Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за малък автомобил

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Съвет за малък автомобил.

Suzuki Swift.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Опел корса,моноинжекция.
      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

100 % за Саксото и Пежото шасито и окачването им са едно и също. Дизеловия вариант след 1996г, т.е 1.5 дизел е много добър. Качества, не гният, не се чупят, мека возия малко харчат {4 на 100}, ефтини части и се намират, но проблема е в задното окачване има една френска ------------ с извинение - торсион се нарича и трябва на 60 000 км да му се сменят лагерите иначе лошо. Аз от 20г, карам Пежа и от 106 -цата дизеловия вариант съм във възторг, но си е ефтина кола все пак но градска.
        Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Вземи възможно най-евтината, аз преди 2 години купих Фиеста 1.1 около 90-та година за 500лв. и я карах една година само по черни пътища - за около 10 000км нищо не се счупи, само на 1000км сипвах по 500-800мл масло и ми гореше около 4.5л/100км.

Коментар

Гласувам за японка....
            Миналата година, почти без да искам се сдобих с Корола "98 - 3 врати и чак сега я подкарах сериозно.
            Е, поне за в София - това е колата, карал съм и съм ремонтирал всякакви варели, но тойотата ме разби. Лично на мен ми е супер удобна за каране, има си климатик ел. стъкла и ала бала.... Харчи малко, /Може да ми се струва щот сравнявам с бензинов шестак / върви повече от прилично за 1.3.... И не на последно място много и се кефа как е направена.
            За размера вътре въобще не може а се сравнява с фиеста, например! И такова нещо имам! Форда е порядък по - тесен.....
            колега ако имаш възможност тествай, повози се - сам ще разбереш кое ти пасва.

Коментар

Ами почнах да ги тествам.Вчера карах Пунто.Минах и Туинго,и Колт и Саксо.Фиата и Реното бяха без хидравлика(за мен е голям минус,и жената ще я кара) иначе са удобни,като за малки коли.

Коментар

Един глас за Saxo ,караме го вече 12г.-230 000км.
                Животът е толкова прекрасен!JEEP Grand Cherokee 5,2

Коментар

Руди,наближава велик ден,гледай да не се набучиш на някой запартък,звънни да се видим!

Коментар

Ако не държиш на 2-те врати, има корейски алтернативи, жена ми кара Хюндай Атос 1,0, 4 цилиндъра, 54 кс, 4 врати, хидравлика, климатик, разход 7/100 бензин в града. Колата е доста пъргава, вози добре и въпреки, че е висока 1,60 м, е стабилна. Прилича на малка "баничарка"
                    Георги Кулишев
                    Ямбол
                    0889 42 00 74

Коментар

возил съм се в Атос - бяхме 5 човека... Не съм вярвал, че ще се съберем, но се събрахме без проблем... Единствен недостатък за мен е външният й вид...
                      ПС: 3-те врати са голям минус за всяка кола!
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

От личен опит ти препоръчвам Корса Б, само да не е 1.0L . Частите ги има навсякъде във всякакъв вариант, място за 4 човека и багажник събиращ детска количка (и то доста голяма), относително висока и също толкова нестабилна. Като цяло това е бюджетен автомобил, консумативите са с относително ниска стойност. Нашата няма климатик иначе всичко друго шест, в момента се ползва за работна на лот 4 на АМ "Тракия" и често минава по обекта от - до. Хубавото беше, че я купих от познат, който я беше взел една година преди това и беше отстранил всички технически дефекти към момента.
                        Успех!

Коментар

И аз да подкрепя японците.
                          Имам Хонда Сивик - края на 92-ра.
                          Трети автомобил е и покрай мераците около двата джипа, по нея не правя ПРОСТО НИЩО.
                          Само каране!
                          Миналото лято - на 19-тата година, повече от срам, че не се прави така, сменихме ангр. ремък и ролка - извадихме оригиналния Гейтс с надпис Хонда.
                          Същия на Контитек струва 27лв., ролката на SKF - 68лв.
                          Успех в търсенето!
                          Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                          ... turn on your A/С !

Коментар

Re: Съвет за малък автомобил.

Жена ми кара Колт (същият като на Руслан) - зная само как се сменят накладки, масла и филтри. За мен това е най-добрата атестация за един автомобил.
                            Комфортът е на ниво за този размер кола, ръжда няма и гори почти нищо а върви повече от прилично.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От: Re: Съвет за малък автомобил.

suzuki swift - малка, просторна, може би най-икономичната от бензиновите малолитражки, евтини части. Като за второ мпс си е идеална

Коментар

От: Re: Съвет за малък автомобил.

След 1 година в опити да намерим Колата за Жената, "N" на брой огледи и консултации -като издържливост Микра,като най-добро съотношение качества/цена,вкл. и при обслужване-Корса. За Корсата-не препоръчват 3-цилиндровия двигател. Аз си харесвам обаче Поло.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X