размер:154.0 КБ
ID:5369616

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X