Колеги искам да си взема някаква малка дизелова кола за всеки ден.За сега съм се спрял на три модела до 2000лв. и след 97-98г. Фиат Браво,Сеат Ибиза и Опел Корса.Ако имате наблюдения върху тях моля да споделите.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помощ при избор на малка дизелова кола
Свий
X
-
От: Помощ при избор на малка дизелова кола
Първоначално публикуван от mitaka333 Преглед на мнениеСеат Ибиза...Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнениеГолф или Поло,не е ли вариант?Първоначално публикуван от mitaka333 Преглед на мнениеНЕ!
Ха сега де...
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Имам ибиза '99г 1.9 SDI
Карам я като чужда- изключително здрав, дуракоустойчив и ремонтопригоден автомобил. Частите са смешни пари и гори 5/100
Купих я преди повече от година уж за части . Беше с доста сериозен челен удар.В един момент се оказах без кола- одърпах я надве-натри уж на майтап
И така вече година и половина. Седи пред сервиза с ключовете и я кара половината квартал- голямо магаре излезеНа сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Само 1.9TDI или SDIПоследно редактирано от Stefan Dimov; 16-04-12, 21:14.
Коментар
-
Фиата отпадазасега клоня към сеата!Да добавя и едно питане за Хонда Сивик бензин-газ
харесах си една такава,че и клима има!!!
Идеята ми е тази кола да е за всеки ден затова трябва да е икономична.Много искам да е дизел,но и някоя бензинка ако ми грабне окото няма да се замисля.Последно редактирано от mitaka333; 16-04-12, 21:36.
Коментар
-
Колега пред труден избор си "малък" и "дизел" са де трудно съвместими неща вземи по голям дизел, за да има 50-100000км и за теб щото вероятността малкия да е накрая на ресурса си е голяма, но при кола втора употреба нямаш никакви гаранции....
Коментар
-
Полото е едно от най-чупливите VW-ни. Огледай се за Пежо. Френският дизел е здрав и икономичен.ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеПолото е едно от най-чупливите VW-ни. Огледай се за Пежо. Френският дизел е здрав и икономичен.На сърбела майката му е чесането.
Борислав Борисов Русе О885 О37815
Коментар
-
Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнениеКолега пред труден избор си "малък" и "дизел" са де трудно съвместими неща вземи по голям дизел, за да има 50-100000км и за теб щото вероятността малкия да е накрая на ресурса си е голяма, но при кола втора употреба нямаш никакви гаранции....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар